Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad: Motociklista vređao policajca i pobegao BLIC

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova

Sad sam video vec u celini. Neki moto klubovi će se pridružiti skupu.

http://www.24sata.rs/novisad.php?id=76155

....Nekoliko momaka i devojaka će narednih dana u centru grada od 15 sati skupljati potpise za peticiju koju su podržala brojna udruženja građana, kao i moto klubovi čiji će članovi pratiti povorku na motorima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: suzuki GSX 1100f

Znaci, poceo lov na vestice.Jos sad samo treba ocekivati povecanje  cene registracije i poreza. :o :o :oOvo je dobar izgovor za to.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Savrseno me ne zanima njihova setnja, setacu se na Miseluku sa motociklom.........nikada do sada nije osudjen ubica ni jednog motocikliste, pa stoga ne vidim razlog zasto bi podrzao takvu setnju neprijateljski nastrojenog gradjanstva prema nama motociklistima......

Procitah juce u blicu komentar u clanku o tome kako je kamion pokosio naseg kolegu u Cacku......i kaze neki majmun, ako i treba jedan ubica pesaka manje???????????

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Ljudi,nesto moramo da uradimo povodom registracija.Kazna 59.000,lele,osilila se drzava na nas pa to ti je.Decko je verovatno cekao neku promenu i bilo mu je mnogo da plati registraciju.

Dodje mi da kupim Dajc vojni i da chadim po gradu sa njim.Ne moze ga digne pauk,zagadjuje,smrdi da ti se zivot zgadi a registracija badava.I to sto vise dima da izbacuje.

Kivan sam na to sto donose Evropske zakone ali samo one sto shamaraju po dzepu obicnog gradjanina,a one sto bi narodu isle u korist,e pa te zakone mozete videti samo u Evropi. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Dzabe vices moras biti vise fensi  da bi postavio ovakvu temu  i na kraju reko "ko ga hebe" 8)

Daleko sam ja od fensera.  

Nisi shvatio poentu, da za svakog al svakog postoji način da mu se stane na rep, ma koliko je bio bezobziran..

Nisam ni ja nevina cvećka u saobraćaju, al kad me navataju u prekršaju, jbg plati pa se klati, ne psujem nit vredjam policiju (mada ih monogo slabo mirišem) oni rade svoj posao.

Zamislli da ti neki od kretena koji voze neregistrovan motor ošteti auto ?

Kako ćeš naplatiti štetu ?

Reći češ ko ih jebe nećemo im dati pare za registraciju ?

Il ćeš da mu se pobrineš za zdravlje i seksualnu orijentaciju uže i šire familije ?  

Svako je odgovoran za svoje prostupke, nije pandur kriv što je ovi gore pomenuti idioti voze neregistrovane motore pa još cuga.

Ne, ne, ti nisi shvatio nacin na koji si izneo ovu temu  ;)

• Braveheart, 707 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

znaci ljudi koji vozite nereg. motore,strpite se malo par dana dok ne splasne prica o divljanju bajkera... hvala Bogu pa u Bgu nema protesne setnje a vidim i policajci na motorima nisu bash nesto u vecem broju nego sto ih inace ima... stvarno je nenormalna tolika kazna za nereg. motor ! >:(

Zato ih ovde ima previse, i onako ih je bilo previse a sada pogotovo, mene ne zaustavljaju ni diraju jer me znaju ali nervira me njihovo prisustvo....oseca se represija u vazduhu, mada ja cim sednem ja ispalim iz grada na Miseluk i dalje.....

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Znaci, poceo lov na vestice.Jos sad samo treba ocekivati povecanje  cene registracije i poreza. :o :o :oOvo je dobar izgovor za to.

Mozda toliko nece ici, ali dobar argument im sva ova halabuka dodje da nadju opravdanje da ne smanje ove drakonske Seseljeve takse na luksuz kako ih je on nazvao.A moram reci da mi je sve ovo sto se desava lepo orkestrirano i nekom ide u korist.A kome prosudite sami.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Sto i mene da prozivaju, zaustavljaju i ubacuju u isti kosh sa..!?

http://www.24sata.rs/novisad.php?id=76154

Bahati motoraši se ne smiruju|||| - 27.07.2010. - 02:02

KAZNE - Smrt dečaka kojeg je prošle nedelje zgazio bahati motoraš izgleda da nije puno uticala na svest pojedinih motociklista. Kako je juče saopštila novosadska policija, dvojica motociklista privedena su i kažnjena zbog više prekršaja.

....

i zbog toga protiv mene da organizuju protestnu setnju kao Spanci protiv terorista

Peticija i građanski protest protiv sumanutih vozača|||| - 27.07.2010. - 02:02

STOP - Nakon niza tragičnih događaja koje su izazvali „bahati” vozači, grupa građana odlučila je da organizuje protestnu šetnju Bulevarom oslobođenja pod nazivom „Nisi sam na ulici”. Ona će se održati u utorak, 3. avgusta u 18 sati.

Skup građana zakazan je u Limanskom parku, odakle će Bulevarom oslobođenja krenuti prema sedištu Policijske uprave Novi Sad, na Bulevaru kralja Petra I, gde će nadležnima predati peticiju i zahtev da spreče „bahaćenje“ pojedinaca na novosadskim ulicama i čuvaju bezbednost građana u saobraćaju. Povorka će na mestima na Bulevaru oslobođenja, na kojima su naši sugrađani tragično nastradali, zastati i polaganjem cveća odati im poštu.

Protest apsolutno podrzavam... cak bih voleo da se posteni i pravi bajkeri pridruze i podrze protest. Posto cu se do tada vratiti u NS, ja cu podrzati protest... ponecu kacigu u ruci i pridruziti se setnji.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Pa zna se u kraju ko je ''drogeras'' i sedi na ladan beton  ;D

ja sedim na 'ladan beton, imas nesto protiv?! :P

• Dukags, 291 postova

Tuzno za drzavu, ali kad dopustise da se sa policijom mozes tako lako "dogovarati" ako imas para, sta se drugo do bahatost bahatih mogla ocekivati?

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Orion craus 49

Mozhda nema veze sa temaom (a i nema), ali meni je mnogo drago shto narod krece u okupljanja i proteste. Prevareni radnici koji su ostali gladni posle raznoraznih privatizacija, nezadovoljni bajkeri, a sada i nezadovoljni peshaci. Stichem utisak da je blizu vreme kada ce narod nashiroko ustati protiv politike i sistema i svoje nezadovoljstvo ispoljavati grupnim protestima kao nekad. Jedni kazhu da se narod umorio od svega, ali koliko vidim blizhi se kulminacija.

PS. Bice i od nas neka Grchka (mislim na protestnom nivou). ;)

• Zainteresovan, 621 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Evo jednog komentara sa sajta Politike>

Твртко . | 27.07.2010. 10:44

Ефикасно решење је психо тест. Дозволу за моторе преко 80 цц добијаш након психо тестова...Донесеш, брате, папир да си нормалан. Ако направиш ненормалан прекршај и ти и онај који ти је дао папир одете лепо на друштвено користан рад. Елегантно решење је су и чиповане кациге, чипован мотор и чипована дозвола. Све мора да се слаже и поклапа...Ако се не поклапа-друштвено користан рад. Може и да ставе ГПС уређаји на мотор па да га пратиш господски а не да се вијаш са њим и угрожаваш свој и туђи живот (провокант баш то хоће - да га јуриш) ... Дакле, ако уведемо мало Великог брата у њихове животе...мало ће се смирити...Пожелеће, можда, да музу краве и помажу старима у пасивним крајевима где време много спорије пролази а брзине се мере мерама колико треби шљиви да сазри..Изгледа да је досадно обеснима на моторима.Можда им буде забавно кад буду пребирали купине по гајбицама-на сунцу-сатима...Постоје решења-нека коштају нека не-али другари су претерали и ово се мора решити...Дечак је убијен.

http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Novosadski-rulet-obesnih-motociklista.sr.html

A što su našli divljake da slikaju svaka im čast ;D

hahahah ej ovaj novinar nije normalan, Novosadski rulet u tunelu u suprotnom smeru???????????? pa vecu budalastinu nisam skoro cuo, pa taj retard nije izgleda nikada ni prosao preko mosta i kroz tunel?????

Aj da je rakao u Beogradskoj kapiji, ali u tunelu???? bruhahahha

A ovi mi ne izgledaju kao divljaci na fotki, a ovaj prvi je ozbiljan retard kada je otisao toliko desno da obidje kola u Mixerovoj krivini...cinjenica je da se to tako ne radi, decko je neiskusan i ovo sto radi jeste opasno ( nije video kako se pada preko te ograde na istu foru )

Ali da ima retarda na Miseluku ima ih, nejveci su oni sto se okrecu kod tunela, njih bi tukao majke mi, nisu svesni da ce ih sastaviti neko ko ide 200 iz tunela....gledao sam kada se to jednom davno i desilo

• Džedaj vitez, 289 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650

Jedni kazhu da se narod umorio od svega, ali koliko vidim blizhi se kulminacija.

PS. Bice i od nas neka Grchka (mislim na protestnom nivou). ;)

O da, itekako ce se nesto desiti, prosto se oseca... viva la revolution!  ;)

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

A ovi mi ne izgledaju kao divljaci na fotki, a ovaj prvi je ozbiljan retard kada je otisao toliko desno da obidje kola u Mixerovoj krivini...cinjenica je da se to tako ne radi, decko je neiskusan i ovo sto radi jeste opasno ( nije video kako se pada preko te ograde na istu foru )

Hmmmm...da...

Hvala kolega Dzigorius sto si odmah dao tako strucan komentar fotografije i vozaca na slici  ::)

Da objasnim, mada mrzim da se objasnjavam vise...

Ovaj "drugi" na slici je Grof...a onaj "prvi" na slici, tj ozbiljni retard sam ja. U krivinu smo usli sa neverovatnih 40-50km/h a ja sam pri tolikoj brzini cak i krenuo da obidjem po izuzetno opasnoj putanji onog pezoa cijem vozacu je malo nedostajalo da zaspe za volanom. Neiskustvo me ubilo vec vise puta pa sam i ovaj put neiskusno krenuo u samoubistveno obilazenje... ::) Sreca pa sam neiskusan i nisam nikada gledao sta se desava tamo gore i nisam ni znao kakav je taj put tamo...na tim Miselukima  ::)

Najvise od svega mrzim kada me neko, kao doticni novinar, uslika u tako glupavoj situaciji...Da, tu nije dozvoljeno obilazenje, ali da samo cujem ko bi se od vas vukao sa manje od 40 iza bilo kog auta u toj krivini...posebno ti Dzigorius.

Djenerale izvini, iskreno ali na slici ne mogu skontam o kojoj brzini je rec, jbg. na prvu loptu tako izgleda....mislio sam da je rec o ozbiljnijoj brzini i sam znas da se onda tamo neide pogotovo zato sto ima prasine....ali ako kazes da je bilo tako sporo onda ok.

Izvini jos jednom i nemoj se ljutis...

A sto se mene tice ja tu zalezem do krajnjih mogucnosti, i bas juce sam se otarasio grada i idem pun gas caknem u dve nize besomucno uz kocenje nema nikoga i ulecem kada u po kivine bara......aaaaaaaaaaaaaaaa.....vec sam poceo da kontam da li da padnem bocno u baru jel mi se ograda nije dopala....ispavim udarim po kocnici jos jedna niza i pocnem da bezim ka ogradi i zasoram se ali sam izasao i nisam pao...iskreno da ti kazem odavno nisam bio blize padu ko juce, zaparvo prekljuce.....

A jbg. vidis da je novinar retard, prica o lutriji u tunelu, ali gledano realno  ugla tezak je prekrsaj naci se u tom polozaju u kom se nalazis na fotki, mada bi i ja 100% isto uradio........zapravo milion, ali obicni smrtnici gledaju drugacije

Izvini jos jednom nisam zeleo da vredjam

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Ljudi,nesto moramo da uradimo povodom registracija.Kazna 59.000,lele,osilila se drzava na nas pa to ti je.Decko je verovatno cekao neku promenu i bilo mu je mnogo da plati registraciju.

Kivan sam na to sto donose Evropske zakone ali samo one sto shamaraju po dzepu obicnog gradjanina,a one sto bi narodu isle u korist,e pa te zakone mozete videti samo u Evropi. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

izvini, ali nije baš tako sa evropskim zakonima.....to prijatelju bi u "beloj Evropi" koštalo najmanje 3000 eur-a, plus neka zatvorska kazna, naravno oduzimanje vozačke, itd....i to ide u korist narodu, jer je upravo neko sličan tome mentolu ubio dete na pešačkom....

probaj to isto izvesti u AUT,ITA,itd....kazna samo raste i to sa osmehom, pa ti vidi....kazna u ITA za takav prekršaj je trajno oduzimanje vozila+ostale "bonbone"...

pravila igre su poznata svima,zar ne?...ili igraj po pravilima,ili snosi posledice, ali onda nema kukanja..A to što dečko možda nije imao za registraciju i kacigu je njegov problem...čudo, da je imao za motor...

Slazem se sa tobom nacisto,ali da li u Italiji registracija motora kosta vise od registracije  auta?

Ni drugi me nisu razumeli,ja sam za to da svako placa svoje greske,ali potenciranje neregistrovanih motora je bezobrazno jer cenim da je jako malo onih koji ce i koji su odvojili toliku sumu za dva meseca voznje,tri,nebitno.Pa onda nesretnik jos grbaviji"Nije platio registraciju,eto DIVLJAK jbt".

Neka kazna bude i 200.000 ali dajte ljudima mogucnost da budu regularni .

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Baš tu.....bili smo vratolomno brzi 45km/h u mikserovoj krivini van idealne putanje ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D na putu za venac na limunadu....znači i opasni akloholičari što sede na ladnom betonu :D :D :D :D :D :D :D :D

Naravno moj komentar je poltika sasekla do neprepoznatljivosti................u komentarima čitalaca,

nikad neću razumeti zašto dopuštaju komentare ako će ih saseći i cenzurisati po sopstvenoj volji.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Oduvek ste mi bili sumnjivi vas dvojica, ali evo sad se lepo vidi na fotografiji.... divljaci jedni  ;D

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

OVO SE MORA REŠITI POBOGU DEČAK JE UBIJEN!!!

a što se po gradu kolima divlja više nego motorom, vozi se sa isključenim farovima, u starim kadetima kojima treba 2 kilometra da ukoče sa 100.. Neverovatno je kako motoristi svima privlače pažnju. A zašto? Pa iz obesti, ljudi nemaju za motor, ne znaju da voze a kad vide nekog lika na motoru (sa lepom devojčicom ili bez) osećaju se kao go*na. Pa opali po novinama da treba da muzu krave i da beru šljive a ne da se DŽEKIRAJU tako.

Da biste platili 59.000 u ovoj zemlji, neki ljudi rade 2-3 meseca što nije slučaj kao u Evropi.

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

ZNACI U NOVOM SADU SE OTVARA SEZONA ! PA ODLICNO . . . SAD CE DA SE SETE I PO DRUGIM GRADOVIMA . . .

DO    OO

• Ne silazi, 6619 postova
  • Motocikl: đački pešački

Godinama Policija na neki način toleriše motoriste iz prostog razloga što svaka jurnjava ili prisilno zaustavlanje može izazvati nezgodu  kako po motordžiju tako po  njih pogotovu na motoru. Mislim da će i dalje ostati tako al će sigurno naći način da slikaju i da dolaze na vrata i tako izbegnu konfliktne sitacije. Znaju oni vrlo dobro da poplašen čovek može da nastrada u begstvu i onda vode računa, ko vele, bolje da izluduje nego da oni teraju nekog u bekstvo pri čemu bi neko otvorio gas više nego što ume. Al mi se sad moramo paziti ostalih ionako zavidnih i kivnih vozača koji nas uvek nekim manevrom mogu nateratu u pad bez da nas taknu.

Inače, sumanuto brza vožnja u Engleskoj se tretira kao pokušaj ubistva i sledi adekvatna kazna koje nije ni novčana ni oduzimanje dozvole već debeo zatvor. Lično, nisam protiv brze vožnje i nervira me što me kao automobilistu u prosečuju sa onim što je tek položio, al moja brza vožnja nikad nije bila tamo gde mogu izazvati nekom štetu. Al tako je pa šta da se radi.

Inače sam primetio u Beogradu da mi uvek Policajac na raskrsnici zadrži prolaz što ne čine kad sam sa autom i definitivno imaju drugačiji, bolji,  stav nego prema četvorotočkašima.   

Ja sam danas poslom napravio dosta kilometara po gradu, na svakom koraku ponduri, i kada god sam prolazio pored njih oni gledaju u mene kao da ce videti odbeglog zlocinca....znaci neverovatno kako nas gledaju, nemogu da vam opisem, sigurno 5...6 patrola sam video, ulavnom vozim ja  i predjem punu liniju i obidjem par auta da bi se nasao prvi na semaforu, oprezno i polako, i probijem se i stanem pogledam desno ono pandur na skuteru gleda u mene........ja se stidljivo nasejao i klimno mu glavom i on meni, mada sam ocekivao da ce me zaustaviti ali ipak nije to ucinio........znaju me ti skuterasi pa znaju da ne divljam a malo provlacenja izmedju vozila se tolerise...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja