kauboj24 1 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan isplati li se kupovati polovne gume vozene na stazi jedno 50km ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan zavisi od stila voznja,onoga sto zelis da dobijes u voznji a najvise i od same cene guma :) ;D ;D ;D ;D to su mekane gume i potrose se dosta brze ali i mnoooogoo bolje drze motor na asfaltu....e sad od cene zavisi da li se i koliko isplati a i od motora na koji se stavljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 50km ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan pa tako mi je rekao ovaj momak sto ih prodaje kao 30 ili 50 km na stazu su vozene a motor je hornet 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan e da i jel mogu razlicite gume za motor za neku normalnu voznju ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nesto tu ne stima ako ih oni zamene posle 50 km, tebi ce da traju na putu, bar jedno 200 kilometara da uzmes ti jedno 10-15 komada cisto do kraja sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su u pitanju trkačke gume, rekreativci ih često uzmu polovne na samoj stazi, i traju im za taj vikend. Ako nećeš na stazu, ne bacaj pare- te gume nisu za normalnu vožnju, ni što se tiče grejanja ni trajanja. A za opuštenu vožnju možeš kombinovati različite gume napred i nazad. Preporuka svakog proizvođača je da se upare, mada nisam čuo da je iko imao problem sa rasparenim setom. Koja kombinacija ti je tačno na umu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od gume i koliko je stvarno presla. Ja moje gume prodajem nakon 3-5 hepeninga sto mu dodje oko 1000km, u princiou one su OK za neku normalnu voznju na ulici. Ja neverujem da je guma presla 50km jer to je onda nova novcijata guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Jul 27, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam kupio gume koje su vožene 12 krugova u Mostu u Češkoj. Za mene su bile kao nove ali za prodavca koji ih je vozio oko rekorda staze na 1000ccm su izgubile draž. Pirelli Superbike mekša verzija. Vozio sam ih na Hungaroringu oko 120 krugova dok nisu počele da se ljušte kao pomorandža. To je nešto preko 500 km. Ja sam oko 10 sekundi iza najbržih 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 28, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam montirao polovne metzeler racetec, k2 - hard i prešao skoro 1000km, drže kao lude. Ja bih to kupio usvakom slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ovisi o cjeni, ali u pravilu se isplati. polavne gume na Grobnickoj stazi se krecu oko 50 eura za par i mogu odraditi još 3 - 4000 km sestovne vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan samo jedna je 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan samo jedna je 50 to je lutrija, recimo natjecatelj nakon isprobanih dunlopica ide probati bridgston i nije baš zadovoljan, vraca se na dunlop a bridgestone prodaje nakon 20.tak krugova. takva guma je oko 50 - 60 eura a inace košta 400 i više. na to se treba naletjeti. u pravilu nakon treninga od 2 * 20 krugova par se prodaje za 50 pa i manje eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel su slik gume?bez sara?ako su takve kad padne prva kisica i pokvasi asfalt ima da isaltas motor od 1-6 u crveno na nekix 20m... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja stalno uzimam takve gume, odgovara mi i kvalitet i cena , ko bi se nakupovao novih guma. Ovde u Vojvodini sve ravno ;D ;D ;D,troši se samo sredina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za gume sa staze za nekoga ko voli ostro da vozi i ko je navikao da cesto menja gume, kod mene su se bar pokazale za jednokratnu upotrebu. Sad na ZX6R-u imam Pirelli Superbike, vozen je jedan trening i jedna trka sa njima, posle toga sam namontirao kod mene i trajale su jos celih 200km kada je pocela da se otire leva strana gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za gume sa staze za nekoga ko voli ostro da vozi i ko je navikao da cesto menja gume, kod mene su se bar pokazale za jednokratnu upotrebu. Sad na ZX6R-u imam Pirelli Superbike, vozen je jedan trening i jedna trka sa njima, posle toga sam namontirao kod mene i trajale su jos celih 200km kada je pocela da se otire leva strana gume. to mi je malo cudno. koliki si pritisak vozio. da nisi vozio suvozaca?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 5, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na trci su vozili levi krug. I kod mene je leva strana obrijana dosta, mnogo više nego desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...