Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 257 postova

Danas bio da odvozim 2 casa u auto skoli,da se upoznam sa motorom na kojem cu da polazem i da vidim sta ce biti na poligonu.Motor na kome polazem je Kawa Zx6r i neverovatno je koliko je ona laka za voznju.Osim polozaja sedenja,sve ide lepse nego na Er6n,saltanje u prvu se gotovo ne cuje,manji je hod nozice menjaca,ma sve je nekako lakse...

Sve na poligonu radim ok osim osmice,to ne znam pa ne znam a da ne spustim nogu,instruktor mi rece da je to ok,da se usresredim na sve ostalo tako da pre polaganja ja krecem sa -1 poenom,a moze da se ide do -16.Sto se tice voznje po gradu tu je sve ok,pravila saobracaja znam odlicno tako da mislim da to nece biti problem...

Sta da kazem,drzite mi fige sutra!!! :moto3:

A sto se tice gornje slike,ovoliko (pokazujem palcem i kaziprstom pola cm) mi je falilo da uzmem ducati monstera i nisam samo zbog supruge,suvozacko sediste deluje zaista jadno...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Ja na alpini, svaka sledeca brzina upada u medjugas. :lol:

Ja sam bio ubedjen da ne znam saltati dobro, da je to neka nauka. Seo na kavu, nisam 3 puta do sada pogodio medjugas za ovih 5 godina.

Da da,ovakav sam motor vozio danas...

c1lhutxe3vegojphd4l.jpg

Prvo sto sam uradio je to sto sam se bacio u potragu za fuzasterima,oni su otprilike gde su kod mene za suvozaca...

A posle dva casa voznje meni su se tresle ruke,bas sam se umorio,smaracina,hebo ja R ali zato saltanje....Bas glatko....

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Po meni strasno sta sve imaju u autoskolama. Drugar polaze na burgmanu 650, a pre toga jedino sto je vozio je piaggo free 1lol.gif. Steta sto ne moze kao nekad, da polazes na svom motoru0stabre.gif

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 1200 2017

Moze, u auto skoli u kojoj sam imao obuku i polaganje vecina njih je na pola obuke presla na skuter kada su shvatili da ce imati problem sa menjacem iako su se spremali za A kategoriju i to upravo su prelazili na Burgmana.

Sto je najsmesnije, meni je na Burgmanu polozaj bas neprirodan, daleko sam se lepse osecao na F800R.... Imali su i Kawu kao moju, ali je toliko razdrndana bila da nisam mogao da se naviknem.

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Ovo za skuter prvi put cujem. Kakva glupost al ajd. Zasto onda nema opcija da se polaze za B automatik??? Verovatno je to u Americi normalna pojava.

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

Neke ljude ne zanima voznja motora s brzinama, a ovima u auto skolama je u interesu da im uzmu pare, trotinet bi stavili samo da se placa :D

Neke ljude ne zanima voznja motora s brzinama, a ovima u auto skolama je u interesu da im uzmu pare, trotinet bi stavili samo da se placa :D

Sto je najgore ljudi masovno odustaju od motora sa brzinama da bi lakse polozili, a otvoreno pricaju kako ce da kupe motor sa brzinama i onda ce kao da uce... otom potom... pritom niko od njih ne planira nista manje od 600-700 kubika...

Mislim, srecno im bilo, ali mislim da je bolje da se ta obuka iskoristi za nesto pametno, a ne samo da se dobije papir... Ja sam gledao da odradim obuku na "najozbiljnijem motoru" koji su tamo imali...

Epa drugari,moja Kawa ce da miruje jos bar 20 dana... >:( >:(

Pao sam danas na voznji,navodno nisam propustio nekoga u kruznom toku za sta sam gotovo siguran da nije moguce,propustao sam i koga sam trebao i koga nisam,ali ajde,kada vec zaokruze "nije polozio" nema svrhe za raspravu....

Nema sta sad ja nekoga da krivim,ali siguran sam da se sa mojom danasnjom voznjom polaze "any day of the week",tako da ne brinem previse,sad ja sl put neko drugi...valjda tako mora...

Pozzz

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500

Jbt nikako da svratim na forum...

@bojsa Čestitam na kategoriji ;)

@nelle šta da to kažem nisi imao sreće pa to ti je :(

@boro nisam pri kompu a ne mogu da čitam PP na tapatalku, za kad ti treba sedište, ionako ću slati motor na farbanje ovih dana pa ako se uklopimo pozajmiću ti moje

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Hvala :)

Bio sam vredan danas, zamenio sam rucice kvacila i kocnice sa crnim aluminijumskim koji imaju bordo detalje tako da se uklapaju sa ramom. Nisam fan izmene originalnih delova, uvek sa postovao stock izgled, ali mi se na ER-6n ne dopadaju dve stvari, a to su rucice i retrovizori. Retrovizore cu verovatno da zamenim sa onima kao sto se nalaze na Z750/Z800 :)

Elem, kako vam se cini?

_MG_8977_zpsfdf0f402.jpg

_MG_8976_zpsec276dbb.jpg

_MG_8979_zpscd2879e9.jpg

_MG_8978_zps49ec7423.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja