nellle 614 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawa i italijan Sent from my XT615 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio da odvozim 2 casa u auto skoli,da se upoznam sa motorom na kojem cu da polazem i da vidim sta ce biti na poligonu.Motor na kome polazem je Kawa Zx6r i neverovatno je koliko je ona laka za voznju.Osim polozaja sedenja,sve ide lepse nego na Er6n,saltanje u prvu se gotovo ne cuje,manji je hod nozice menjaca,ma sve je nekako lakse... Sve na poligonu radim ok osim osmice,to ne znam pa ne znam a da ne spustim nogu,instruktor mi rece da je to ok,da se usresredim na sve ostalo tako da pre polaganja ja krecem sa -1 poenom,a moze da se ide do -16.Sto se tice voznje po gradu tu je sve ok,pravila saobracaja znam odlicno tako da mislim da to nece biti problem... Sta da kazem,drzite mi fige sutra!!! A sto se tice gornje slike,ovoliko (pokazujem palcem i kaziprstom pola cm) mi je falilo da uzmem ducati monstera i nisam samo zbog supruge,suvozacko sediste deluje zaista jadno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan WOW, otkud R motor na polaganju ? Nisam jos za to cuo. Al su se vremena promenila, na bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sad gledam, R ... A ja polagao na nekoj krbulji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja na alpini, svaka sledeca brzina upada u medjugas. Ja sam bio ubedjen da ne znam saltati dobro, da je to neka nauka. Seo na kavu, nisam 3 puta do sada pogodio medjugas za ovih 5 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da da,ovakav sam motor vozio danas... Prvo sto sam uradio je to sto sam se bacio u potragu za fuzasterima,oni su otprilike gde su kod mene za suvozaca... A posle dva casa voznje meni su se tresle ruke,bas sam se umorio,smaracina,hebo ja R ali zato saltanje....Bas glatko.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Po meni strasno sta sve imaju u autoskolama. Drugar polaze na burgmanu 650, a pre toga jedino sto je vozio je piaggo free . Steta sto ne moze kao nekad, da polazes na svom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan ja sam polagao na ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se polaze na skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se polaze na skuteru? Da i ja sam se zacudio kad sam cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, u auto skoli u kojoj sam imao obuku i polaganje vecina njih je na pola obuke presla na skuter kada su shvatili da ce imati problem sa menjacem iako su se spremali za A kategoriju i to upravo su prelazili na Burgmana. Sto je najsmesnije, meni je na Burgmanu polozaj bas neprirodan, daleko sam se lepse osecao na F800R.... Imali su i Kawu kao moju, ali je toliko razdrndana bila da nisam mogao da se naviknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 6, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za skuter prvi put cujem. Kakva glupost al ajd. Zasto onda nema opcija da se polaze za B automatik??? Verovatno je to u Americi normalna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Neke ljude ne zanima voznja motora s brzinama, a ovima u auto skolama je u interesu da im uzmu pare, trotinet bi stavili samo da se placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 6, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da mi pozajmi sediste (ono udobno ) vracam za deset dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Neke ljude ne zanima voznja motora s brzinama, a ovima u auto skolama je u interesu da im uzmu pare, trotinet bi stavili samo da se placa Sto je najgore ljudi masovno odustaju od motora sa brzinama da bi lakse polozili, a otvoreno pricaju kako ce da kupe motor sa brzinama i onda ce kao da uce... otom potom... pritom niko od njih ne planira nista manje od 600-700 kubika... Mislim, srecno im bilo, ali mislim da je bolje da se ta obuka iskoristi za nesto pametno, a ne samo da se dobije papir... Ja sam gledao da odradim obuku na "najozbiljnijem motoru" koji su tamo imali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Epa drugari,moja Kawa ce da miruje jos bar 20 dana... > Pao sam danas na voznji,navodno nisam propustio nekoga u kruznom toku za sta sam gotovo siguran da nije moguce,propustao sam i koga sam trebao i koga nisam,ali ajde,kada vec zaokruze "nije polozio" nema svrhe za raspravu.... Nema sta sad ja nekoga da krivim,ali siguran sam da se sa mojom danasnjom voznjom polaze "any day of the week",tako da ne brinem previse,sad ja sl put neko drugi...valjda tako mora... Pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se uspeh na polaganju je bar 30% sreca nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi sad da kazes....ahahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jun 6, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt nikako da svratim na forum... @bojsa Čestitam na kategoriji @nelle šta da to kažem nisi imao sreće pa to ti je @boro nisam pri kompu a ne mogu da čitam PP na tapatalku, za kad ti treba sedište, ionako ću slati motor na farbanje ovih dana pa ako se uklopimo pozajmiću ti moje Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bio sam vredan danas, zamenio sam rucice kvacila i kocnice sa crnim aluminijumskim koji imaju bordo detalje tako da se uklapaju sa ramom. Nisam fan izmene originalnih delova, uvek sa postovao stock izgled, ali mi se na ER-6n ne dopadaju dve stvari, a to su rucice i retrovizori. Retrovizore cu verovatno da zamenim sa onima kao sto se nalaze na Z750/Z800 Elem, kako vam se cini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan proveri samo rucicu kvacila da nema luft gore-dole... Moja ima i jebe mi sajle kvacila evo 2 ove sezone.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...