AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Prvo probaj da ustanovis na kojim TACNO obrtajima ti trese nezavisno od toga u kojoj si brzini? Izmedju 3-4k najvise. Opa bato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan tako i meni odprilike cima, a sto nebi cimalo ako jedna strana na lancu ne mrda a druga opustena... logicno kako se okrece da se napinje taj deo tj ne isteze kako rteba... A svetlo mi ni ovako nije valjalo. folija svetlija nije crno ko ebemliga sta, smanjuje mozda snagu svetla za 3-4 % to se i ne oseti razlika, kao prvo kao drugo kakave veze sa mozgom ima folija sa sirinom i duzinom snopa koju far sam baca.............. Nase kakvo je gorivo ja aditive bi sipao i na motor i na kola sa 00km, je je ovde gorivo sranje, vise voda i ostala stroka... Meni motor preso 23k km i sipam aditive i vidljivo bolje radi..... Da ne valja majstor koji 30 godina sa motorima mi nebi reko isto sto i ja ovde vama, a i sam sam se uverio u to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti kazes da zbog lanca moze da ti cima motor izmedju 3-4k rpm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan -.-' Gledaj lanac dobio raskorak, polovina lanca je kruca i valjcici na njemu se ne okrecu otisli u aut, a druga poolovina je normalna, tako da kad naidje na prednji lancanik kruta strana motor vuce, cim naidje ona ,, meksa strana`` on se opusti malo... TO mi reko majstor, zameni lanac i motor ce d abude potpuno isti, isto cima i kad lanac nije zategnut, ko ne veruje neka mu se otegne lanac i videce... Ali ovo moze da bude milion sitnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kod lanca strada uvek jedna polovina a druga ostaje kao nova? A kad ce mrmot da zavije cokoladu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Brate nije mi jasno sto si tvrdoglav i mislis da sve znas bolje od svakog ali stvarno.... Pa tebi na lancu proveri kako se okrecu svi roleri na njemu, pa ces i sam da vidis, skini lanac i pomeraj svaki deo posebno da vidis da li je neki kruci deo , i kakvi su ostali... dzabe ja pricam kad ti mislis da si doktorirao motore -.-' . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Tetrebeeeee Kad smo vec kod lanca, koka kola i cetkica za zube kao nov! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Boro pa ti ga zivis. Jel ovo Paralija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 23, 2013 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je paralija kolko ja vidim, nego brate, sto ne vidis da ti neki od majstora koji rade ove plastike iskopiraju bocne?, ili jednostavno kupis fiberklas kit i pozajmis od nekog bocne plastike, zalepis ih komplet npr kep trakom i pocnes da redjas slojeve tako, i posle sve spremis i prefarbas? Gledao sam po netu dosta njih je tako odradilo te bocne plastike, a taj kit kosta oko 1000-1500 din Nego bio 2 dana na bovanskom jezeru, i svratio do soko banje danas u akva park, ako neko prolazi tamo slucajno obavezno neka se proseta, put solidan, ima dosta lepih krivina ko ih voli, predeo lep z aone koje vole da uzivaju dok krstare, a akva park je po meni najbolji kod nas ( + imate lepe ribice da gledate ) Ako nateram stefana mozda napravimo krug tamo, ako mu stigne stop vec jednom Promenio Jul 23, 2013 član Dzony93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Brate nije mi jasno sto si tvrdoglav i mislis da sve znas bolje od svakog ali stvarno.... Pa tebi na lancu proveri kako se okrecu svi roleri na njemu, pa ces i sam da vidis, skini lanac i pomeraj svaki deo posebno da vidis da li je neki kruci deo , i kakvi su ostali... dzabe ja pricam kad ti mislis da si doktorirao motore -.-' . nemojte da se swadjate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jul 23, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan @perisicboro prosao sam danas pored crkve i nisam ti video motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga je pustio unutra u ladovinu! i dao mu malo svete vodice da se okrepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem, ispraznio se akumulator. Naviko sam da ga gasim na dugme, kada parkiram na minut, a zaboravio sam da mu tako sve ostaje upaljeno i mnogo vuce struju.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Spam spam...dosta prepiranja I meni cima na 3000 ali I u leru skakuce kazaljka.sto znaci da nema veze sa lancem. Pazi sad ovo. Pre mesec dana sipam 98-icu na Eko pumpi, malo poteram u crveno I sad mislim da je problem resen (na moru sam pa ne mogu da testiram detaljno) ali mislim da je prestao da stucka. Dizne??? Aleksandre sibni na pp sta je I kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 24, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan MA aman bre ja pisem za cimanje oko lanca nisam reko da je to, ali moze da bude jedan od problema. Nego stefane, kod nas gorivo od 98 oktana kazu da ima 95 , a od 95 ima oko 92-93 oktana, ja sam jedno vreme sipao a i sada kada stignem od 98 oktana i bolje radi masina, sada cu da probam onaj od 100 oktana na omv da vidim kako ce sa njim da radi. A da to nema veze sa onim sto je easy pisao na kawy forums, nesto na foru da se taj problem gubio kada upali duga svetla, ne mogu da se setim sta je tacno sinoc sam kasno citao. p.s. Stefane ako si u greece napuni u neki balon malo njihovog goriva pa probaj da vidis razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Isprobavao sam na autu I uvek je bilo bolje I osetila se razlika ali sad je skupo da bih e vozio na njihovo gorivo, a da nosim balon 1100km....ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da zivne motor . Meni riknuo akumulator....... Juce reko ajd mozda se ispraznoio, napunio ga stavio vozio se i sad o5 crko, pa na gurku da ga upalim u sred centar, zna li neko kolko su akumulatori, a da nisu gel... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je neko pisao da mu zuje maske preko 4k obrtaja, i meni se to desava s prednjim maskama pored fara, jel zna neko lek ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je neko pisao da mu zuje maske preko 4k obrtaja, i meni se to desava s prednjim maskama pored fara, jel zna neko lek ? Sredicemo to kad dodjes, taman da stigne stop svetlo. Da vidimo neko parce gume da stavimo tu pa nebi trebalo vise da zuji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Jul 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obrisan spam i prepucavanje iz teme i molim vas dvojicu da malo povučete ručnu...na šta to liči? K'o deca na velikom odmoru a kad se budete videli u Niš uživo sigurno ćete udariti po pivu zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Sredio vaa chika arkais . Vidish da niko nije smeo da se mesha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotorniZgoditak 28 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zuje maske, tačnije far i desna plastika ispod rezervoara, ostavio sam majstoru da to pogleda dok sam ja na moru, javljam rezultate za 10ak dana. Inače i meni malo fluktuiraju obrtaji na leru, ali ne osecam neko cimanje na 3k obrtaja, mada izbegavam taj raspon izmedju 3 i 4k baš zbog zujanja, ali se desi nekad da moram da vozim u tom režimu i tad se ne oseća to cimanje. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kakve muke Kad zuji samo u servis teraj, i majstori imaju dusu zamisli kad bi svaki dan dolazio neko na generalnu ili sa pravim problemom Elem, fabricki auspuh preradjen u protocni. Mnogi su me pitali kako i sta tako da... Ne znam koliko se jasno cuje na snimku, ali ovako stvari stoje, na leru tih pri maloj brzini i nizim obrtajima bucan a pri vecoj brzini i vecim obrtajima se opet utisa Meni je to savrseno i upravo ono sto sam hteo. Delimicno je ispoliran ali uskoro ce biti kao ogledalo. Evo kako to zvuci i izgleda, uzivo je zvuk drugaciji - mnogo bolji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se stvarno dobro cuje svaka cast Ljudi problem juce sma mislio da se smao akumulator ispraznio ali ipak nije... ( mozda i jeste ne znam sta mu se desava) Juce crko akumulator, i nista ja ga lepo skinem pise ovamo brzo punjenje 5ampera 1 sat i tako uradim, napunim ga, stavim u motor i on upali sve kao po starom. Vozim se ja juce ostavim motor do danas vozio se i na kraju u gradu mi crkne. Ubacim u drugu upalim na gurku, dodjem kuci, skinem napunim, vratim i probam motor radi nista . Malopre vozio se i motor stajao i sve 2-3-4 x i na kraju stajao 1 minut i da ga upalim nista... opeta prazan o5 gurka paljenje kuci dodjem, i evo sad pisem... Da li je neko imao ovaj problem strah me da nije regler ( ako neko zna koliko kosta neko pise odma dobija vopi), sutra rano kod majstora pa da resavam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Jul 25, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi multimetar i premeri napon punjenja akumulatora - na 3000 obrtaja mora da bude oko 14, 14.5V sa upaljenim svetlima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...