DejanTNT 37 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo , treba mi mala pomoc.Motor ide u oglase, treba mi savet oko cene, na nasem najpoznatijem sajtu za polovna auta, se cene puno razlikuju Tipa neko za 2006to i 40000 trazi 3300, a neko za 2007mo 2500.... Motor je 2008mo godiste kupljen kod Culeta presao 27234km, kod mene 2 godine , Gume Pireli ANgel ST presle nesto manje od 4000, lanac i lancanici takodje zamenjeni pre 4000. Od opreme ima ,Retrovizore sport, Vizir kawasaki, Zmigavce, Akrapovica, Puig slajdere i ukrasnu plocicu kormana . Imam orginal zmigavce i auspuh. Mehanicki besprekoran. Ima ostecenja od preturanja u garazi, velicine manjeg klikera na rezervoaru, i zadnja plastika zagrebana nekih 3-4 cm vidi se sve na slikama. Znam da je cena dosta individualna stvar i da roba vredi onoliko koliko je neko spreman da je plati, ali interesuje me neki korektan raspon cene, koji bi predstavljao " realnu" vrednost ovakvog motora.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izaso u oglase na polovne automobile i ovde. Videcemo kako ce ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Izaso u oglase na polovne automobile i ovde. Videcemo kako ce ici Ja sam relativno skoro pazario ER-6f 07' 22,5k km za sličnu cifru. Tvoj motor u toj opremi je super ponuda. Srećno sa prodajom. PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je danas vec dosta zainterosovanih videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ode danas er6n . Sad mala pauza i usteda pa mt09 tracer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino logicno posle Kawe je Superduke 1290 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 27, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedino logicno bilo i ostalo, posle kawe ili pre, al nisam mog'o, Mazda RX8, i cao zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Imas rx8 ? Ja se kanio da ga pazarim 2-3 god i jos uvek se premisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Jedino logicno posle Kawe je Superduke 1290 A meni je se svidja Superduke 990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 29, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da je uzmem dok sam bio u Qataru, ali nije uletelo nista povoljno a ocuvano fino, arapi po defaulu rabe sve, a vankelov motor je vise nekako za pametno izivljavanje a ne Arab's style Unisti majmun Land Cruzera a nece vankela Danas bas i nema neke racunice pogotovo ne u SRB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 1500-2000e su delovi za generalku bili ako ode bas u q.... + ruke mislim da ima samo jedan dobar majstor kod nas za venkel.... A da je interesantan auto, interesantan do jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 31, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Super je, kad bude furao na vodonik sto je vec napravljeno, nisu glupi Nemci sto su prodali patent, znali su da ce jos dugo to biti ne-ekonomicna masina...tehnicki gledano savrsena ali ekomija cao zdravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jul 31, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan 12+ ne auto je stvarno dobar, mada kazu veci orbtni moment ima obican fen.... Vadi ga zvuk mnogooo... Inace jedva cekam da japanci izbace neku novu masinu za venkelovim motorom, do sada su ga usavrsili 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Avgust 11, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li je nekom ubacivao projektore u far ? Nesto ovako; http://www.mojauto.rs/polovni-delovi/1755770_Morimoto-projektori-MINI-H1-Bi-Xenon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 12, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ce izbaciti ista na obicno danasnje gorivo(benzin), jer motor je extremno ne-ekonomican u biti svojoj...@Luke, projektori su vrh gde god da su, kola/motor, jedino koliko se secam kad sam hteo da ih ubacim jako je komplikovano, sem ako nemas far viska na bacanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo skupljam informacije. Kontam da ne bi trebalo da bude tesko gledajuci likove na you tubu; Ako se odlucim da rastavljam far to ce biti tek na zimu pa polako natenane. Zato svaka informacija i iskustvo je dobro doslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 16, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kupi neki jeftin polovan far pa budzi kolko oces..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 21, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hteo ja da ubacim... Imas one male projektore i moguce ih je ubaciti. Zagrej far u rerni da se opusti lepak i onda ide lagano, imao sam engde tutorial za noviji er6n kako se ubacuje, cim nadjem kacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Avgust 22, 2015 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, drugaru iz Hrvatske je potrebna kontrolna tabla za er6n 06-08 god, a tamo ne moze da je nabavi. Ako neko ima, ili zna nekog ko prodaje nek se javi. Hvala unapred. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 22, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u italiji najlakse je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 23, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1500-2000e su delovi za generalku bili ako ode bas u q.... + ruke mislim da ima samo jedan dobar majstor kod nas za venkel.... A da je interesantan auto, interesantan do jaja RX8? Moj se drugar lozi na taj auto strasno. Na mobile.de ima interesantnih cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 23, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ima, ali te cene su sa problematicnim motorima, potrebna generalna, pusta vodu u komoru za sagorevanje... oko 4k vec ima dobar auto + 30-40% preko da doteras ovde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeflex 4 Napisano Avgust 27, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSXR 1000 k5 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi kako da znam koliko mi je ostalo rezerve benzina... Cim mi upali rezervu ja idem na pumpu, ali ne znam kako da znam ako se nadjem negde dalje od pumpe koliko jos ima benzina... Provalio sam da se lampica upali i posle par sekundi ugasi, ali nikad mi nije sijala non stop, da li po tome znam koliko je ostalo, verovatno da ali ne smem da testiram da ne ostanem negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Avgust 27, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam lampica rezerva mora gori non stop kad si na rezervi... A to sto tebe muci je lako, proracunas koliko ti goriva treba za ceo put ili naspes pun i onda nema brige.... Ne cekas da se upali rezerva da bi sipao nego blagovremeno razmisljas o gorivu i tome gde si trenutno, ako ne radis po tome principu onda predji na bajs tu nema ni goriva ni nicega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...