Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 122 postova
  • Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017

Dodje koleginica na forum, udahnu zivot ... :D

Dobrodosla, i cestitam za bajk, opasno izgleda. Da te posluzi! Prvi put na njemu vidim roll barove, ali mu odlicno stoje.

Ja vec lagano padam u depresiju, glancam kacigu, glancam jaknu. Proslogodisnja zima mi nije tesko pala kao ova, ne znam kako cu do marta/aprila ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 1200 2017

Ja vec lagano padam u depresiju, glancam kacigu, glancam jaknu. Proslogodisnja zima mi nije tesko pala kao ova, ne znam kako cu do marta/aprila ...

Ja isto, ali sam vec krenuo u pripreme, nabavka svih tecnosti, narucio neke delove sa neta za sve sto hocu da sredjujem i krenuo u farbanje tegica i retrovizora :)

IMG_20141203_124434_934_zpscd34d2dc.jpg

Ja sam danas zvao da vidim za gume, trebaju mi takodje i prednje plocice. E sad se razmisljam dal' da menjam ulje, jer sam presao 1500km s ovim, a nije mi bas do troska ...

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 1200 2017

Mislim da kroz godinu dana ulje koje je u motoru polako pocinje da gubi svojstva, znam da je tesko naterati sebe na zamenu kada predjes tako malo, ali mislim da je pametno zbog samog motora... :)

btw koliko su gume?

Pa i mene to brine, ali ipak cu zameniti, sacekacu ovaj popust zimski kao i prosle god i dati 50e ko covjek da ne razmisljam ...

Ovde je slab izbor guma, zvao sam zastupnika kawasakija koji je nedaleko od mene, kaze trenutrno ima samo Metzeler Roadtec Z8 i zadnja 160/60 17 kosta 151e. Moracu to jos malo da pogledam po srbiji, jer ovde je poskupo...

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n

Dzony93, svahbaz hvala :) ja sam prezadovoljna i izgledom i voznjom. :D

Mi gume uzimamo u Solun i sve ostale delove i opremu, jer mi i je ista daljina kao i do Beograda, a i veci je izbor.

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Pa kod mene je skroz drugacije, prvo sam vozio fabricke gume (dunlop roadsmart), koje su bile katastrofa. To je po meni jedna od najgorih guma. Onda sam uzeo michelin pilot power 2ct, sa njima sam i bio zadovoljan(svakako su mnoooogo bolje od dunlopa), ali nisam bio odusevljen, guma drzi drzi i samo odjednom pusti. Nekako nisi imao osecaj sta se desava sa njima, ali sam se lepo navozao. Onda sam uzeo pirelli diablo rosso 2 i sa njima sam bio prezadovoljan, guma se brzo greje drzi kao luda, nikakvih iznenadjenja sa njima nisam imao. Vozio sam cak i par puta po kisi i tu se odlicno pokazala. Uzeo bih opet njih, ali reko ajde da promenim valja se 1lol.gif. I na kraju odluka pala na metzeler m5. Iskreno guma je preozbiljna, bolje drzi od pirelli-ja, dosta agresivnija (sto meni odgovara), nekako mi je sigurnija na kocenju, vozio sam 2 navak-a sa njima na niskom pritisku, nikakvih "problema" i iznenadjenja nisam imao. Malo su klizale na navaku kad je bilo 36-37c, ali dobro to je normalno sa obzirom da su svi imali problema, pa cak i oni sa supercosa-ma 1moto3.gif. Za sl gumu bi se vrv opredelio za metzeler, ali ovog puta bih uzeo sportec m7 rr

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

Slazem se s momcima ja vozim takodje M5 od ove godine, guma nema greske. Prednja mi je dunlop roadsmart nema veze s gumom ja bi to ukinuo. 0ljut2.gifInace hteo bi da pazarim beli od Woo3 :D

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Inace hteo bi da pazarim beli od Woo3 :D

Ajde kad dolazis da se dogovorimo1nanana.gif.....

Sto se tice guma, m5 mi jos uvek traju, msm da sam sa njima presao 3200km, i recimo da su negde na pola. Slikacu posle pa cu da okacim sliku, taman da vidim i tacnu kilometrazu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja