Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

drugari kakva je zastita od vetra na f-u,nisam nesto obracao paznju na ovaj bajk al je drug uzeo jedan po razumnoj ceni pa mi se listajuci oglase ucinilo da je best buy,doduse n mi se vise svidja samo malo sam se razmazio na skuteru

Na otvorenom do 120/130 je ok, ali preko toga moram da legnem ispod vizira.... :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Ducati Monster 1200 2017

Tako nekako, meni je do 120 lagodno na duze staze, sve preko toga pocinje da ukljucuje naprezanje vratnih misica i pokusaj da se sakrijem iza obrtomera, a to tesko moze da se nazove udobnim :)

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Koliko se secam meni je na 200 duvalo kol'ko oces kad nije bio na zadnjem tocku samo, tad je bilo laganica, ali cim se prizemlji odma duva, tako da eto resenja, koga muci duvanje...

S obzirom da nisam nasao fabricki volan, svi su ga ili poklonili ili prodali, razmisljam se da narucim u 3T Racingu ovaj model, LSL Naked Bike A02. Cena od 50 evra je ok, deluje dobro iz ergonomske perspektive, samo mi se cini da je malo veci od fabrickog, pa me zanima iskustvo nekog kolege.

Da li cu morati da menjam nesto od kablova, creva ili nije toliko veci da bi morao da se smaram oko modifikacija?

post-32740-0-97529600-1416490535_thumb.jpg

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Znao sam da ce neko da pomisli na brzinu, mislio sam na moju visinu :D . Vozio sam ga 2-3 x oko 200-210+ i nepodnosljivo je, jedva drzim korman 1lol.gif1lol.gif

A jesteeee ta tvoja zuta kofa 210+, dodji juce, ili si u Nishu nasao toliku nizbrdicu? :)

Kako ti stoji motor jel izgleda kao da jases Poniku? ;)post-22759-0-75916400-1416499519_thumb.jpg

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Ajde prestani da ke... vise, ista masina ko i tvoja, i kakve veze ima koja je boja ?! Moze ta masina i 220 da ide, imam sliku negde zakopanu u kompu 1moto3.gif

Stoji mi motor kako moze da stoji nekom ko je mojih gabarita...

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

S obzirom da nisam nasao fabricki volan, svi su ga ili poklonili ili prodali, razmisljam se da narucim u 3T Racingu ovaj model, LSL Naked Bike A02. Cena od 50 evra je ok, deluje dobro iz ergonomske perspektive, samo mi se cini da je malo veci od fabrickog, pa me zanima iskustvo nekog kolege.

Da li cu morati da menjam nesto od kablova, creva ili nije toliko veci da bi morao da se smaram oko modifikacija?

Isti sam uzeo.Slobodno uzimaj nikakve prepravke nemas.Sve ce momci tamo da ti srede, zamene.Ili ako ne ides licno zamenices ga za 10min :zdravo:

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Ajde prestani da ke... vise, ista masina ko i tvoja, i kakve veze ima koja je boja ?! Moze ta masina i 220 da ide, imam sliku negde zakopanu u kompu 1moto3.gif

Stoji mi motor kako moze da stoji nekom ko je mojih gabarita...

ja sam procitao negde da zuta serija ide sporije zbog aerodinamike :lol: :lol:

tako da mora da nadjes tu sliku da se uverimo koliko juri tvoja sandjama :aha:

Isti sam uzeo.Slobodno uzimaj nikakve prepravke nemas.Sve ce momci tamo da ti srede, zamene.Ili ako ne ides licno zamenices ga za 10min :zdravo:

Ova informacija mi jako mnogo znaci, sam cu da ga montiram, video sam da samo mora da se pazi kad se busi rupa da ne sklizne burgija i izgrebe volan. Ostalo je bas kao sto ti kazes, 10 minuta posla :)

Hvala jos jednom!

Da to je pametno, hvala na ideji :)

Template za busenje rupa na volanu je sjajna stvarcica, ali kosta previse da bi se kupila za jedno koriscenje i da posle stoji u nekoj fioci i skuplja prasinu....

10005264_860_11.JPG

Mislim da mi samo treba obim/precnik/poluprecnik otvora za otvor u koji ide volan, ostalo bih nacrtao u AutoCadu za 15 minuta :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja