Nele_Kg 13 Napisano Maj 16, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako god nemam zalju da isprobavam nijedne Mada su kres padovi zastita samo u slucaju pada motora u mestu ili nekoj minimalnoj brzini pri svakoj vecoj tesko da ce 2 pecurkice zastititi motor... Barem po mom misljenju.... Nego da se vratimo na temu jel je poznato nekom gde moze da se kupi nosac kofera za modele do '08 po nekoj normalnijoj ceni ne daje mi se bas 170e za shadov fabricki nosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nego da se vratimo na temu jel je poznato nekom gde moze da se kupi nosac kofera za modele do '08 po nekoj normalnijoj ceni ne daje mi se bas 170e za shadov fabricki nosac? Moto land - nosac + ploca cca. 70 eura, 30 + 40 ne znam tacno koliko sta je koliko. Nazovi pa pitaj. Kupio sam i kofer Kappa 48L za 10.000 RSD na akciji pre par nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bjukenon 2 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam trosi er6 prosecno....normalne voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu 6.5l, na otvorenom kad idem lagano 5.3l, a brze 7.2l. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se menjaju gume. Na motoru su Michelin Pilot Road 2ct i ne zelim da stavljam nista losije ili bar ne znacajno losije. Cuo sam da Bridgestone BT 023 ne zaostaje za MPR 2ct, a da prelazi preko 20H km. Da li neko ima iskustva za Bridgestone gumama na ER-u? Da li je ovo sto sam cuo tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu 6.5l, na otvorenom kad idem lagano 5.3l, a brze 7.2l. Samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan motor je kod mene vec 4 sezone i nikad se time nisam opterecivao, tek pre par nedelja sam prvi put odradio posteno test na 100km. trosi mi nesto manje od 6l po gradu, voznja u dvoje 80% vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu 6.5l, na otvorenom kad idem lagano 5.3l, a brze 7.2l. Samo Kolika je tebi potrosnja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, zavisi sto to znaci brze, ali sam po auto-cesti znao spaliti i do 9 litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ko jos vozi motor po auto cesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja retko kad vozim po auto cesti (osim ako bas moram), uglavnom je to magistrala. Neki prosek brzine (krivine-pravac) 120-160. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pa to kazem,veoma mali procenat voznje cini auto put,a i tu mozes da ga odvrnes,tako da potrosnja nije merodavna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ko jos vozi motor po auto cesti Onaj ko žuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zuris svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garfield1974 136 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zadar Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zuris svaki dan Pa ni ne trosi 9 litara svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan StevanM - Stevan Milos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan StevanM - Stevan Milos? Xaxaxaxaxa, ne na vašu žalost, moram da vam se malo umešam u Miloš ekipu, nije u redu majke mi, preterujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 31, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, eto mene nazad!!! Napokon Srbija!!! Elem, zasto bi neko stavljao crash padove za ukras., za ukras bi ih skinuo eventualno... Sto se tice istih, imam dosta slika na kojima se lepo vide -HQ slike, mogao bih napraviti iste takve i staviti ih na isto mesto na kojima se stavljaju i ti tako reci kupovni Razmisljao sam i on nekim malo komplikovanijim crash padovima koji bi imali amortizer ili nekakve opruge u sebi da mogu sto vise da amortizuju udarac.. Ne planiram da padam ikada kao i svi ostali ali nikad se ne zna realno elem, ako za 60e ima da se kupi gotovo i samo da montiram onda bih pre to uradio nego pravio sve i mlatio se sa tim, i ovako vec imam previse stvari da ugradim na motor Sto se tice prekidaca, pa drzis ga non stop off (ispod sedista na samoj ivici da ne moras da dizes sediste) a kad ti treba stavis ON i uzmes napajanje sa bilo cega pozeljno sa neke glupost kao to svetlo tablice npr Samim tim neces zaboraviti da ga ugasis a cak i ako zaboravis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louis-u PUIG crash pad za 60 evrića i moje je mišljenje da se za te pare ne treba zezati sa nečim što može da nam spasi motor Aj jedan savet od vas za mene početnika Na koliko obrtaja obično vozite po gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 1, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan na onoliko koliko ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan definitivno ovo sto je loshmi napisao ali kada bi izvadio prosek obrtaja na kojima je motor pri nekoj konstantnoj normalnoj voznji po gradu verovatno bi to bilo nesto malo preko 4000 RPM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Jun 1, 2012 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan definitivno ovo sto je loshmi napisao ali kada bi izvadio prosek obrtaja na kojima je motor pri nekoj konstantnoj normalnoj voznji po gradu verovatno bi to bilo nesto malo preko 4000 RPM Naravno da svako vozi drugacije, nego me cisto interesovao neki prosek, imajte razumevanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...