Jump to content

Moto Zajednica

IZBOR?

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Interesuje me vaše mišljenje oko Hyosunga GT650R ili Kawasaki ER6-N. Hyosung mi se svidja što ima V mašinu i što je pun oklop ali pošto kupujem sad motor pa ko zna kad interesuje me kvalitet, èitao sam teme o Hyosungu i svi ga hvale ali èim pogledam oglase svi ih prodaju i to svi ih voze oko 5000 do 6000 hiljada i onda daju oglas, to mi je malo èudno zašto ih svi tako malo voze pa ih prodaju ako su toliko dobri. Kawasaki je Kawasaki i mislim da u njegov kvalitet ne treba sumnjati i to je lep motor ali sam ja više za supersport look motora. Sve u svemu uzeo bih Hyosung ali ako je razlika u kvalitetu tolika uzeæu Kawasaki. Upomoæ!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Po meni su oba motora ok. Napucana su snagom i izgledom, ali vožnja na njima me ne fascinira preterano. Imam utisak da sve to previše èangrlja za to godište, tu kilometražu i tu cenu...

Izdvojio bi Hyosung, jer je meni lièno egzotièniji zbog V agregata...

Mislim da za te pare možeš da nadješ i neki VFR800 pa još ako nabodeš V-Tec, ura, ura!!!

• U prolazu, 11 postova

Toliko više mi se svidja Hyosung da bi rizikovao tu lošiju završnu obradu samo da je mašina dobra i ostale komponente koje se odnose na vožnju. Da li neko vozi ove Hyosunge od 650 kubika interesuje me koji su im se dešavali kvarovi koliko su dosad prešli znaèi iskustva iz prve ruke

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Lepo ti je rekao Evil, ako vec ne mozes da se odlucis, uzmi ER-6 F koji je sa oklopima i vishe vuce na sport a i zastita od vetra je bolja..;).

• U prolazu, 11 postova

Ako bi uzimao Kawasaki uzeo bi N. Što se tièe Hyosunga to mi je prva opcija ali opet ponavljam strah me je da neæe da izdži naredne 5 do 6 godina a možda i više koliko planiram da ga vozim. Zato opet molim da mi pomogne neko ko je imao iskustva iz prve ruke sa ovim motorom.

Još jedno pitanje èuo sam da su na Beogradskom sajmu bili neki popusti da li je logièno da se predpostavi da æe na Novosadskom sajmu sad za vikend biti neki popusti za Hyosung i Kawasaki.

Guest babyboy

Evo da ja bacim par reci :D ...Hyo ti je odlican bajk, barem za mene. Da li ce da izdrzi 5-6 god, neznam, ali vozi se ko azdaha! 8) I ja bih ti preporucio kawasaki, ako je nov, tj ako imas dublji dzep. Ako uzmes Hyo, neces se razocarati, izvuce 140 ko iz sale, a za dalje neznam, 80 konja itd...Masina je ista ko na Suzukiju SV 650, a izrada je potuno koreanska. Zavrsetak je odlican, jedino dolaze u pitanje materijali: Ceo je u celiku i zato je tezak preko 200kg, nema naprednih materijala kao sto su legure aluminijuma ili karbon fiber. Ima Mikuni karburatore i Bridgestone pneumatike. Sve u svemu je pouzdan a za nedaj Boze imas servis i garanciju. Provereno je bolji od Kawasakija EX500 i po zavrsnoj obradi i po agregatu. Ako nisi kompleksas i imas ogranicen budzet idi slobodno na Hyosunga! :wink:

P.S. Imas na BikePics.com mislim da je to Dirrty, HyoGT650N 2005 razvlacenje, tocak i jedan i drugi... :o

• U prolazu, 11 postova

babyboy koliko si ti prešao sa tvojim i jel ti se kvarilo do sad nešto?

Jednom sam imao nov motor i to suzuki gn125 i nema nièeg lepšeg od novog, zato ako bih uzimao uzeæu nov ili Hyosung GT650s koji je 5350 evra ili ER6N koji je 5470 evra više para nemam. Èak i idem na varijantu da èekam avgust u nadi da æe da se ponovi popust u Kart-in u kao prošle godine od 10 do 18%

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F
Uzmi Kawasaki ER6f

Pridruzujem se sa istim savetom, ER 6F a nije sektaski :) Jedino ako te izgled ne odbija.

Moja iskustva su sjajna, 12500 km za sada (6 meseci) i sve je vise nego ok. Bez problema do 190 podigne, a zavrteo se i do 215. Otpora vazduha nema, lepo lezi u krivinama, ABS. Prosek potrosnje do sada 5,52 litre. Prosli vikend probao sam ER 6N i mogu da kazem da su nebo i zemlja, uostalom citace se test kad Andrej uradi.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Kawa, Kawa i samo Kawa! Izmedju ova dva modela, kad se SVE uzme u obzir, a tako MIZERNA razlika u ceni... ni sekund ne-bi razmišljao! Japanac je IPAK Japanac!!! A Japanac je SAMO JEDAN!!! i to Honda, Yamaha, Slowzuki i Kwarasaki !!! :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: :fcab: :fcab:

Guest babyboy

Ako nema razlike u ceni, onda idi ipak na Japanca! Ja sam moj dobio za 4.450e pa sam ga zato i uzeo, jer iljadarka je to! :P Za manje od mesec dana sam preso 1000 km i tek idem na prvi obavezan servis tako da na duze staze ne mogu nista da ti kazem. Do sada radi perfektno i uvek pali iz prve. Izgleda fantasticno i lepo je uradjen i udoban. Ako ga ipak uzmes, uzmi R varijantu, pa ces mu lako skinuti oklop. I da zakljucim, na strani Hyosunga su ti jeftini delovi i popravka a na strani Kawe 6 ti je Japanska reputacija, pa ti vidi! U svakom slucaju uzivanje ti je garantovano! :D

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
Što se tièe Hyosunga to mi je prva opcija ali opet ponavljam strah me je da neæe da izdži naredne 5 do 6 godina a možda i više koliko planiram da ga vozim.

Ma izdržaæe oba motra, al neæeš ti ... :lol:

Sve vremenom, dosadi ako nije Honda 8)

Izvinite zbog pristrasnosti :oops:

• U prolazu, 11 postova

Ljudi hvala vam na savetima iæi æu na varijantu èekanja do septembra pa ako Hyosung padne ispod 5000 uzeæu njega a ako ne uzeæu Kawasaki. Sve u svemu biæe ovo vrlo muèno leto za mene :(

Ljudi hvala vam na savetima iæi æu na varijantu èekanja do septembra pa ako Hyosung padne ispod 5000 uzeæu njega a ako ne uzeæu Kawasaki. Sve u svemu biæe ovo vrlo muèno leto za mene :(

Nisam nesto odusevljen tvojim razmisljanjem jer ces celo leto da apstiniras..:( ja bih po svaku cenu gledao da uzmem nesto, makar i pozajmio neki deo para (ne zameri sto ti se mesam u finansije, samo mnogo volim motore i ne bih mogao da cekam 4 meseca da nesto padne za 500inak evra..) ;)

• U prolazu, 11 postova

Apstiniram ja veæ 5 godina prvo sam imao pare za polovan ali nije bio uvoz, posle nisam imao pare a pustili uvoz, kad sam konaèno skupio kintu za Hyosung nije više bio na sniženju, a trenutno imam pare ali mi istièe registracija za auto za mesec dana i opet nemam para dovoljno, ne mogu da se uzajmim jer nemam fiksna primanja. Što je najgore od svega, ulica mi je dosta prometna a i preko puta mi je pumpa i u toku dana proðe najmanje 50 motora :shock: kako koji proðe hvataju me neki žmarci i poèinjem da se èešem (mislim kupam se redovno :lol: nego se èešem jer nemam motor)

Ne znam sta bih ti rekao osim da nije nikakav greh kupiti ni polovan motor, pogotovo sto u tvom slucaju malo novaca fali za nov, a to znaci da moze da se kupi itekako dobar, ali polovan moped..;)..

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

P.S. Imas na BikePics.com mislim da je to Dirrty' date=' HyoGT650N 2005 razvlacenje, tocak i jedan i drugi... :o[/quote']

Inace te slike na bikepics.com su moje :wink:

A ako vam tebaju jos neke stunt slike samo kazite...

• I N S T R U K T O R, 1203 postova
  • Motocikl: R 1200 R

Sine moj pa zar si ovde u dilemi ?

Skoro kao da pitaš dali da uzmem Transalp ili kle 500.

Lepo ti kažu ljudi : jong, dong i sl izbegavaj ako mozeš.

Nije što ih prodaju veæ pošto ih prodaju posle godinu dana.

Imao sam ER 6, izuzetno povozan motor, lepo vuèe, lep zvuk, idealan za probijanje kroz gradsku gužvu, ako imaš para ne razmišljaj, meni se mnogo svideo, odavno se nisam na nekom motoru lepše oseæao.

Mašina se pravi tek druga godina, pa nije imao kad da se pokaže u pouzdanosti, ali mislim da je O.K.

A ...jong je samo kopija suzukija sv 650, i osim vizuelne sliènosti,nema ništa sanjim, što ne znaèi da je loš i možda bi i trebao da ga kupiš jer neko mora da ga vozi i da nam za par godina kaže da li je dobar ili ne !

Pioniri u istraživanjima novih dostignuæa su uvek bili hrabri ljudi. Ako se oseæaš dovoljno hrabrim da za sve nas ispitaš trajnost i pouzdanost jednog Hysjonga, svi mi bi ti bili zahvalni!

Pozdrav i unapred HVALA !

• I N S T R U K T O R, 1203 postova
  • Motocikl: R 1200 R

I još nešto, ne kupuj nov motor, mnogo gubiš na padu cene.

Npr. skoro nov ER 6 iz 2006, možeš naæi za 1000 eura jeftinije nego nov, isto važi i za ostale.

• Svrati ponekad, 216 postova
I još nešto' date=' ne kupuj nov motor, mnogo gubiš na padu cene.

Npr. skoro nov ER 6 iz 2006, možeš naæi za 1000 eura jeftinije nego nov, isto važi i za ostale.[/quote']

Slazem se sa Jasminkom 100%! I preporucujem Kawu1

Pozdrav

• U prolazu, 11 postova

Videæu još ukoliko se odluèim za jedan od ova dva sigurno æu da kupim nov. Znam da æu da izgubim na vrednosti ali pošto neæu da ga prodajem onda mi je bolje nov a i ne bi da rizikujem sa polovnim. Pored dva polovna auta i jednog polovnog apenca koje sam imao jedino mi je suzuki bio nov i baš sam ga zbog toga najviše voleo u svakom sluèaju hvala na predlozima. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja