markone 447 Napisano Jul 25, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu je koristila supruga dok nije nabavila full face. Potpuno ispravna i sa dobrim vizirom. Iako je XL veličina ona sada koristi Nolan N43 Air u veličini S i po njenim rečima AGV XL joj nije velika. Ne pitajte me kako... Cena: 35 EUR Šaljem i brzom poštom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 25, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi reći koliki joj je obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 26, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li mi reći koliki joj je obim glave? Nisam je merio ali kaciga je recimo za glavu obima 58 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljala sam da je za toliki obim otprilike,šteta jer mi je velika a baš mi se sviđa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moja zena ima identicnu kacigu agv bali sport city pink ne moze se pohvaliti malom glavom a ipak nosi M ova XL mi se cini preterana za zensko jedino ako fura pundju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim XS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to ti kazem.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Domi 2 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: dominator650 Prijavi odgovor kao problematičan to ti kazem.. ;D bezobraznici jedni ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 27, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan to ti kazem.. ;D Vidi ako je šala ok. Ali bolje pobriši to jer ti ni ta sablja neće pomoći protiv oklagije A sad. Dosta off-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne ozbiljno.. Kaciga je extra i ja je imam takodje u varijanti AGV Bali Web (takodje M) unutrasnja postava se vadi i pere, kragna se skida i vizir se lako namesta u toku voznje.. ja sam zeninu platio 120 evra novu na sajmu, mislim da je to bila cena sa popustom od 10% dakle, kome odgovoara velicina mislim da je cena jos bolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off,meni se stvarno svidela kaciga nego šteta što mi je velika.Srećno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 28, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko iz BG zainteresovan mogu da je pošaljem u našu prodavnicu u Zemunu da se proba... možda nekom pomogne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Poslao poruku ti pre par dana i nema odgovora. Mozes poslati kacigu u tvoju prodavnicu treba mi adresa i oticici cu da vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 28, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Poslao poruku ti pre par dana i nema odgovora. Mozes poslati kacigu u tvoju prodavnicu treba mi adresa i oticici cu da vidim. Ne dobih poruku... poslaću je sutra, prekosutra možeš da odeš da vidiš. PEGAZ-MOTO, Ugrinovačka 118, Zemun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Ok, kada stgne mozes me obavestiti u ovoj temi ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u petak u pegazu i kaciga nije bila tamo, kada da je ocekujem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 3, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je poslata za Zemun u našu prodavnicu pa koga interesuje neka svrati tamo. Ko pre, tom... jedna ali vredna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 12, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...