spredrag 1130 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je nastavak? Ako ga ima dajte link, ja ga ne nadjoh. Ako ga nema ne budite lenji. Pozdrav, Pedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za Vas avanturizam i istrajnost, kao i za odlicno napravljen putopis. Zaista ste nam osvezili i zagrejali ove hladne, zimske dane. Pozdrav od Hogara i Helge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis.. veliki + za OO i odvaznost krenuti toliki put tim sokocalom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Octobar 21, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Respect . Mnogima si zadao domaci zadatak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan fantastican putopis,uzivaop sam u citanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast iako je prosla godina sa uzivanjem citam samo se pitam ima li nastavka kroz crnu goru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10524 Napisano Octobar 24, 2011 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo je vec drugi-treci putopis o Albaniji, i ja sve vise pocinjem da razmisljam malo i na tu stranu da odem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan respect za dobar putopis! Procitah ga i pogledah fotografije sa uzivanjem sada kad je zahladilo citati ga je jos lepse, al' moram da priznam da mi se sve vreme namece i pitanje Ko vas ter'o, ali sad ono isli ste i bas nam lepo to preneli, kao da smo mi licno bili, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjička 10 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ovog leta sam već drugi put (u svojstvu suvozača) bila na putu po Albaniji... Priroda predivna... Jedino mesto koje nisam posetila u Albaniji je Tirana... Egzotično... Jedva čekam nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast, Sale, ti si samo vozio to i nije neki zadatak! Da vidis kako je kad se slika, pa ovo zanimljivo,pa ono...sta mislis kako ja nama fotografima?! Sledece godine idemo na neku turu zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svako postovanje za ovaj putopis,i na pisanju i na samoj turi sad ga prvi put citam i procitah ga u dahu :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis odlčan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, no comment! Nego, najavite sledecu turneju pa da se pridruzimo Pozdrav i respekt za postavljeni domaci zadatak nama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Mart 6, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka, ali SVAKA cast... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam i jedva cekam nastavak! Bravo! Jel kymco ima elektronsko ubrizgavanje ili karburator i kolika vam je bila prosecna potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu ove godine napraviti slicnu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kraljevic Marko 93 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kad covek pogleda ovakve putopise shvati za sta treba da zivi. I zbog ceka u stvari hoce da kupi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je stvarno lep.moze li neko napisati koje su cene goriva u Albaniji i moze li se platiti evrima ili obavezno njihovom valutom.Albanija je meni sve zanimljvija i ako bog da zdravlja bice ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 7, 2018 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Tačne cene goriva se nesećam, ali ono što znam da je bila ista u celoj Albaniji ( i da nije bila za padanje u nesvest, usudiću se reći na nivou cena u regionu možda malo niže) kao i da kurs nije varirao bez obzira gde sam plaćao Eurima, svi ih primaju i neprave problem oko toga ali kusur dobješ u Lecima. Na sve vrste kartica zaboravi ja nisam ništa moga sa njima čak ni na pumpi ili nekim eksluzivnijim lokalima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savicd 23 Napisano Januar 8, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW R 1150 R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Par informacija iz mog iskustva sa Alabanijom. Što se tiče cijena goriva, ono se kreće od 150 do 170 leka. 140 leka = 1€ Putujući glavnom magistralom od CG do Grčke na većini benzinskih stanica primaju kartice. Činjenica da tako nije bilo pre 5 godina kad sam prvi put prošao Albanijom. Menjačnica ima u svakom mestu na skoro svakom koraku. Vole da se koristi njihova valuta ali neće baš uvek odbiti Eure. Naravno, dobro je rečeno, kusur ćete dobiti u lekama. Smeštaj sa doručkom po osobi sigurno ćete naći za 10€/dan. Hrana odlična. Usluga takodje odlična. Kafa je svugde 70 leka ili 0,5€ i vrhunskog je kvaliteta, od Skadra do Sarande. Letovao sam više puta što porodično što u društvu mojih bajkera, obišao i dobar deo unutrašnjosti i ostajem kod svih svojih preporuka za ovu zemlju kao neku od narednih vaših destinacija. Ima šta da se vidi, obidje, destinacija za uživanje, divlje prirode, predivnih plaža uz naravno vrlo vrlo pristupačne cene svega. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Januar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Zivko, 2015te u Dracu na jednoj od pumpi gde sam stao nisu primali kartice ali je moglo u evrima. Negde posle Elbasana nisu hteli da mi prime ni karticu ni evre. A 2016 sam isao na neku zurku u Tiranu (Fatboy Slim), placao sam sve karticom i gorivo i hotel 3* (bilo je 35e nocenje bez dorucka ali u samom centru, bez parkinga. Parking je bio 100m dalje javni (100 leva, 24h mislim), koji se zatvarao posle 22h kapijom i na moje pitanje da li je problem (i pokazujem na tablicu), dobijem odgovor ocima u fazonu "e seljaku primitivni!" ). Grad je po nocnom zivotu kao BG, moderan, izlaze besne limuzine i besne sponzoruse, klubovi na sve strane, drnda muzika, kafica isto gomila. Dok je preko dana konstantno nenormalna guzva (a bio vikend) i ko zeli da samo prodje kroz grad, ne treba uopste da se upusta u to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Januar 8, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja u se septembru provozao kroz grad, da ga malo vidim, stali u centru, promuvali se, nije bila neka nesnosna guzva, mada je i bila nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj putopis tek sad citam (mada bolje ikad nego nikad) Mnogo je dobra kombinacija za putopis kada pisu i vozac i suvozac, unikatno i prelepo opisano iz dva razlicita ugla. Hvala na tekstu, citao sam ga sa uzivanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Inspirativan putopis, toliko da već kujem planove...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Octobar 31, 2018 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Drago mi je što ovaj putopis još uvek privlači vašu pažnju, ali moram da vas podsetim da je on nastao pre više od 8 god. (tokom jula 2010) i da nije baš najbolji reper za planiranje novih putovanja. Albanija je u međuvremenu prošla kroz drastične promene koje su se pre svega odrazile na kvalitet puteva i turističku ponudu. Sa druge strane, cene su ostale vrlo pristupačne a priroda, pogodovu u južnim delovima zemlje i dalje netaknuta. Ja sam u međuvremenu još nekoliko puta posetio ovu zanimljivu zemlju i uvek pronalazio nešto novo. Nadam se da ćete i vi biti u prilici da na licu mesta proverite ove tvrdnje. Do tada, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...