miki083 8 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi jedna plastika za apriliju habanu , kad sam je rasklopio sve je imala i naravno sad fali ta plastika, u pitanju je poklopac koji dolazi na njusku ( plastiku ) ispod fara, dal je neko mozda upucen gde to ima , ili mozda cak neko i ima da pazarim? puno fala....samo mi to fali pa da se vozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jul 24, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa dal niko ne zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13265 Napisano Jul 24, 2010 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Habana je ultra redak skuter i ja muke mucim da nadjem neku kozmetiku a i kada nadjem kosta djavo ipo. Kod nas je nema niko, jedino da zoves nekog od van da ti donese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Jul 24, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi temu u garazu, mozda ce ti vise ljudi odgovoriti tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes na : www.subito.it , pa vidi ko ce da ti donese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...