Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba mi hitno podatak, koje retrovozore da uzmem, tj koliko mm. ima ih raznih 6 8 10 ... I ne nemojte mi reci uzmi pa izmeri jer sam jako daleko od motora..a kuci mi nije niko toliko pametan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci treba mi hitno podatak, koje retrovozore da uzmem, tj koliko mm. ima ih raznih 6 8 10 ... I ne nemojte mi reci uzmi pa izmeri jer sam jako daleko od motora..a kuci mi nije niko toliko pametan.. Trebalo bi da je onaj donji deo ispod reducira kljuc 17 tj. 10mm a iznad reducira tj sama cevka bi trebalo da je 6mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, koliko sam upmatio imam samo rupu pa da uvrnem retrovizor, cekaj, ako ide reducir, onda recimo mogu da kupim 8mm pa da napravim reducir sa 10 na 8 i tako da ih malo dignem, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 2896 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nevaram m10x1.25 sto je retko za naci i to jedan je levi jedan desni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan to x 1.25 je dubina ili neka oznaka za novoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan M 10 x 1.25 i desni retrovizor je sa kontra navojem (levim) M 10 precnik, a 1.25 korak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan da da, tako sam i mislio, to je onaj krupniji navoj, korak sto bi se reklo, pa nema veze, odnesem kod strugara i napravi mi educir, jel tako??sto da jajem pare za neke ruzne a pasu i skupi su kada moze reducir za 300 din i neke lepe po mom izboru, samo da zima dodje, pa sve ponovo...ili bolje da dodam jos tih 1500e i kupim novije.. idemo lock ovde..hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...