Rober 25 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, interesuje me da li neko zna koji italijanski kotor nosi ovakav filter za vazduh.Meti to treba za cagivu roadster 125, ali po tom modelu tesko da mogu da nadjem, pa ajd rekoh pre nego sto krenem da lutam od radnje do radnje sa sve filterom u ruci a bez motora, da pitam mozda neko zna tacno od cega bi moglo da pase i gde tacno da se zaputim.kanda je malo hitno (sto se da videti na slici) pa a ko neko prepozna cenio bih brz feedback. unapred zahvaljujem rober Procitah negde na forumu, da postoje izvesni majstori koji vrse reparaciju filtera za vazduh po uzorku....lokacije bubanj potok i slicno.Sad, zanima me ima li neko neki precizniji kontakt, cenu, informaciju....stagod.Jasminko nema, a savetovao mi je izvesnu vecu firmu, ali rekoh da priupitam i ovde jerbo cenim da bi neki zanatlija-privatnik to malo jeftinije odradio.Opet mozda gresim....ajde ljudi, malo je hitno i malo je frka zahvaljujem unapred rober Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...