Tora-AL- 1 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko radi reparaciju lamela za motore, ili je to nemoguce... Star mi motor pa bi bilo bas skupo da nadjem dobre, a kad ubacim u prvu on pomalo vuce, padnu obrtaji i ugasi se, da ne spominjem da tesko ide kad je ugasen, ubacen u prvu, a stisnuto kvacilo, ne odvoji dobro. E sad u drugoj temi su pricali o ulju i aditivima, da oni sjebu lamele da ne nalezu kako treba...... Ali ipak, odgovor na moje prvo pitanje me najvise zanima... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ima decko u beogradu to radi,ali,,,nisu skupe ni nove,ili polovne dobre, nemoz sve da se budzi reparira,nije ni preporucljivo,lamele hoce da upale ulje,da se taru u ploce i da mikro komadici otpadaju u ulje,a posle toga putem ulja se ti komadici taloze tamo vamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan nisu skupe ni nove,ili polovne dobre Ma di da nadjem za ovo moje dinosaurche... Ovi u Yamahi me udare po usima samo sto se uhvatim za vrata, a onda jos jednom kad kazem dobar dan, jos uvek nisam stigao do trenutka kada ih pitam za neki deo, jer sam vec ostao bez para dok stignem do pulta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sale trstenik 037715130, ili bera sa foruma,mada mi se nesto cini da je na moru trenutno,,,nisu tako skupe te lamele,,,ne prelaze 80e,,, bar mi se tako cini po cenovniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan sale trstenik 037715130, ili bera sa foruma kod njih ima da se kupi? Hvala za info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 22, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off ali baš me zanima gde si "iskopao" taj motor i šta se desilo sa turbinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off ali baš me zanima gde si "iskopao" taj motor i šta se desilo sa turbinom Bas sam ga iskopao, pa ne znam, kupio sam ga pre 3 god, turbina je bila skinuta pre nego sto sam ga kupio, ide i dalje dobro, samo sto nema onaj kick na 5000rpm, vec nastavlja isto da ubrzava... Hoces da kupis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Romic u Petrovvaradinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...