Jump to content

Moto Zajednica

Repariranje lamela???

Recommended Posts

• U prolazu, 44 postova

Interesuje me da li neko radi reparaciju lamela za motore, ili je to nemoguce... Star mi motor pa bi bilo bas skupo da nadjem dobre, a kad ubacim u prvu on pomalo vuce, padnu obrtaji i ugasi se, da ne spominjem da tesko ide kad je ugasen, ubacen u prvu, a stisnuto kvacilo, ne odvoji dobro. E sad u drugoj temi su pricali o ulju i aditivima, da oni sjebu lamele da ne nalezu kako treba...... Ali ipak, odgovor na moje prvo pitanje me najvise zanima... HVALA

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ima decko u beogradu to radi,ali,,,nisu skupe ni nove,ili polovne dobre, nemoz sve da se budzi reparira,nije ni preporucljivo,lamele hoce da upale ulje,da se taru u ploce i da mikro komadici otpadaju u ulje,a posle toga putem ulja se ti komadici taloze tamo vamo.... :)

• U prolazu, 44 postova

nisu skupe ni nove,ili polovne dobre

Ma di da nadjem za ovo moje dinosaurche... Ovi u Yamahi me udare po usima samo sto se uhvatim za vrata, a onda jos jednom kad kazem dobar dan, jos uvek nisam stigao do trenutka kada ih pitam za neki deo, jer sam vec ostao bez para dok stignem do pulta :D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

sale trstenik 037715130, ili bera sa foruma,mada mi se nesto cini da je na moru trenutno,,,nisu tako skupe te lamele,,,ne prelaze 80e,,, :) bar mi se tako cini po cenovniku  ;)

• U prolazu, 44 postova

Izvini za off ali baš me zanima gde si "iskopao" taj motor i šta se desilo sa turbinom

Bas sam ga iskopao, pa ne znam, kupio sam ga pre 3 god, turbina je bila skinuta pre nego sto sam ga kupio, ide i dalje dobro, samo sto nema onaj kick na 5000rpm, vec nastavlja isto da ubrzava... Hoces da kupis??? :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja