HornY 57 Napisano Jul 21, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, doslo je vreme da prodam svoj prvi motor. Honda Hornet 600, 2002.godiste. Motor je u izvanrednom stanju, sto svi vole da kazu "bez ulaganja". Ko me poznaje licno, ili prati moje postove na BJB, zna koliko sam paznje, ljubavi (novca), posvetio ovom motoru (jer boles' ne bira ;D ). Redovno odrzavana, uvek cista i sto je jako bitno garazirana. 2 kljuca, alarm, nov akumulator. Na satu je 25500km - radi kao sat. Kod mene je vec 2 godine, ili 15000km. Izvanredan primerak. Ako sam nesto zaboravio, slobodno pitajte. Cena je 3250e Zamene me ne interesuju. 060.069.66.33 Igor A sad malo ona... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za tebe i ovu lepu plavu pticicu! Ostao sam bez teksta! Veliki pozdrav i srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A motor i ide podjednako dobro kako i izgleda probao sam i uvreio se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masina,stvarno se vidi da je odrzavana kako treba,veoma lep primerak..srecno sa prodajom druze.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sija ko psece mudo !!! Vrh sprava ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 22, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se kaze o Igoru i njegovoj bolesnoj pedantnosti. Ko nadje zemerku svaka mu cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su nove Dunlop Qualirier DOT je decembar 2009. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj postavljati vise slika,ne teraj me na zlocin! Prelep motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. dobar motor a dobre i slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da stignem da ga ispoliram, velika vlaga napolju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan samo se ti zezaj pa ga jos ipoliraj pa ti ga savke ili ja maznemo ;D ;D ;D salim se naravno, ali motor moram da pohvalim, prelep je i vidi se da je lepo odrzavan i cuvan, svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...prelep je i vidi se da je lepo odrzavan i cuvan... To mi pise u otpustnoj listi. DIJAGNOZA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 23, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je... Plavi.. moj omiljeni... A, Igi ga nije samo cuvao, on ga je i mazio, i pazio i baaas baaas baaaaaas cuvao i odrzavao... Bukvalno, neki ljudi tako ne bi brinuli o kucnom ljubimcu(da ne kazem detetu...)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Cim prodam moje cereslo, eto me da ga vidim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor , srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na komentarima. Ljudi koji su mi se javljali su se pozivali na iste. Pozdrav Igor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan wtf, ovo niko još nije kupio?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Suvisno je reci bilo sta o ovom Hornetu, motor je nov! Poznajem dosta ljudi koji maze, paze i cuvaju svoje motore, ali Igor je za klasu bolesniji od svih njih! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Jul 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, hvala svima na pozitivnim komentarima i preporukama. Motor je danas prodat kolegi sa foruma. Zakljucavam temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...