rboban 1056 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Sv-a u S verziji sa heblovima desavalo se da pri izlasku iz krive pri dodavanju gasa zaigra volan.... Stapovi su bili upusteni malo i heblovi su to.... pa kad sam radio preradu na NAKED tj. SF odustanem od amortizera volana (dao sam kolegi trkacu da mu se nadje)... Smatrao sam da sa VECIM volanom mogu uvek da ga smirim i zadrzim..... A ustvari je istina da uopste nisam ZNAO kako te stvarno izgleda!!!!!!!! Juce pred jednom krivinom naglo niza i promena putanje..... u tom trenutku sa ispraznjenom prednjom viljuskom sam udario u neki pregib ili tako nesto...... I pocinje HOROR!!!!! Volan je poceo da udara od granicnika do granicnika!!!!!! Kao da jasem podivljalog bika....... Noge spale i lete levo-desno!!!!! Nikakva kontrola, to su takvi udarci da sam se sledio.... Na sekundu sam pomislio da mi je ispao prednji tocak..... da stapovi udaraju u pod..... MA NE ZNAM STA VEC!!!! Znam da mi je SAMO bilo u glavi ono iz motokrosa DRZI VOLAN i NA PUSTAJ GAS!!!!!!! I mislim da me je to SPASLO!!!!! U zadnji tren se primirio, ne skroz doVoljno toliko da sam mogao levom trakom da prodjem nekako krivinuuuu..... Sreca pa niko nije naisao!!!!! Inace vec sam se VIDEO u bankini......... I to prodje...... A MISLIO SAM DA SAM SVE VEC DOZIVEO!!!!!! P.S. evo video sa vece brzine i kolege sa manje srece da pokusam da docaram dozivljaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako pao prosle godine, samo sto je meni zatreso kad sam spustio prednji tocak na asvalt. Veruj mi da se meni to desilo mnogo puta, ja sam na fzr skratio zadnju viljusku za 4 cm i mnogo je bila nervozna. U takvim situacijama se ostaje na motoru vise od srece nego od iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jul 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan U bem ti sunce... sta uraditi, kako podesiti motor, ima li neko "resenje" za takve situacije ili prosto...sta ti Bog da...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan proveri koliko su stegnuti trokuti. Nesto mu pravi oprugu. Meni je z1000j skakala kao na na onom videu, s tim sto su povremeno oba tocka bila u vazduhu. Posle sam morao da idem kod neke babe da mi olovom saliva stravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Posle sam morao da idem kod neke babe da mi olovom saliva stravu. ahahahaha kralju! ;D Ovo stvarno izgleda strasno da se smrznes, nesto slicno se meni desilo kad sam zveknuo zeca. Najezim se kad se setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan meni se to jednom desilo na xj600...ali ne u krivini...pustio sam jednu ruku i malo se okrenuo prema nazad jer mi se ucinilo da cujem nesto,u tom trenutku sam naleteo na neke nervnine....uzas,korman je poceo toliko da baca da sam jedva uspeo da ga savatam i drugom rukom...stvarno ne znam kako nisam pao. Cim sam ga smirio,stao sam i napravio bar 10min pauzu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Stavish amortizer volana i smanjish mogucnost ovakve situacije za 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...