mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ok cucemo se kad konkretnije udjem u pricu, zasada je jos uvek photoshop aktuelan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo ako planiras da pravis sve oklope(ful oklop),to je jako tesko,i nije nimalo isplativo,mnogo rada,i ovo sto sam ja radio,je takodje ludost,ali to je cena,da se napravi nesto po svom ukusu i da se razlikuje od bezbroj istih. Najbolje bi ti bilo,da uzmes oklope(od poliestera,oko 300 evra komplet) od nekog novijeg motora,i samo ih suzis i skrats,jer je tvoj motor dosta mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na pune oklope, mislio sam da pravim ralicu, masku oko fara i jos par sitnica. Mozda cak i rep, al prvo da se posavetujem sa nekim ko je to radio da vidim jel izvodljivo to o cemu zasad samo mastam. A sto kazes cena jeste velika, puno rada isl. al je nemerljivo da imas unikatan motor. Javicu ti se kad budem kretao, mozda i otvorim temu o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Motor ofarban,poliran ram i jos dosta sitnica,delimicno sklopljen,i danas pala prva voznja. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Opsno izgleda. NEgo kako se cuje? Mora da je .Postavi neki klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 13, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da urlaaaa.... odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.nemam cime da snimim zvuk,a da ne krci,i susti.Inace cuje se izuzetno lepo,malo glasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Probudjene masine iz zimskog sna ,a na yamahu montirana maska,farovi,retrovizori,gril hladnjaka(da stiti od kamencica)i crash bar pozadi umesto fuzastera. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tu okacio 2 auspuha sa obe strane po jedan, pa onda jedes malu decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tvojim komšilukom pre par dana i motor je bio ispred,super je ispao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komso ,gde si ti u Lazarevcu,tj. u kom delu grada zivis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u gradu,u Šopiću sam,ali mi je devojka iz Petke pa nekad idem preko Trećaka pa pored tvoje kuće..pa ga spazih.Čim otopli zovem te da svrnem da pogledam mašinu izbliza,obožavam to vraćanje iz mrtvih,pravljenje fajtera i sl.Kao i moj DR.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 22, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre i posle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh poruku ,lepo je ispao DR ,samo ja da sam ga radio ne bi radio da bude fabricki ,nego malo modifikovao,inace ovaj tvoj dr ima jako lepu liniju ovako bez ove prednje maske i branika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan vrv si u pravu,mada meni je ovo prvi jači motor pa sam samo gledao da ga zavrsim ..još ta prednja supermoto felna je bila 17 coli a ova enduro je 21 col,mozda je bilo bolje da sam zadrzao tu supermoto..još je dadoh za 30 eur :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan @Mohikanac Pozdrav,prvo da ti pohvalim motorce pravio si ga bas onako kako sam zamisljao jednog Fightera. Jedno pitanje,jel imas mozda neku sliku prednje maske/km sata? Interesuje me kacenje svega toga jer sam nabavio ovu masku i sad mozgam kakav nosac za km sat i tu masku da napravim. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vide pitanje..... Nosace sam ja pravio od lima... izmerim,isecem,savijem,izbusim rupe,obradim,ofarbam i gorovo ....a nemam ni jednu sliku,gde su slikani bas nosaci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja nova slika Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prodje cela sezona,yamaha se pokazala odlicno,ide odlicno,ne trosi ulje,koci i prosto obozava krivine,sto se i vidi po gumama,i sa obzirom kako je vozim,i ludiram se,narocito kad popijem haha:)(propinjanje,zavrtanje do blokade,paljene guma)i vise sam nego zadovoljan... Ove zime ce opet biti nekih sitnih prepravki,i majstorisanje i stelovanja(podesavanje ventila,ciscenje karburatora,rezervoara i pumpe,filtera za vazduh.....) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ziv je draza umro nije ..... yamaha je opet ziva.... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Juce registrovana,danas zamenjeno ulje,ode 25 crvenih iz dzepa .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...