Bogda 36 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Spt, po meni idealan motor! kada bi njega uzeo bio bih miran bar jedno 3 godine tj 50 000km ;D. Poseduje sve ono sto mi je potrebno. Ne prejak li dovoljno za putovanja sa skromnom putnom brzinom, moze i blazi offroad, mogu da se nastavljaju koferi i moze da se vozi dugo bez zamora. Veliki, odlicnog kvaliteta, odlicne kocnice, ma bas po mom ukusu. Jedino mi je cena prevelika. Cekam da udare neki veci popust ili da krenu polovnjaci. Regal raptor motori su po meni najkvaliteniji kineski motori na nasem trzistu. Ja bih licno sacekao sajamski popust, vec izlazi sezona, neces se mnogo navozati a i za pocetnika ne bih preporucio da prve voznje budu u tim zimskim uslovima. Inace bas sam nestrpljiv da ga neko sa foruma uzme i iznese direktno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...