Jump to content

Moto Zajednica

Farbanje

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Skinuo sam staru farbu, ali veći deo površine zbog korozije morao sam da skinem skroz do metala. Sada me zanima da li špric git može da uhvati na čist metal, ili je prethodno potrebno naneti sloj temeljne farbe pre špric gita. Ima li neko iskustva sa tim?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 264 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

Moze spric git da se uhvati za metal, ali posto si vec smirglao do metala predpostavljam da ima dosta riseva od smirgle najbolje bi bilo da uzmes obican cementni git npr. imas body fine zamesis naneses ismirglas kada se osusi sa 200 smirglom onda naneses spric git kada se on osusi njega sa 800 vodenom smirglom i farbaj, e tako bi ja uradio. Samo napomena nisam profesionalni farbar mada sam farbao par automobila a i svoj motor.

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

za riseve koristi techni cement , to je najbolja stvar poshto ce popuniti riseve shprica se pishtoljem , nemora da se zna da se gituje i lakshe se shmirgla , poshto ruku na srce za gitovanje ipak treba ruka i talenat  ;) posle shpric git pa boja ...

• U prolazu, 8 postova

Nema baš riseva jer sam koristio vodeni P240 i P360, tako je solidno glatko i verovatno bi špric git to lepo pokrio, jedino se bojim da neće čvrsto uhvatiti za metal.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja