gzezelj 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam staru farbu, ali veći deo površine zbog korozije morao sam da skinem skroz do metala. Sada me zanima da li špric git može da uhvati na čist metal, ili je prethodno potrebno naneti sloj temeljne farbe pre špric gita. Ima li neko iskustva sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 524 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Moze spric git da se uhvati za metal, ali posto si vec smirglao do metala predpostavljam da ima dosta riseva od smirgle najbolje bi bilo da uzmes obican cementni git npr. imas body fine zamesis naneses ismirglas kada se osusi sa 200 smirglom onda naneses spric git kada se on osusi njega sa 800 vodenom smirglom i farbaj, e tako bi ja uradio. Samo napomena nisam profesionalni farbar mada sam farbao par automobila a i svoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan za riseve koristi techni cement , to je najbolja stvar poshto ce popuniti riseve shprica se pishtoljem , nemora da se zna da se gituje i lakshe se shmirgla , poshto ruku na srce za gitovanje ipak treba ruka i talenat posle shpric git pa boja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 524 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan a moze i tako jos lakse, u svakom slucaju od pripreme ti zavisi kako ce da ispadne na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gzezelj 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema baš riseva jer sam koristio vodeni P240 i P360, tako je solidno glatko i verovatno bi špric git to lepo pokrio, jedino se bojim da neće čvrsto uhvatiti za metal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...