zzz 189 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da prikupimo informacije, ako su sve kamere sa blicem, postoji folija koja se prelepi preko tablice i pravi tako lepu refleksiju, da je nemoguce utvrditi broj tablice... Aj da vidimo cime "neprijatelj" raspolaze, pa da se prilagodjavamo Ja sam do sad na netu video fore sa folijama, koje su vrlo efikasne, ali kod kamera sa blicem, manje efikasne kod dnevnih, i postoji neki sprej, u ciju efikasnost nisam nesto ubedjen, navodno isto radi na principu refleksije svetla i onemogucavanja OCR-a kamere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su lepo par metara ispred nje postavili i Ic reflektor da odlicno vidi tj slika i po mraku,lepo odradjeno,ne sumnjam da dobro i radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 17, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sprej brigada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 17, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se prikupe i GPS koordinate, pa da to lepo ubacimo kao POI u navigacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ana Tezla 0 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun polje Prijavi odgovor kao problematičan Ja dajem pivo da se ofarba kamera u blizini Arene (ima znak da snima od 00-24) jel mozes da postavis sliku da otprilike znamo gde se tacno nalazi i pravac u kom slika? Slikacu je,nalazi se u Bul.Zorana Djindjica,iz pravca novog Merkatora ka Areni,a mislim da snima samo od napred. A imam informaciju da kamere sa Brankovog mosta snimaju,a kazne se salju kao na lutriji-koga izvuku,jer je ne moguce napisati kaznu svakom ko je prekoracio brzinu ili napravio neki drugi prekrsaj. Tako da nam preostaje samo da se nadamo da nece biti "izvucen" niko od nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tek pocetak, kad budu postavili jos kamera, kao na primer u Londonu, bice mnogo problema sa kradjom tablica. Cuvajte tablice, a ako primetite da vam je nestala prijavite odmah, jer ako neko sa vasom tablicom napravi prekrsaj a kradja nije primecena ili prijavljena moglo bi da bude mnogo problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja dajem pivo da se ofarba kamera u blizini Arene (ima znak da snima od 00-24) jel mozes da postavis sliku da otprilike znamo gde se tacno nalazi i pravac u kom slika? Slikacu je,nalazi se u Bul.Zorana Djindjica,iz pravca novog Merkatora ka Areni,a mislim da snima samo od napred. A imam informaciju da kamere sa Brankovog mosta snimaju,a kazne se salju kao na lutriji-koga izvuku,jer je ne moguce napisati kaznu svakom ko je prekoracio brzinu ili napravio neki drugi prekrsaj. Tako da nam preostaje samo da se nadamo da nece biti "izvucen" niko od nas Nisam siguran da ce moci da primenjuju tako selektivan sistem naplate kazni, ali raspitacu se malo pa javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=111077199321516858951.00048b94b1da77e52ea86&ll=44.811106,20.478693&spn=0.001414,0.002151&t=h&z=19 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan najednostavnije ju je sjebati VBR-om M-83. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jul 17, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da prikupimo informacije, ako su sve kamere sa blicem, postoji folija koja se prelepi preko tablice i pravi tako lepu refleksiju, da je nemoguce utvrditi broj tablice... Aj da vidimo cime "neprijatelj" raspolaze, pa da se prilagodjavamo Ja sam do sad na netu video fore sa folijama, koje su vrlo efikasne, ali kod kamera sa blicem, manje efikasne kod dnevnih, i postoji neki sprej, u ciju efikasnost nisam nesto ubedjen, navodno isto radi na principu refleksije svetla i onemogucavanja OCR-a kamere. Daj neki link, neku priču, interesuje sve nas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A posle vandalisanja kamera.. postavice kameru za kamere Ali Srbin je vazda bio tvrdoglav i naopak.. ;D ;D ;D Uz rizik da budem napljuvan, mislim da se po Beogradu i ovako vozi previse sporo, sto samim tim povlaci slabiju koncetraciju na voznju i naravno pogresne i prespore reakcije, da ne pricam o gledanju izloga, sminkanju, citanju novina, telefoniranju, itd... Posto volim da vozim normalno, a ne zelim da placam danak zbog kretena, kojima odgovaraju guzve, pa dave, vidim da cu da obilazim kamere sa nekim sredstvima pogodnim za unistavanje imovine... Ako vec placamo te kamere, da bi nas drali k`o volove, imamo pravo i da ih kvarimo, pa ko prvi odustane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno mozemo i da na motorima gde ima mogucnosti tablicu stavimo skroz ispod repa motora i bice teze za slikanje i jos moze tablica da se prelepi nekom folijom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan stavis ispod repa, i jos dodatno na tocak da budes siguran ako stignes da spustis pantalone da sevne buljson to bi bila divna detalj u ram da je turis ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ana Tezla 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun polje Prijavi odgovor kao problematičan stavis ispod repa, i jos dodatno na tocak da budes siguran ako stignes da spustis pantalone da sevne buljson to bi bila divna detalj u ram da je turis ! xaxaxaxaxa,ti si moj idol !!! Legendo !!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan stavis ispod repa, i jos dodatno na tocak da budes siguran ako stignes da spustis pantalone da sevne buljson to bi bila divna detalj u ram da je turis ! ma idi divota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nonsalntno prebacim zaokolomotavajuci banderodrzac preko 3 broja... I jos tu foliju da nadjemo...svaki put se isecem kad shvatim da jurcam gazelom kolima,a imaju kamere..visoko, visoko.. lakse malo sa idejama za diverziju..cita ovo i neki plavusan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, da nekoc na kinezu mi je tablica popucala od vibracija, pa je bila bandazirana izolirkom, pola brojeva se nije videlo... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ili nesto ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Rider 77 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaa ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stavis ispod repa, i jos dodatno na tocak da budes siguran ako stignes da spustis pantalone da sevne buljson to bi bila divna detalj u ram da je turis ! ahahahah Kad se igramo velikog brata da bar ima i golotinje ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 18, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan ma motoric od centralnog,po koja sarkica i polugica par zica,prekidac i bog te veselio+folije trake i slicno. Nedaju nam dahije da zivimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 19, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neka da radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoliko mesta sam primetio u poslednje vreme isecene "linije" i zakrpljenih bitumenom u vidu 2 pravougaonika po jednoj traci u dimenzijama od oko 2x1m. Mozda to ima neke veze sa ovim? Jedan od ovih "fenomena" je bio negde na putu izmedju Grocke i Smedereva, ne secam se tacno, jedan na batajnickom, zemunskom, ili kako se vec zove, putu iz pravca ka NS autoputu u blizini onog kontrolnog punkta pre nadvoznjaka gde je iskljucenje u Batajnicu. Mislim da sam pregazio i negde u BG, ali se ne secam mesta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoliko mesta sam primetio u poslednje vreme isecene "linije" i zakrpljenih bitumenom u vidu 2 pravougaonika po jednoj traci u dimenzijama od oko 2x1m. Mozda to ima neke veze sa ovim? Jedan od ovih "fenomena" je bio negde na putu izmedju Grocke i Smedereva, ne secam se tacno, jedan na batajnickom, zemunskom, ili kako se vec zove, putu iz pravca ka NS autoputu u blizini onog kontrolnog punkta pre nadvoznjaka gde je iskljucenje u Batajnicu. Mislim da sam pregazio i negde u BG, ali se ne secam mesta. nema to veze sa brzinom - mislim da je to za merenje ucestalosti saobracaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...