Jump to content

Moto Zajednica

Na filter vazduha cekam preko mesec dana, da li mogu nesto sam da sredim?

Recommended Posts

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: YAMAHA DT 125

papirni filter nije za pranje Ako ima konpresor dobro ga izduvaj zatim uzmi iglu izbockaj ga .Sto se tice perivog ili ti za DZ filtera mozes ga napravi od aluminijumskog saca i nekog mnogo finog sundjera .Naprimer od sundjera za finu prasinu od usisivaca .Nezaboravi filter cuva masinu. Poydrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

samo da napisem kako sam resio svoj problem sa trokiranjem, za slucaj da nekome zatreba

znaci masina je trokirala skroz vec na 80km/h sto je preticanje cinilo veoma nebezbednim, a i nerviralo je malo jer ne mozes ko covek po auto putu da vozis

promenio sam stari filter vazduha, i odmah nisam uocio veliku promenu. motor je i dalje trokirao, ali sada na visim obrtajima / brzini

medjutim nakon jedno nedelju dana voznje, to trokiranje je nestalo, tj kao da sam produvao sta god mu je smetalo

za svaki slucaj, stavio sam i nov filter goriva (i imao srece da primetim da je crevo koje ide iz rezervoara do filtera skroz napuklo i pri svakom pomeranju creva, pusta benzin)

sad masina ide ko nevreme  8)

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: BMW R100 RT

jebemusunce porucio sam original filter vazduha u ovlascenom servisu, proslo vec pet nedelja. te nije stiglo, te isporuka na carini...

vazno da kad pozoves, kazu ma stize za nedelju dana  >:(

filter koji imam je star i vec zreo za zamenu, jednom je bio vec pran benzinom (od strane prethodnog vlasnika). Ja vec jedno 10.000 vozim da ovom drljavom.

Masina je pocela da se gusi i trokira pri vecim obrtajima.

Cuo sam da filteri ne mogu vise puta da se peru, imam li ikakvu alternativu da bar jos koju nedelju izdrzim dok zamena ne stigne.

Koju god radnju da sam zvao, nemaju filtere za ducati :(

Cujem da majstori mogu i da naprave filtere, ali nisam siguran koliko je ovo sigurno resenje?

Ima li iko ideju sta da radim?

inace filter izgleda ovako

ducati-monster-ss-k-n-air-filter-k-%26-n-01.jpg

(na slici je KN filter, ali je to taj model i oblik)

hvala-K&N filteri ,Janjusevic Dragan ,gen.zastupnik,Novi Sad, Vrsacka 49...ima original filtere, kao i original sredstva za ciscenje i nauljivanje istih ! -

-tel:021/504679 ,i 063/501227 .-

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja