SpaVe 813 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Yomane sledetji put idemo kod Lalajka !!! ..pa ne mogu da se samopozivam... :oops: Evo zovem te ja kad sledeæi put budemo išli! :wink: Lalajko je domaæin koji voli puno dvorište. Što motora - što ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Yomane sledetji put idemo kod Lalajka !!! ..pa ne mogu da se samopozivam... :oops: Zvanicno pozvan za put do Bratunca ili ti na obalu Drine sa one strane reke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan da' date=' zdranje je bilo za respekt Evo mene trenutno u Zagrebu (Chalo siso sto se sinoc nisi javio na telefon ), mozda sutra produzavam za Ljubljanu a mozda se i vracam za Bg.. nisam motorom nego sluzbenim autom, krsina - 3.0 sa full opremom... zamislite, ima neki odvratni simbol fabrike, neka cetiri kruga.. toliko su bili losi da nisu cak ni potrefili da se krugovi samo dodiruju, nego se preklapaju... nemacko sranje Cim se vratim pisem detaljan tekst sa rezultatima naseg uporednog super testa... naravno i sa nekim extra slikicama [/quote'] Ljakse,prvo mi kažeš da dolaziš oko 20:00,pa u 21:00 javljaš da si upravo prešao granicu i da stižeš u 23:00,a onda dr. èeka do 23:30,jedva otvorenih oèiju i nakon toga ujutro vidi da si se javio malo prije 24:00! Sisaj ti meni! :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 17, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljakse,prvo mi kažeš da dolaziš oko 20:00,pa u 21:00 javljaš da si upravo prešao granicu i da stižeš u 23:00,a onda dr. èeka do 23:30,jedva otvorenih oèiju i nakon toga ujutro vidi da si se javio malo prije 24:00!Sisaj ti meni! Hehehe, doktore pa znas da sisanje unistava mikroskopske objekte :baeh: :finger: Sta ja da radim sto lezes ko neka kokoska mesto da idemo u zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooooo sto ste prostiiiiiii :oops: :oops: :oops: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ljakse' date='prvo mi kažeš da dolaziš oko 20:00,pa u 21:00 javljaš da si upravo prešao granicu i da stižeš u 23:00,a onda dr. èeka do 23:30,jedva otvorenih oèiju i nakon toga ujutro vidi da si se javio malo prije 24:00!Sisaj ti meni![/quote'] Hehehe, doktore pa znas da sisanje unistava mikroskopske objekte :baeh: :finger: Sta ja da radim sto lezes ko neka kokoska mesto da idemo u zivot U to vrijeme i tih dana u tjednu u Zg nema nièeg osim cajki,kurvi, kriminalaca i milicajaca na cesti! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljakse,prvo mi kažeš da dolaziš oko 20:00,pa u 21:00 javljaš da si upravo prešao granicu i da stižeš u 23:00,a onda dr. èeka do 23:30,jedva otvorenih oèiju i nakon toga ujutro vidi da si se javio malo prije 24:00! jaooo, pa jel si ti isao peske??? Meni da toliko treba do Zagreba, ne bih isao nikad!!! Doktore, zajebi te puzeve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...