Jump to content

Moto Zajednica

BIKE SHOW-SKUP NEGOTIN 16.07-18.07.2010. PLAZA KUSJAK

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Honda Pan European ST1100

Evo i ja upravo stigoh kuci posle skupa pa da otkucam par redaka. Otisli smo jos u petak popodne. Nigde nije bilo oznaka za skup ali smo se snasli. Na ulazu nije bilo nikoga ali smo se takodje snasli. Postavili smo satore iza bine misleci na je kamp tu. Uvece smo uzivali u TEHNO MUZICI kao i na svakom skupu do sada ???. U subotu jutro kao i svako jutro na skupu, kafica, dorucak, razgledanje okoline i motora, pozdravljanje sa starim prijateljima, pomeranje motora i satora od vode koja nadolazi, po neko pivce (150 dinara, povoljno pa zasto da ne). Nakon toga rucak ali u sopstvenoj reziji jer gulasa jos nema, pa opet malo setanja satora jer voda i dalje nadolazi. Onda smo uzivali u raspravi  momaka iz organizacije oko toga ko ce da opere sudove, pa opet malo pomerali satore kako nase tako i prijatelja iz Pozarevca, jebi ga otisli ljudi da prosetaju i popiju po neko jeftino pivce od 150 din. a nisu se nadali da ce vodica lepog plavog Dunava bas toliko da nam pravi drustvo. Onda dolazi vece i ugrabismo nizak vodostaj da pripremimo malo rostilja pa uz meso i pivce ali ne ono od 150 din. pocesmo da pravimo plan sta dalje u toku veceri. Sva sreca pa nismo mnogo razmisljali jer nizak vodostaj nije potrajao dugo pa smo se bacili na vec naucenu igricu premestanja satora. Sve u svemu odlican skup a i nije bilo vode na parkingu pa smo resili da na kraju tamo postavimo satore. Mozda je bilo malo bez veze nositi sve to kroz guzvu  ali ako nas je neko video kako nosimo satore i opremu evo sada da znate o cemu se radilo. Jutros je naravno bilo dorucka i kafe ali ne od strane organizatora, mozda smo malo poranili pa nisu stigli da spreme nesto (krenuli smo oko 11,00). Na kraju veliki pozdrav od komsija a mozda i postavim neku sliku svega ovoga ako me ne bude mrzelo i ako ih drugari vec nisu izbrisali u zelji da sto pre zaborave a ja mozda i dodjem sledece godine ali camcem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Nemam potrebe nikoga da branim al aj  jos jednom da napomenem. Mi bili i lepo se proveli.

Toceni jelen placali po 100 [sto dinara]

Koji kilometar nizvodno je Djerdap 2, brodovi dolaze, odlaze i na prevodnici prolaze

pa je to najverovatnije razlog oscilacije nivoa Dunava.Dorucak nismo dobili jer smo otisli

kuci u subotu kasno .Gulas je bio odlican, licno proverili, a ko je prao sudove nismo.

Pamtim proslu godinu lepo smo prosli, ove godine takodje i ponavljam.

Od Boga zdravlja i malo srece i eto nas dogodine opet.

Pozdrav Negotincima i moto klubu " Motorhead"

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Ribolovac !!!

Upoznali smo se pre neki vikend u Sokobanji ako se secas .

Ja cekam da mi jave kad se polazi , ako ne , ja sam dolazim .

Vidimo se sutra pozdrav !!!

El to onaj Varadero sto ima dva leonvincija i sto ide po makadamu kao lud ;D

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Ribolovac !!!

Upoznali smo se pre neki vikend u Sokobanji ako se secas .

Ja cekam da mi jave kad se polazi , ako ne , ja sam dolazim .

Vidimo se sutra pozdrav !!!

El to onaj Varadero sto ima dva leonvincija i sto ide po makadamu kao lud ;D

Gde si motoras . Da upravo taj Varadero . A ni tvoj se zekonja nije lose pokazao  ;D

Zajebase me s`posla morao sam po robu za Krusevac i jurio da stignem ali badava . Oduzilo se i nisam nikako mogo da dodjem .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja