sinisa66 114 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Forsberg said: Drugar koji je sa skutera prešao na novi F800GS kaže da mu baš bije vrućina. Ili on nije navikao ili je baš vruće. Ili je istina negde između ili kako se kaze rdjavom k... i dlaka smeta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 114 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5758 Napisano pre 6 sati Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, sinisa66 said: ili kako se kaze rdjavom k... i dlaka smeta! Moj je onda baš rđav jer ja svoj F800 (stari) između ostalog prodajem, jer mi je prevruć za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 114 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Forsberg said: Moj je onda baš rđav jer ja svoj F800 (stari) između ostalog prodajem, jer mi je prevruć za vožnju. Nisam mislio nista lose,vise sala bila ali ozbiljno mislim da kod novog nista ne smeta taj fen a evo presao sam preko 10K lepih letnjih tura Trebinje,H Novi, Grcka,Ohrid ....Motor je TOP moje subjektivno misljenje je da je rezervoar mogao biti za par litara veci. Svako dobro i da nadjes neki koji ne greje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...