Jump to content

Moto Zajednica

Moto bike expo Novi Sad

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova

Potvrdjeno da Markos ima stand,bio sam juce tamo.

Takodje,nisam nesto odusevljen sajmom.Razumem da je ovo sve tek pocetak,ali ,na primer honda se nije ni pojavila (?!),od auspuha SAMO youshimura i Leo Vince itd...

Pohvalne su devojcice,modeli body art-a i naravno par drugih hostesa :)

Takodje,propratne opreme vrlo malo,skoro nista (bar za moj pojam)

Sve u svemu,nista posebno.Nadam se da ce sledece godine biti bolje,ali kao sto vec rekoh,ovo je ipak pocetak...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 375 postova
Svi forumasi koji posete sajam neka svrate na stand MK BROTHERS i potraze Mihajla ' date=' imaju pice na nasem standu.

Dobrodosli!!![/quote']

:D ovu cu informaciju licno da proverim ako je u pitanju pivo. :shock: ..tako da mihajilo mozes da razunas na mene.... :lol: :arrow:

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

ja sad došao sa sajma u ns..

oèekivao sam više..

na markos-ovom štandu pažnju mi je privukao jedan mat crni strom 650, sa natpisom:

prodato g-dinu petošev... hm.. pardon, poliæu..

5J4ar_picture22tw3.jpg

èestitke novom vlasniku

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Bio i ja danas, oko 15-17h..nista vredno pomena.. 8) ..Eventualno 2 ribe na Harleju koje su u BODYART "majicama" turirali neku motorcinu i prikupili gomilu ljudi oko standa, sto zbog njihove "garderobe", sto zbog stvarno jezivog zvuka masine..;)..

P.S. A na yamahinom standu, neke dve plave tarabe drzale mini koncert :shock: :shock: ..sacuvaj me Boze..uzas.. :roll:

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23
ja sad došao sa sajma u ns..

oèekivao sam više..

na markos-ovom štandu pažnju mi je privukao jedan mat crni strom 650' date=' sa natpisom:

prodato g-dinu petošev... hm.. pardon, poliæu..

XN72O_picture22tw3.jpg

èestitke novom vlasniku

U nedelju posle 18h bice stvarno moj !!!! :D:):P:lol: :twisted: Hehehehe

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Bio, a citajuci ovde "pohvale" o sajmu, spremio se i na gore, tako da mi je bilo sasvim OK...

Svi forumasi koji posete sajam neka svrate na stand MK BROTHERS i potraze Mihajla ' date=' imaju pice na nasem standu.

Dobrodosli!!![/quote']

Mihajlo je ispunio obecanje :pivo:

• Svrati ponekad, 375 postova

pitanje je sta smo ocekivali svi od sajma...neklo je gore rekao da vecinu tih makina mozemo videti na ulici...i jeste tako...netreba da toliko upucujemoi zamerke jer je ta manifestacija jos u povoju....i treba joj dati sansu da preraste u nesto veliko i internacionalno :D ..kad vec vecina nas nemoze u milano ili pestu...interesantno je da je malo firmi izlagalao...ja sam primetio bas dosta nij da nije doslo...recimo: trion motros,gilera srbija,...nema servisera kao ni trgovaca rezervnih delova...sta je u pitanju neznam...ali definitivno treba da budu tamo...evo jos jednu malu zamerku da uputim i necu vise...stand ducatija je bio ogradjen kao gvantanamo...i ono nepipaj,nesedaj,samo gledaj... i to izdaleka.. i najbolji modeli sa nalepnicom prodato!!!prevazidjeno totalno...takav vid marketinga je odavno izbacen iz svih modernih firmi...ovo mozda nema veze sa sajmom ali sam morao da pomenem...

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

To si u pravu. Hteo sam da sednem i opipam multistradu ali i iz daleka je licio na bicikl tako sam samo nastavio dalje. Bas zato sto su cigani i ogradili stand zato nikad ne bi kupio nista od njih. Ma ni od dukatija generalno.

Jedino ne mogu da verujem da opet nije bilo Honde. Jeste najbolja ali je nas zastupnik totalni idiot.

Pozdrav

• Zainteresovan, 953 postova

Ocekivao sam losiji sajam na osnovu komentara ovde. Bio sam u subotu i kupio Ixon jaknu kod Narkosa. Ti ljudi nisu culi za sajamski popust ili nemaju to u vokabulatoru :roll: . Ni dinar nisu smanjili cene. E to je sramota drugarice i drugovi, dame i gospodo, braco i sestre!

• Zainteresovan, 655 postova

Sajam nista spesl. Prodavci ne dozvoljavaju da se recimo sedne na motor pa ja na primer zbog toga ovde na forumu moram vas da smaram i preslisavam da li mi je neki motor mali zbog moje visine recimo i donosim odluke o kupovini napamet.

Ima i gorih slucajeva kao sto je onaj Ducati, jer su oni ogradili stand i ne da ne moz' da sednes na bajk nego ne smes ni da ga pipnes. Ja sam predlozio likovima koji rade pomenuti da sledece godine donesu postere sa bajkovima umesto da dovlace masine i ogradjuju ih itd.

Sto se tice Cule Auta, ja pitam coveka ima li neki sajamski popust, a on me sa cudjenjem pogleda i kaze "nema popust jer bi onda svi kupovali motore na sajmu"!!! :shock: Ja brate sa svojih 17 godina skole ekonomskog smera ne znam u cemu je njegov problem, al' ajd'.

Sve u svemu situacija je sledeca: doneses izmedju 5.000e i 13.000e das coveku, sednes na bajk pa ako si se zajebao (npr. mali ti je bajk)... jebiga.

• Drug član, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha Virago

Ma to je za pricu verovali ili ne.

Poneo sam novac za motor Yamahu Drag Star neka curka na standu

bleji.Pregledao sam malo motor i taman kad sam mislio da sednem......

Urlik ne sedajjjjjjjjjjjjjjjjj :shock: .......

Oporavih se malo od shoka kad eto pojacanja u vidu lika koji

me poput udbasa presece.....ne pipajte motor :shock:

Rekoh mu zelim da ga malo bolje pogledam jer imam nameru.....

....kad me lik prekinu....nema tu sta da se gleda :shock:

Pojavi se i treci covek odmeri me kriticki.

Zatrazih neki katalog za doticni model......"nemamo katalog"....

hladan tus.Pritrca devojka sa krpom i ukloni tragove eventualne mojih dodira na ispoliranoj povrsini motora.

Odoh dalje od motora a pomenuta ekipa je jos cuvala strazu pored

motora i komentarisala onako bas na glas" on ce da seda na motor"

............u bg su na sajmu ogradili motore a eto u ns su izgleda

ucinili propust....ali neka sledece godine bodljikava zica i krokodili.

On ce nama da kupuje motor i umanji nam lager.....i jos da moramo da

ga oderemo.....budala jedna.

Eto tako odustadoh od kupovine.

E Rodicu umro si za mene pa taman da si jedini na svetu.

Guest Cubric
Ma to je za pricu verovali ili ne.

Poneo sam novac za motor Yamahu Drag Star neka curka na standu

bleji.Pregledao sam malo motor i taman kad sam mislio da sednem......

Urlik ne sedajjjjjjjjjjjjjjjjj .......

Oporavih se malo od shoka kad eto pojacanja u vidu lika koji

me poput udbasa presece.....ne pipajte motor

Rekoh mu zelim da ga malo bolje pogledam jer imam nameru.....

....kad me lik prekinu....nema tu sta da se gleda

Pojavi se i treci covek odmeri me kriticki.

Zatrazih neki katalog za doticni model......"nemamo katalog"....

hladan tus.Pritrca devojka sa krpom i ukloni tragove eventualne mojih dodira na ispoliranoj povrsini motora.

Odoh dalje od motora a pomenuta ekipa je jos cuvala strazu pored

motora i komentarisala onako bas na glas" on ce da seda na motor"

............u bg su na sajmu ogradili motore a eto u ns su izgleda

ucinili propust....ali neka sledece godine bodljikava zica i krokodili.

On ce nama da kupuje motor i umanji nam lager.....i jos da moramo da

ga oderemo.....budala jedna.

Eto tako odustadoh od kupovine.

E Rodicu umro si za mene pa taman da si jedini na svetu.

Moj drugar dosao bio na sajam u BG, poneo 15k eura u nameri da pazari neku hiljadarku, hondu 1000 RR ili novu R1. Iz slicnih razloga popizdeo na yamahinom standu, a honda nije ni bila, i covek vratio pare kuci. Ne mogu da verujem da su toliki kreteni.

• Svrati ponekad, 426 postova

To sa strazom oko motora je i moj utisak... 10 minuta mi je zvonilo uvo posto je neka riba dreknula "NE DIRAJ!!!" decku koji je samo DOTAKAO izlozeni model i odmah priletela sa krpom da ga "brise"... :x :x :x

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: kawa er5

pa jbg takvi su nasi prodavci , videli ste pa sledece godine nemojte ni ici :) mislim ako neznaju da organizuju tako mali sajam kakvo pominjanje internacionalnosti i sl. :) Ipak je Novi Sad dosta manji od BG-a pa je za ocekivati da takav sajam nema bas blistavu buducnost

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

pa jbg takvi su nasi prodavci , videli ste pa sledece godine nemojte ni ici Smile mislim ako neznaju da organizuju tako mali sajam kakvo pominjanje internacionalnosti i sl. Smile Ipak je Novi Sad dosta manji od BG-a pa je za ocekivati da takav sajam nema bas blistavu buducnost

Nema to veze sa gradom vec sa mentalitetom prodavaca.Najvise bi voleli da ti uzmu pare,a da te ni ne vide.Sto se tice NS sajma mislim da ima perspektivu ako se promeni nesto u njihovim glavama,a da li je Bg,Ns nema veze pogledaj Exit na primer

Pozdrav

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Pošto sam bio u kontaktu sa izlagaèima (BMW, Markos, Yamaha i Ducati) zbog izlaganja GPS ureðaja na njihovim motorima i malo poprièao sa vlasnicima, da vam prenesem i utiske sa druge strane:

- Gomila blejaèa koji bi da pipnu i štipnu mašine, slikaju ribe na njima, zavræu gas...

- Neorganizovan sajam u svakom smislu, marketinški pogotovo

- Mali broj posetilaca, a pogotovo kupaca

- Sedne na bajk pa ga ogrebe, kome posle da ga prodam ogrebanog?

- Popusta nema jer nema ni pravih kupaca

...

:( Tuga. Èim niko nije zadovoljan - ni kupci ni prodavci, nešto mora da se menja! Ili da se batali ako nema volje za promenom!

Ja sam lokal patriota iz Novog Sada pa se nadam da su to sve prolazne stvari... na žalost Novi Sad je stvarno mali grad da napravi sajam motocikala odmah nakon Beogradskog... Mada bi mogli da isprave greške koje primete u komšiluku. Ne mogu da verujem i da izlagaèi nisu nauèili lekciju sa Beogradskog i napravili potrebna prilagoðavanja potencijalnim kupcima.

Nikad nisam bio, ali po onome što èitam, u svetu je to mnoooogo drugaèije.

Što se tièe prateæe opreme... nije mi jasno zašto nema prodavaca dodatne opreme u veæem broju kao na sajmu automobila? Pa svima nam trebaju sitnice od sprejeva za èišæenje lanca, preko rukavica, èizama... kaciga... A sajam je sjajno mesto da se ponese kinta i ostavi onome koji je to najbolje ponudio, možda i jeftinije nego inaèe?

Nadam se da æe bar neko od njih proèitati ove redove, ja sam veæ u razgovoru sa prodavcima koje sam sreo izneo svoj stav...

Mala je konkurencija, potražnja još manja. Mislim da je to glavni problem. Èim bude više para za ovako nešto, biæe i više izlagaèa, a onda i trke za kupcima. Ovako... letargija na sve strane.

Ja se nadam da æe veæ sledeæe godine na novosadskom sajmu sve to drugaèije izgledati!

• Svrati ponekad, 221 postova

Nasi sajmovi su JADNI!

Nema tu vise sta da se kaze, kakav sajam? Neka neko kaze sta je to video na sajmu a da nije video posle sat vremena obilazenja prodavnica motorom u svom gradu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja