Sinclair 404 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Keeway Speed 125cc godište 2008., kupljen u aprilu 2009. prešao 13 000km na moje ime i ja sam prvi vlasnik od dodatne opreme: tonirani vizir kofer oko 20tak litara (staje fullface kaciga i nešto alata ili komad odeće u njega) cirada (nikad korišćena) alarm pištalica za migavce cena: 503€ fixno (za ozbiljne kupce spuštam ta tri) telefon: 063 13 83 274 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6071 Napisano Jul 5, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A što toliko jeftino kad to motorče prođe naš Reli bez ikakvih problema i najmanjeg kvara? ??? Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan au bre...pa ovo je dzabe..ne potcenjuj ga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 404 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide za male pare jer sam kupio drugi, a ne trebaju mi dva da mi stoje. A i želeo bih da usrećim nekoga da se navoza kao i ja za male pare. Inače, registrovan je do aprila 2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 404 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rekoh još malo pa nestalo...motor je prodat...novom vlasniku želim puuuuuno srećnih kilometara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...