drumskalisica 8741 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan oce baki na otpad videcas MZ je to. Ne moze na otpad, mozda u delove, al na otpad NE. Jedino u slucaju da ga pregazi valjak - i to vise puta ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Dobroooo....motor je kod mene,ja ga radim. E,sad....stanje u kojem je bio je ...lose,neko ga je sklapao,ali lose,zajebo se na par,vitalnih mesta,sada da opisujem sta i kako nema svrhe,uglavnom,resice se na naj bolji moguci nacin.Posto se vlasniku i ne zuri,a ja imam posla preko glave,zato i sve ,,stoji,, bar na forumu Da ima posla,ima i to mnogo,stajao je dugo,ali sve ce se to resiti,ipak je to TS ! I da...nece ni na otpad,nece ni u delove,NEGO NA DRUM ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pa sto ne kazes Deki, nego se pitamo gde je sta je sa njim, ali sad znam da je u sigurnim rukama ne brinemo vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 15, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan pa sto ne kazes Deki, nego se pitamo gde je sta je sa njim, ali sad znam da je u sigurnim rukama ne brinemo vise A da nije kod Dekija ili kod Tedija ili kod Bokilica ili kod nekog petog majstora, isao bi na otpad, a? :-X Peco, komentar ti je do oIo > Ne znam ni ko si ni sta si ali sudis malo pogresno? Ako tema miruje, ne mora da znaci da ce ga Sekula gurne u Moravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Neeeemoj Sekulaaaa...gurni ga kod mene u dvoriste 8) Ma, opustencija...!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Neeeemoj Sekulaaaa...gurni ga kod mene u dvoriste 8) Ma, opustencija...!! Hmmmm,vec vidim drugog bobera ,sa springerkama.....itd.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm,vec vidim drugog bobera ,sa springerkama.....itd.... Montaju se vec neke ideje po glavi...monta se i jedan solidan TS u jednom obliznjem selu, samo fali... $vreme$ :-\ :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan .....................i da ubedimo gagu da ga proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan .....................i da ubedimo gagu da ga proda. Aha, oce al neki dan po petku? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan .....................i da ubedimo gagu da ga proda. A pa nije taj Gorance...nasao sam drugi, ali i on se razmislja da li da ga prodaje ili ne!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 16, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ne offujte temu coveku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Inace,ovaj motor je odavno zavrsen,pali radi itd.Vlasnik se odlucio naknadno za neku drugu masinu i tako,to je to.Kraj price. ili mozda pocetak ....videcemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 13, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Inace,ovaj motor je odavno zavrsen,pali radi itd.Vlasnik se odlucio naknadno za neku drugu masinu i tako,to je to.Kraj price. ili mozda pocetak ....videcemo bas sam se pitao gde je ova tema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakva slika motora - kad je bio sredjen ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 14, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema Motor je promenio vlasnika a sa tim i ime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prema tome, dabome, kljuc u bravu! LOCK! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 23, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...