n0msy-cbr600rr- 0 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam Sale ...iam 16 godina,zaljubljen sam u motore( i automobile)...motor trenutno nemam(svoj) a u garazi mi se nalazi Honda vfr 800(caletov )...ja jurim Apriliu rs 125 ili af 1 futuru...San mi je Honda cbr600rr...ne mogu reci da ne propustam moto gp ali gledam kad god mogu,i to sve kategorije...iako je moj favorit(Rossi) u 800,meni je ipak 600 kubika najzanimljivija...Pozdrav svim motoristima,i paziljivo vozite :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ti, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sale ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jul 6, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale! Vidi se da ti je cale pravi bajker i da si od njega puno naucio, jer vec sada mislis o bezbednosti. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...