Jump to content

Moto Zajednica

CBR 900rr

Recommended Posts

• Drug član, 1089 postova
  • Motocikl: Lep

Lepo je sto prodajes, A na koji broj neko moze da te pozove? Koliko kosta itd...

I ja prodajem nesto, jel hoce neko? :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Solidan komad batine,:) fali sarafova na oklopima ili?

Mozda decak ili devojcica nema net a zaboravio je da ostavi podatkeeeeeeeeeeeeeeeeeee.e.e.e.e..e..e..e...e...e....e....e......e

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Mozda decak ili devojcica nema net a zaboravio je da ostavi podatkeeeeeeeeeeeeeeeeeee.e.e.e.e..e..e..e...e...e....e....e......e

vidis da je sveze okrecena pa nije jos sve napakovano :)

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha XJR 1300 Sp

vidis da je sveze okrecena pa nije jos sve napakovano :)

Eh pa i vi :)

I ona ima dusu i gusu :)

A i motor se ne farba samo da se proda.

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

Vala, i pola šrafova da joj fali, taj model će da vozi bez problema...  ;):D ;D

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: GSX1300R

..."decko" vozi u medjunarodnoj... garant je zurio kad je postavljao oglas..nikad nije kuci,zato i prodaje motor.

• U prolazu, 9 postova

Hvala joebaru na pomoci. Stvarno sam kuci po jedno vece u nedelju dana.

Evo ovako.Okrecen je prosle godine.Jula prosle godine sam dao Kawu za Hondu kljuc za kljuc,stim da nije imala prednji gornji oklop i far.Far je prodao a gornji oklop je bila napukla posteno.iz madjarske sam done oprednji kompletan oklop,far i sat (sat koji bio na motoru imao nekih 40hiljada al nije radio pitanje odkad).Tako da ovaj sat pokazuje nekih 70hiljada al nije merodavan.I tako da su oklopi bili crveni tad smo ofarbali rezrvoar i zadnji rep.Castrol full sintetic ulje sipano i odradio prednje viljuske semering i ulje.Fale nalepnice i zmigavci.ogledala ima al je napoklo staklo na jedan cim sredim bice namontirano.

Od prosle godine sam tri puta seo na motor.eto razlog prodaje a i frka mi je za pare.

Tako da molim da dajete konkretne ponude.Cena jeste 2000evra.Al bi voleo cut komentar dal je cena realna il nek neko ponudi sta misli da je realno.Prosle godine sam prepisao i ulozio jos nekih 700evra i nije mi ostalo para za registraciju.Od ulaganja mi ostalo jos prednje plocice da se promene.i kupio novembra nov akumulator koji mi ide na nerve a ne priznaju reklamaciju (na stizem da odem licno i da im mamu maminu...).

Sad stigao iz italije  i opet krecem ujutru na utovar,tako da sam i umoran i sanjiv pa mi ne zamerite ako sam bio grub ali citajuci vase komentare sam se malo iznervirao.

tel.064/160-34-79 ako moze prvo poruku pustite jel me roming unistava.

A moze i na nandor.tiri@gmail.com mogu poslati jos slike ako zanima nekog.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja