Zeljkamp 3293 Napisano Jun 28, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prilog, cak sam bio prisutan kada se isti snimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Jun 28, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=aWpriOQvpFM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Jun 28, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Za početak, više nego normalan prikaz i kad bi se još i Alvirović na ovakav objektivan način ophodio u svojim emisijama i časopisima. Na žalost, termin je bio kasno u nedelju veče i dosta ih je propustilo, ja slučajno ubo kanal. Očigledno je 82 mrtva malo da bi imali značaj udarnog termina. Takođe bi od značaja bilo da i ostale stanice prenesu emisiju koja je od opšteg interesa, umesto farme recimo. Inače jako malo ima propagandnih poruka iz oblasti saobraćaja osim kampanje sa početkom školske godine. Mene čudi da lokalne televizije, mislim prvenstveno na beogradski Studio B, ne urade nešto po tom pitanju jer se najveći broj nezgoda dešava na zagužvanim gradskim ulicama gde je bahatost svih mogućih vrsta najopasnija. U svakom slučaju je ovo pomak sa mrtve tačke i nadam se da neće ostati samo na tome. Naši pajtaši su baš efektno nastupili navodeći najčešće sitacije. Od mene hvala svima počevši od onog ko je inicirao pravljenje ovakve emisije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao, i to slučajno ostao TV upaljen posle tekme... Ljudi ne treba tražiti "preko 'leba pogače" - termin, emisija, televizija... Bogu hvala što je bilo, bilo gde bilo kada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Jun 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam ovakvu televizijsku propagaciju motociklizma i uopšte nije bitno u čijoj je organizaciji izvedeno ako podržava interese svih nas na 2 točka. Jedino imam zamerku na tu vrstu emisije gde su nas ubacili među neke kriminalce, uviđaje, ubistva...zar "ostatak sveta" ima takvu percepciju motociklista da se o njima (nama) može pričati samo u kontekstu kriminala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xexe ovo je onaj moj klip od pre koju godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 28, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan xexe ovo je onaj moj klip od pre koju godinu heheheh Cela ekipa na okupu... Dale, Sandra,itd.... ;D Inace reportaza je ok skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok emisija ,svaka čast za kojege! Samo jedna stvar fali kad je reč oko provlačena .Kad motorciklista uće između kolona on je zaštićen sa leđa jer nije zadnji u koloni , ko se ukucava ukucava se u zadnjeg koji je u koloni ,kad su kola to je branik ,kad je motor to je točak a iznad njega leđa onog ko je na motoru .O ovome je bilo u onom Holandskom tekstu .Izvinjenje ako sam filozofirao ,ali sam mišljenja da ovo treba da bude osnovni argument provlačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 28, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci bili ste sjajni, rado bih vas opet gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan xexe ovo je onaj moj klip od pre koju godinu meni se ucinilo da sam video ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Jun 29, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ipak smo ga videli ;D Izaš'o na televizor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Jul 1, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad odgledah, emisija je odlicna, bas kako treba, jedino je termin los. Ali ne moze bas sve da se pogodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 2, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna emisija za sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan . Zoltan se predomislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko zeli promociju na studiju b, moze da se sredi.. besplatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan ko zeli promociju na studiju b, moze da se sredi.. besplatno Pa sredi da bude slican prilogu sa RTS-a... Svaka pomoc je dobrodosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidimo ko ce da se slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan samo da vidimo ko ce da se slika Je l` mogu ja, imam sve zube?! ;D Salim se, nisam fotogenican... Neka ide uvezbana ekipa od prosli put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko si upucen, uvezbana ekipa je neka druga ekipa koja ne pripada ovom sajtu i ovoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=aWpriOQvpFM Drugari mnogo nas ima facebook (jebo nas on ;D) ali ne bi bilo lose da svi stavite ovaj snimak u svoj status i zamolite ljude da odgledaju do kraja, to je sigurno jos par hiljada ljudi koji ce videti ovo. Mic po mic al ipak je neki pomak. Evo ja sam stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7247 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 3077 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @japanx Pa, kakve ima to veze? Ko god da je, ako radi za nase dobro, odlican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jul 2, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koliko si upucen, uvezbana ekipa je neka druga ekipa koja ne pripada ovom sajtu i ovoj prici Ta ekipa nije na ovom sajtu ali si pogresio u ovoj drugoj konstataciji>Oni itekako pripadaju ovoj prici a tema je i otvorena na osnovu njihove price.Znaci,ovo je njihova i nasa prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo Ceh sa OVOG foruma je uvezbao stavljanje kacige na televiziji, pa bi to mogao i ovde da ponovi. ;D P.S. Big Bad +1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...