Zokki 32 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektna i realna priča. Motoklasik, Gremlin i Marko su izneli dosta toga, a i zvaničnici Komiteta za sabraćaj su pričali vrlo korektno. Eh, kada bi bilo mnogo više ovakvih priloga... Možda i krene, ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 27, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Korektno, nema šta. Najžešće je kad kažu neophodna je fullface kaciga a baja stavlja na glavu flip-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jun 27, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Skrooooz kul reportaza! A, da... Pa mi poznajemo medijske zvezde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako neko snimi, postavljajte ovde Kad ima repriza? Verovatno niko nije snimio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 27, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican prilog ! Slika motorciklista se polako menja u Srbiji, idemo na bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi svaki dan jedan ovakav kratki prilog na RTS-u,pa ce za koju godinu stvari krenuti na bolje za motorcikliste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Emisija je najvecim delom bila pozitivno intonirana i velika je stvar sto smo svojim delovanjem u poslednje vreme uspeli bar da se izborimo da nas kao ravnopravne ucesnike i predstavnike motociklista zovu u emisije o problemima motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidela emisija, vrlo afirmativno se odnosila prema motoristima sto je velika promena na bolje ps. jel se to meni ucinilo il je to bio i SSZGO bio u emisiji ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Jun 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio. Baš kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/730206/%D0%A3%D0%B2%D0%B8%D1%92%D0%B0%D1%98.html evo ko nije gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/730208/Uvi%C4%91aj.html ovo je malo lakše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prilog o motociklistima kod nas je bio korektan. Ono sto nije valjalo je to sto je emitovan u kasnom terminu i sto je emitovan u emisiji koja se osim saobracajnih problema bavi i problemima kriminala. Mislim da bi efekat bio mnogo veci da je ovo emitovano u nekom ranijem terminu ( izmedju Slagalice i TV dnevnika ) i kao prilog - bez ovih drugih ( ubistva, pljacke . . . ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto su naglasili ovo za obilazenje kolone na semaforima i provlacenje kroz guzvu,nadam se da ce cuti onaj ko to treba da cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Popsy & Arakis ucinilo vam se - nije bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan sad sam pogledao, moje misljenje je da su nas dobro predstavili, i hvala bogu povukli liniju izmedju nas i gospode u japankama i brzim naocarima. samo kao sto je drumskalisica rekao, problem je sto je emisija bila u kasnom terminu, ovo je definitivno materijal za udarni termin. ja mislim da ce nam ovakvi prilozi dosta pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi svaki dan jedan ovakav kratki prilog na RTS-u,pa ce za koju godinu stvari krenuti na bolje za motorcikliste. Zato placamo pretplatu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast u prikazu nasi problema u saobracaju, samo sto je trebalo da se prikaze u drugom terminu i u nekoj emisiji koja govori o sabracaju kao na prSAT ali izgleda da jos nismo dosli do tog stadijuma, ali pocetak je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Prilog o motociklistima kod nas je bio korektan. Ono sto nije valjalo je to sto je emitovan u kasnom terminu i sto je emitovan u emisiji koja se osim saobracajnih problema bavi i problemima kriminala. Mislim da bi efekat bio mnogo veci da je ovo emitovano u nekom ranijem terminu ( izmedju Slagalice i TV dnevnika ) i kao prilog - bez ovih drugih ( ubistva, pljacke . . . ) . Emisija je bila odlicna i bas kad sam hteo da napisem komentar o vremenu emitovanja procitam tvoj komentar .U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pirolog je korektan, osim sto je trbalo da bude prikazan u okviru neke druge emisije, a ne ove koja se bavi kriminalom. Ako bi se nastavilo ovako (mislim na emisije ovog tipa), mozda bi i uspeli da pokrenu razmisljanje kod ljudi. Mislim da nama treba prava kampanja, koja bi uticala i na nas i na automobiliste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra emisija.Kolege bajkeri su lepo govorili.Svaka cast!! Ovi iz komiteta su takodje bili objektivni.Malo su ispustili da dodaju za mrtav ugao.On postoji najvise zbog lose podesenog levog i desnog retrovizora gde vozaci auta misle da u njemu trebaju da gledaju svoj auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Jun 27, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan nek postavi neko adresu snimka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan nek postavi neko adresu snimka.... Pa postavio covek... http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/730208/Uvi%C4%91aj.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 27, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne valja termin na pinku je rasturio intervju pobednika farme pa se tako rts nije ni gledao inace odlican prilog!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektan prilog. Mislim da je spomenuto sve, i dobro i lose, sa akcentom na to da su u vecini motoclisti koji imaju visoku svest o bezbednosti u voznji. Upozoreni su vozaci cetvorotockasa ali i motociklisti. Josh jedan glas da je termin malo promasen, ali u svakako bolje i ovako nego nikako. BRAVO za ljude koji su ovo organizovali i sproveli u delo!!! Ova emisija se bas i ne bavi ovom tematikom, ali bitno je da se rec cuje. Mislim da bi se puno postiglo kada bi se ovako neki prilozi emitovali u udarnim terminima u periodu mart-april-maj i da bi statistika izgledala svetlije, sa manje poginulih i povredjenih. Nadam se da je ovo prvi korak ka nekoj ozbiljnijoj medijskoj kampanji. Mora jednom da se sprvede, jer broj motociklista iz godine u godinu raste eksponencijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad si to pomenuo ,oko organizacije...Da pitam:a ko je ovo oranizovao?Ko je odabrao kolege da daju misljenja?Moje pitanje nema losu konotaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...