Jump to content

Moto Zajednica

RTS PONOVO O MOTORCIKLISTIMA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Sasvim korektna i realna priča. Motoklasik, Gremlin i Marko su izneli dosta toga, a i zvaničnici Komiteta za sabraćaj su pričali vrlo korektno. Eh, kada bi bilo mnogo više ovakvih priloga... Možda i krene, ko zna

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Emisija je najvecim delom bila pozitivno intonirana i  velika je stvar sto smo svojim delovanjem u poslednje vreme uspeli bar da se izborimo da nas kao ravnopravne ucesnike i predstavnike motociklista zovu u emisije o problemima motociklista.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Meni se svidela emisija, vrlo afirmativno se odnosila prema motoristima sto je velika promena na bolje  ;)

ps. jel se to meni ucinilo il je to bio i SSZGO bio u emisiji  ;D ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Prilog o motociklistima kod nas je bio korektan.  Ono sto nije valjalo je to sto je emitovan u kasnom terminu i sto je emitovan u emisiji koja se osim saobracajnih problema bavi i problemima kriminala. Mislim da bi efekat bio mnogo veci da je ovo emitovano u nekom ranijem terminu ( izmedju Slagalice i TV dnevnika ) i kao prilog - bez ovih drugih ( ubistva, pljacke . . . ) .

• Svrati ponekad, 407 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Dobro je sto su naglasili ovo za obilazenje kolone na semaforima i provlacenje kroz guzvu,nadam se da ce cuti onaj ko to treba da cuje...

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

sad sam pogledao, moje misljenje je da su nas dobro predstavili, i hvala bogu povukli liniju izmedju nas i gospode u japankama i brzim naocarima. samo kao sto je drumskalisica rekao, problem je sto je emisija bila u kasnom terminu, ovo je definitivno materijal za udarni termin.

ja mislim da ce nam ovakvi prilozi dosta pomoci.

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: Suzuki RF600R

Trebalo bi svaki dan jedan ovakav kratki prilog na RTS-u,pa ce za koju godinu stvari krenuti na bolje za motorcikliste.

Zato placamo pretplatu! ;)

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: suzuki GSX 1100f

Svaka cast u prikazu nasi problema u saobracaju, samo sto je trebalo da se prikaze u drugom terminu i u  nekoj emisiji koja govori o sabracaju kao na prSAT ali izgleda da jos nismo dosli do tog stadijuma, ali pocetak je dobar.

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S

Prilog o motociklistima kod nas je bio korektan.  Ono sto nije valjalo je to sto je emitovan u kasnom terminu i sto je emitovan u emisiji koja se osim saobracajnih problema bavi i problemima kriminala. Mislim da bi efekat bio mnogo veci da je ovo emitovano u nekom ranijem terminu ( izmedju Slagalice i TV dnevnika ) i kao prilog - bez ovih drugih ( ubistva, pljacke . . . ) .

Emisija je bila odlicna i bas kad sam hteo da napisem komentar o vremenu emitovanja procitam tvoj komentar .U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.

• U prolazu, 87 postova

Pirolog je korektan, osim sto je trbalo da bude prikazan u okviru neke druge emisije, a ne ove koja se bavi kriminalom. Ako bi se nastavilo ovako (mislim na emisije ovog tipa), mozda bi i uspeli da pokrenu razmisljanje kod ljudi. Mislim da nama treba prava kampanja, koja bi uticala i na nas i na automobiliste.

• U prolazu, 72 postova

Dobra emisija.Kolege bajkeri su lepo govorili.Svaka cast!!  :)

Ovi iz komiteta su takodje bili objektivni.Malo su ispustili da dodaju za mrtav ugao.On postoji najvise zbog lose podesenog levog i desnog retrovizora gde vozaci auta misle da u njemu trebaju da gledaju svoj auto.

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s

Sasvim korektan prilog.

Mislim da je spomenuto sve, i dobro i lose, sa akcentom na to da su u vecini motoclisti koji imaju visoku svest o bezbednosti u voznji. Upozoreni su vozaci cetvorotockasa ali i motociklisti.

Josh jedan glas da je termin malo promasen, ali u svakako bolje i ovako nego nikako.

BRAVO  za ljude koji su ovo organizovali i sproveli u delo!!! Ova emisija se bas i ne bavi ovom tematikom, ali bitno je da se rec cuje.

Mislim da bi se puno postiglo kada bi se ovako neki prilozi emitovali u udarnim terminima u periodu mart-april-maj i da bi statistika izgledala svetlije, sa manje poginulih i povredjenih.

Nadam se da je ovo prvi korak ka nekoj ozbiljnijoj medijskoj kampanji. Mora jednom da se sprvede, jer broj motociklista iz godine u godinu raste eksponencijalno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja