turcin 3 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru su potrebne zice ili valjda zbice, vozi TA ali posto ne ume da koristi net najbolje morao sam ja da pitam. Ako neko ima neku viska neka slobodno javi meni ovde Hvala puno i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 25, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za prednji ili zadnji tocak? Koliko komada? Koje godiste je TA i kolika je duzina zbice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turcin 3 Napisano Jun 25, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan za prednji tocak treba, godiste ne znam tacno koje mu je ali znam da nije onaj sa kockastim farom nego noviji a duzinu ne znam ali pitacu drugara pa cu javiti, a komada ne znam kolko tacno, treba mu par komada samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jun 27, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod modela sa jednim diskom napred krace zbice idu do diska a duze na kontra stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turcin 3 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste model sa jednim diskom, treba mu jedna ali ne znam sa koje strane a u svakom posto mu je kriva felna zeli da ima rezervu u slucaju da mu pukne zica pri ispravljanju, ono sto ne iskoristi vraca a ono sto iskoristi placa a i slanje nekom kurirskom sluzbom je o njegovom trosku, sve mu odgovara samo da sredi felnu sto pre jer ne moze da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...