Blue Rider 9 210 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam drugi motor tražio sam naslon za vozača da ne bole leđa i neki dan svratim u Princa u luci Novog Sada i vidim tamo u radioni okvir naslona za suvozača, pozajmim ga do motora i merim kidam tamo varim otkinuto može kupuj.Kolko pitam kod jedne lijepe đevojke krupnih očiju ona 1350 din, okvir 450 din ono mekano jastuče 900 din đabe i nosim i sretno ga uradih i sad imam ja naslon pa vidite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam omjerio seci , vari , buši , skidaj , nameštaj bilo je zabave................ A inače pak treger je Tomosov ima ih tri vrste u Kisačkoj ulici u Novom Sadu i koštaju oko 1500 din dođeš motorom isprobaš i kupiš i montiraš sebi da imaš dje stvari staviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan pa dolaze pomagači i napravih sebi naslon. E sad još da napravim produžene komande to čemo uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, lepo si uradio a i stvar je vise nego korisna. Padalo mi je na pamet i za moja ledja ali na mom motoru ove varijante "ne piju vode". Aj pa uzivaj na dugacko u FULL udobnosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 24, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad je Suzuki Intruder Super DeLuxe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lpo izgleda. Zanima me da li se lako skida? Mislim da je izuzetno opasno po suvozača. Pu, pu... Možda da je na nekakvim šarkama pa da se savija na napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lpo izgleda. Zanima me da li se lako skida? Mislim da je izuzetno opasno po suvozača. Pu, pu... Možda da je na nekakvim šarkama pa da se savija na napred Delim isto misljenje da je izuzetno NE bezbedno, cak i naslon za suvozaca... Pri padu NE dopusta da isklizne sa motora vec postoji sansa da ostane i nastavi zajedno sa njim, a u ovoj kombinaciji IZMEDJU dVa naslona situacija je jos gora....... Mozda tripujem, ali mi se tako CINI!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blue je odlično odradio naslon, kao fabrički. Ne vidim razlog da odmah procenjujete bezbednost kao da ste stručnjaci iz te oblasti. Čovek za svaki ručni rad treba da uradi homologaciju da bi se vama dopalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan cim covek ugradio naslon znaci da voli solo voznju ??? da turijo naslon na R1 e to vec ne bi bilo bezbedno ! ili gresim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Blue je odlično odradio naslon, kao fabrički. Ne vidim razlog da odmah procenjujete bezbednost kao da ste stručnjaci iz te oblasti. Čovek za svaki ručni rad treba da uradi homologaciju da bi se vama dopalo. Kome "nama"? Ko je pa tebe šta pitao? Misiliš da je čovek glup ili nepismen pa ne može sam da kaže šta misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 132 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blue je odlično odradio naslon, kao fabrički. Ne vidim razlog da odmah procenjujete bezbednost kao da ste stručnjaci iz te oblasti. Čovek za svaki ručni rad treba da uradi homologaciju da bi se vama dopalo. Kome "nama"? Ko je pa tebe šta pitao? Misiliš da je čovek glup ili nepismen pa ne može sam da kaže šta misli. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan cim covek ugradio naslon znaci da voli solo voznju ??? Zato sam i pitao jel se lako skida!! da turijo naslon na R1 e to vec ne bi bilo bezbedno ! ili gresim ? A i na R1 možeš solo (sam) da se voziš. Ili pod "solo" podrazumevaš lagano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Volim solo vožnju ali ako naidje stoperka hm nemože da se privije uz mene pa mora da bude tanja pa baš ne biram,pa nemožeš je presavit preko suvozačevog mesta,pa je nemogu na brzinu skinuti sa sica bilo kojim povodom pa, pa, pa, tako da sam rešio da isečem naslon pri dnu i ubacim cilindre i onda če se naslon moči skidati a ja ču trljati ledja na saputnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan cim covek ugradio naslon znaci da voli solo voznju ??? Zato sam i pitao jel se lako skida!! da turijo naslon na R1 e to vec ne bi bilo bezbedno ! ili gresim ? A i na R1 možeš solo (sam) da se voziš. Ili pod "solo" podrazumevaš lagano? moja greska ... mislio sam lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan cim covek ugradio naslon znaci da voli solo voznju ??? Zato sam i pitao jel se lako skida!! da turijo naslon na R1 e to vec ne bi bilo bezbedno ! ili gresim ? A i na R1 možeš solo (sam) da se voziš. Ili pod "solo" podrazumevaš lagano? moja greska ... mislio sam lagano... Nema veze, čitam misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, ako bole ledja prvo treba ici kod doktora sala mala svaka cast za radove!!! brrrmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 1, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pa dolaze pomagači i napravih sebi naslon. Sta je Cicak pomagao_ ' da popijete pivo _ ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Volim solo vožnju ali ako naidje stoperka hm nemože da se privije uz mene pa mora da bude tanja pa baš ne biram,pa nemožeš je presavit preko suvozačevog mesta,pa je nemogu na brzinu skinuti sa sica bilo kojim povodom pa, pa, pa, tako da sam rešio da isečem naslon pri dnu i ubacim cilindre i onda če se naslon moči skidati a ja ču trljati ledja na saputnicu. E došlo vreme da radi brusilica sećemo naslon pravim umetke i vraćamo i skidamo po želji elem počeo sam da biram tanje saputnice ali uguravaju se i one krupnije i trpe a ja seci i svima lijepo kad sam solo i nemam se našto nasloniti onda vračam naslon i svi zadovoljni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Započeo sam fazu rada na produženim komandama ali je bilo ili putovati ili gledat motor, pa se vozimo a na zimu ćemo pravit dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jun 8, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako izgleda bez naslona da se može vozit dvoje troje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano Jun 8, 2011 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore ! Ledja vise ne bole a i dve stoperke mozes pokupiti ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa produzeni komandi? Je li ovo Intruder 1400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...