Bender 75 3 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom mestu kaciga: Plus vizir: Hebiga, sa vizirom je to ta shminkerska prica sa ovog snimka na koju sam se primio ko najgora vuna. Treba da iskopam aparat, pa cu da slikam to sve onako poblize. Sobzirom da sam pre ove kacige shetao neki kineski braincap + full face shatro AGV!? Mislim ima samo nalepnicu agv i kosta 1600 din kod kineza!? , i izgledao ko neki - kako me u kraju prozvashe "Švæa!? :shock: sad izgledam, sa sve ovim reflektujucim vizirom - ko alhemicar iz ovog filma ... Sad me vishe ne zovu "Švæa!? :shock: - vec Rosi , ali bez zezanja - i to samo zbog kacige! Znaci sve ih je porazila kaciga, kako dobro izgleda, zapushio sam im usta , ono izgledam 1000x iskusnije i brze sa njom, iako sam i dalje vuna... E sad, o samoj kacigi sta reci, nemam pojma, nisam setao puno kaciga, ali ako nekom moze pomoci moje skromno iskustvo - evo ga: 1- Vrlo cudno - stoji ko salivena! Hebote nemoguce! Plus vidim ko da je nemam na glavi, znaci kad gledam u rikverc, ono okrenem glavu - savrsena preglednost - sa kinezom - pola nisam video kad okrenem glavu!? 2 - Anatomija - satima mi na glavi - nista ne zulja, nista ne boli, nista!? Sa kinezom glava pomodrela... 3 - Zvuk! U jeee, mnogo dobra fora, zvuk brzine i okolnih zvukova je ko da na stubu dodate maxbas!? Do Dzedaja! Znaci sve je nabudzeno nekim extra prijatnim basom!? sad mi motor zvuci extra mocno a ne nervozno na velikim obrtajima. Shum vetra je prijatan, dubok, u odnosu na kineza se skoro i necuje, subbas, dok je na kinezu bilo neko paranoicno zvizdanje na sve strane!? Ma neopisivo. 4 - Ventilacija - radi!? Na kinezu to nije postojalo, i nista ne zvizdi cak i kada je celokupna ventilacija na kacigi pootvarana!? Cak nisam provalio da to nesto preterano utice na sum u kacigi!? Cudo... 5 - E da, pri vecim brzinama, sa kinezom zbog otpora vetra glava otpadala, ovo cudo - nista!? I josh jako cudno - kad sam sa kinezom okretao glavu u stranu, pri vecim brzinama, samo sto mi vetar ne odvali glavu, sa ovom kacigom, kad se okrenem u stranu - hebote skoro pa nista - mislim u odnosu na kineza - ma neznatan otpor - aerodinamika sa svih strana!? Svasta... 6 - Vizir - pinlock trt mrt - sve stoji, nista ne zvizdi, kad se spusti na dole tako i ostaje. Ovaj srebrni reflektujuci vizir je do Dzedaja! On samo blago filtrira svetlost da ne bude zaslepljujuca. Postpuno ali potpuno moze da se nosi nocu i uopste ne smanjuje vidljivost! Ponasa se vise kao neki filter nego zatamnjivac. Znaci, moze da se seta, a ja sam prilicno paranoican po tom pitanju, i nocu, po mrklom mraku, bez ikakve bojazni! Savrseno... 7 - dizajn - mislim sta reci. Dovoljno sto sam od "Švæe!? :shock: postao Rossi preko noci . U prirodi, sa ovim vizirom, Stvarno PREMOCNO izgleda! Cak me na semoforima, r1 Strahinjica Bana sminka - samo cvikeri za sunce, nista kaciga i te fore ekipe pitale: kao bate sto ti dobra kaciga sta je to!? U je do jaja je, e ovo bi ja shetao itd... Stvarno dobro izgleda, i nekako, zbog anatomije, linija, dizajna, vizira. sta li vec, glava ne ispadne velika, prebudzena, vec sve nekako bas kako treba. Zanimljivo kako su to izveli. Koju god sam kacigu stavljao na glavu, tripovah da mi je glava ko bojler. A ovo - ko saliveno... 8 - Kaciga je mnogo laksa od kineza, i u odnosu na njega - ma ko da je nemam na glavi!? Neopisivo laka... A isto vazi i za neke caberg kacige koje sam stavljao na glavu i tripovah ko dzak cementa da imam na glavi... Eto toliko, ako se josh necega setim - javicu. U svakom slucaju cu postaviti bolje slike. Onda uzeh jaknu: E jakna je, iako u prvo vreme bih skeptican da je mozda isuvishe sharena, ipak do Dzedaja! Extra je kvalitetna a nije skupa! Ima postavu, koja se skida, protektore, moze da bude letnja, zimska, ma strava za te pare. I sto je najludje, probah gomile moto jakni, i sve mi nekako bile, ni tamo ni vamo - a ova mi bash stoji, ko salivena. I bash mi se svidja. U prirodi je mnogo lepsa nego na slikama. A i ide uz moj motor strava - samo za YOmana evo slike: Onda pantalone: Koje su totalni promasaj , mislim aj nishu lose kao letnje pantalone, al u kombinaciji sa jaknom sam toliko sharen da mogu odma u cirkus . Mozda mogu u kombinaciji sa nekom crnom jaknom. Ali u kombinaciji sa gore pomenutom jaknom izgledam otprlike ovako: A lepo me Mina opomenula da to nije najpametnije i da cu biti presaren. Al nema veze, nisu loshe, imaju protektore itd... E da josh i protektori: Cisto da kad nekad obucem obicnu jaknu ili farmerke, ipak imam protektore na sebi... Uopste nisu loshi! I tako - neke stvari nisu imale na lageru ovog puta, pa ce doci u sledecoj turi... Treba li da napomenem da su stvari dosle u perfektnom!:!: stanju, ranije nego sto sam ocekivao, da bi ih ja polupao negde uz put sigurno, te da je Boske legenda - :prayer: - ispostovao je sve mega mega pro! Kao i Mina :prayer: koja mi je pomogla u izboru, smarala se samnom vunenim i mojom gomilom glupih pitanja u vezi - sta da uzmem?, Ðes' to pritisnula'? cemu, kako, zasto? - merila mi glavu iako joj tog dana izgorela mashina!? Hebote, ali sve dimenzije mi pogodili, ma ja bi se zahebo i da sam probao tamo - nebi tako precizno izabrao! Hebote ko da je sve sahiveno samo za mene!? Ljudi su totalno pro! Mislim sta reci - maksimalan RESPECT! za oboje :prayer:... Definitivno ko preko njih nesto naruci - nema shanse da se zahebe! Ja nemam reci hvale, ma ASOLUTNO svaka PREPORUKA! Inace smo transakciju obavili u prijatnom ambijentu bajkerskog kafica pomenutog ovde... Pozdrav ekipi, hebiga karte za RHCP, morah tetki da odnesem lek - obaveze tog trenutka pa morah instant da zapalim, ipadoh cavulja, dobih opremu a nisam ni castio turu :oops:... Ccccccc, cemo to da ispravimo prvom prilikom :jos_piva:! A i dovescu brdo sisatih maloletnica koje se loze na bajkere tamo - da mene vishe ne stipkaju za bulju kad sednu na motor pozadi - nego vas malo da stipkaju, pa da vidite kako je to nezgodno :shock:, al aj ja se josh borim sa motorom, pa mi sve smeta, tj tripuje. Mozda se vi bolje snadjete sa njima neobuzdanim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 10, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan meni je sve dobro ako je i tebi,ali po nekoj logici nemogu ici kros hlace sa race jaknom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Fino si se opremio. Dobro je da si skinuo kacigu od 1600 dinara sa glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...A i dovescu brdo sisatih maloletnica koje se loze na bajkere tamo - da mene vishe ne stipkaju za bulju kad sednu na motor pozadi - nego vas malo da stipkaju' date=' pa da vidite kako je to nezgodno :shock:, al aj ja se josh borim sa motorom, pa mi sve smeta, tj tripuje. Mozda se vi bolje snadjete sa njima neobuzdanim ...[/quote'] Cekamo.... :paper: @Mina: Koliko placas ovakvu i ovoliku reklamu? :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 11, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto sarenije to bolje, lakse je uociti u retrovizoru, perifernim vidom... a u saobracaju je najvaznije videti i biti vidjen!!! Sto se kacige tice, tu vazi ono pravilo: Kolko para, tolko muzike!... Ja nisam imao nesto mnogo para kad sam kupovo kacigu al nisam ni uzimao kineze... to je cisto bacanje para (uzeo polovnog Pilota...) I meni je cudno kross lone na R masinu??? Ne znam da li su kozne, al ako nisu, kupi kozne i to sto deblju kozu... i nema vise stipkanja za bulju P.S. Svi vec znamo kako izgleda tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 11, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bender drago mi je da si zadovoljan ! Za kacigu sam ti odmah rekla shta je i kakva je... The best... Jakna ti super ide uz bajk... a za lone sam ti rekla da su za cross motor i da si ko uskrshnje jaje sharen...al volish ti tu crvenu boju, pa te nishta nije moglo odgovoriti od kupovine istih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano April 11, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena takve kacige i gde ima da se nabavi, pošto iz tvog posta nešto nisam baš skapirao jel to u radnju nekoj kupljeno ili je Mina prodaje. Može i na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 11, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena takve kacige i gde ima da se nabavi' date=' pošto iz tvog posta nešto nisam baš skapirao jel to u radnju nekoj kupljeno ili je Mina prodaje. Može i na PM.[/quote'] Narucheno je iz Louisa , porudzbine idu preko mene. Od ponedeljka i svakog radnog dana svi koji zele neshto da naruche mogu to da urade u kaficu A BRE u YUBC od 17h-19h , tamo ima i kataloga koje mozete da prelistate i nadjete ono shto vam odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 11, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bender drago mi je da si zadovoljan ! Za kacigu sam ti odmah rekla shta je i kakva je... The best... Jakna ti super ide uz bajk... a za lone sam ti rekla da su za cross motor i da si ko uskrshnje jaje sharen...al volish ti tu crvenu boju' date=' pa te nishta nije moglo odgovoriti od kupovine istih ![/quote'] Hebiga - zovite me vuneni. Ma nije frka, nisu one loshe, mislim skroz ok lone, ali shareno u PM. Njih cu oblaciti kad gore imam nesto jednobojno... Sto sarenije to bolje' date=' lakse je uociti u retrovizoru, [b']perifernim[/b] vidom... a u saobracaju je najvaznije videti i biti vidjen!!! E Sstrujo znas da si skroz u pravu! Pogotovo za periferni vid. Pricah sa likom, ono neki neuro-psiholog trt-mrt. I kaze da su naucnici ustanovili, da je crvena boja najbolja u saobracaju!? Da crvena boja perifernom vidu signalizira opasnost!? i da momentalno skrece paznju!? Pogotovo ako je u kombinaciji boja koje je isticu. To je znao i cika adolf, pa je sa dizajnerske strane, znaci corporate logo reshenja, proporcije, odnosi boja itd... ovaj nama omrazen simbol (inace ukraden simbol sunca) proglashen "najmarkantniji" (ne znam zasto bash ova rec - ali prenosim doslovce) "najuocljivi" i "najsavrseniji" u istoriji. I to ne onako laici istripovali, vec mega stucnjaci za tu tematiku, to je zvanican podatak, ogradjujemo se potpuno od bolesne ideologije koja je staja iza njega - ali da je uocljiv - strasno: Znaci, crvena definitivno signalizira opasnost i trenutno skrece paznju, a kad je naglasena drugim bojama, taj efekat se pojacava. A da Shvabe nisu najpametniji - dokazuju i Ruje: E sad, nekako od svih njih, meni su ipak Italijani tate za lepo & dizajn generalno. Sto se moze videti sa prilozene slike: Mislim motor im ima sve boje sa gore pomenutog Shvapskog simbola, a nista pretece - namrsteno vec prelepo - Talijani - tate... A inace mi je crvena omiljena boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Spram makine i oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 12, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo.... :paper: @Mina: Koliko placas ovakvu i ovoliku reklamu? :mrgreen: Ahahahaahahahahhahh !!! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao, evo boljih fotki opreme, koje mozda nekome mogu pomoci pri izboru - odluci... Model na fotkama sa ja , nisam bash reprezentativan kao popeglane Shvabe vegetarijanci iz Louisovog kataloga hebiga, al sta je tu je ... Evo kacige u vecoj rezoluciji da sve flekama od buba: A evo i jakne: Koja je iznenadjujuce kvalitetna sobzirom da je ispod 100E. Znaci ima skidajucu postavu (letnje-zimska je), protektore, gomile proreza za ventilaciju sa rajfleshusima, itd... Bas cool jakna... Evo ovde malko sve komplet sa motorom, onako ready za pozu u Strahinjica Bana ili odvajanje neduznih maloletnica . Sta reci - 99% bajkera koje vidjam po Beogradu ima upravo takvu zastitu glave kao ja na ovim slikama - cvikere za sunce!? Pri tome sa takvom zastitom glave jure 200 po gradu - arena - Brankov most - preticanje preko pune itd... Al bez preterivanja... Evo ovde sve komplet + kaciga: Hm, ne izgleda mi glava kao bojler - sto se za nekadasnju kinesku nije moglo reci. Nekako ima smisla... Eto sta kaciga napravi od coveka - od Švræe!? :shock: postade Rossi . E mnogo dobra fora kad niko ne moze da vam vidi facu kroz ovaj vizir. Ono vozite inkognito totalno. A gomilu puta - lik ili riba - ja stojim i on-ona gleda u mene i bash se trudi da vidi sta je iza vizira - al dzaba - nema nikakve shanse. Bash, bash dobra fora... Ispod jakne su kornjaca + pojas. Hebiga, slikah sve u roku od 5min, mozda sam mogao bolje, al ni ja ni drugar koji je slikao nismo vicni foto ludorijama, uglovima, fotoshop filterima trt-mrt nebulozama itd. Ovo je cist Soc-Realizam . Eto - nadam se da ce post nekome pomoci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobar si skroz :!: samo one pantalone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan samo za YOmana evo slike: 'Fala! Za trenutak sam zaboravio shta vozish... :roll: Eeee' date='sad vec [i']pomalo[/i] lichish na choveka(bajkera)! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan perverzija je brate skroz na skroz ta kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 14, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan perverzija je brate skroz na skroz ta kaciga O Yeah,jedna od konkurenata za sljedecu,naravno mat crna! Prelijepa! Neka ti je sa srecom i na dugi vijek i oprema i motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ti ideja da kupiš motokros pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 15, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkud ti ideja da kupiš motokros pantalone. Pa vrlo prosto - jedine su bile crvene u Louisovom katalogu . A ja crveno volem hebiga' date=' bilo jace od mene, vuna sta ces... Uf ovu fotku saboravi - kaciga - profil: Neverovatno kakve komplimente dobijam za kacigu od ljudi koji npr. nemaju veze sa motorima. Od cigana sto peru prozore na semoforima do ljutih pozera iz SB-a. Puno tu i vizir doprinosi. Znaci mnogo bolje izgleda u prirodi nego sto vam to fotke mogu docarati, ako se razmisljate - nema greske, kaciga izuva kolko je udobna, lagana, zvuk itd... A tek ribice , toliko iskusno izgledam sa njom da mi se ne isplati da je uopste skidam . Stajem ja na pumpi, ono ubedljivo, brrmm brrmm, a riba me pogleda, ono bash pogleda ko da ce da me siluje, i to mega vamp iskusna starija cupi, extra, i smesi se, sve super, i cim skido kacigu - ode :shock:!? Hebiga ona ispod kacige istripovala nekog Mickey Rourke-a a ja ipak izgledam shuvishe bezazleno . Nema veze - ne bunim se - taj bezazleni look vishe vole ove maloletne, sto uopste nije loshe . A za ove starije taktika je sledeca - ne skidam kacigu dok ne pokupim telefon i zakazem dejt a i na dejtu cu da razmislim dal da je skinem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...