Obelix 141 Napisano Maj 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. jel malo od 13.oo do 19.oo Obojica ste u pravu! Ako sam ja bio od 12-23h (npr.) na skupu, TO je za mene skup i TO æu da ocenim. Ako je Obelix ostao 72h upravo je TO njegov skup u SM i TO æe da oceni! Niko nije bogom dan da kaže ko može a ko ne može da da ocenu u zavisnosti od broja minuta/sati/dana provedenih tamo!!! Znaèi treba malo tolerancije i razumevanja... Pa ne možemo baš svi biti PRAVI BAJKERI!!! Al zato svi možemo da dodjemo na skup i da se upoznamo/družimo/vozimo/zezamo i eeeeeextra provedemo!!! Živeli hobiti iz Sremske Mitrovice :pivo: :jos_piva: :pivo: :jos_piva: Da malo pojasnim ono što sam želio reæi...ne komentarišem ja ko je pravi bajker ( u suštini i ne znam kakva bi bila definicija toga )...ne kritikujem onoga ko nije mogao ili nije želio da provede više vremena na nekom skupu...ne velim da užitak ne donosi i samo par sati na skupu...Hoæu da kažem da onaj ko je bio SAMO PAR SATI na nekom mjestu ne može da bude objektivan jer nije ni vidio SVE ono što skup nudi,sve kvalitete i propuste...Nije u redu da na GP trci gledaš 11 i 12 krug ,od recimo 23,pa da komentarišeš cijelu trku.Komentariši ta dva kruga i uživaj ili pljuj po njima,a onima,koji su trku odgledali od starta do cilja, prepusti da daju sud o njoj.Nemojte da ovo shvatite kao prepucavanje,nije mi to namjera,ali NEOBJEKTIVNO je komentarisati CIJELI skup,a da mnogi (koji daju komentare ) nisu ni gledali ni slušali VATRENU VODU,RIBLJU ÈORBU,SVETI GRAL,FAR....nisu probali gulaš u petak,nisu bili u subotu na izletu do ZASAVICE,nisu vozili defile,nisu gledali trku ubrzanja,nisu gledali majstore na jednom ( prednjem ili zadnjem ) toèku (ne prigovaram što nisu uèestvovali u tome,neko to voli neko ne,ali vrijedi pogledati,NEKO se potrudio da nam to pokaže ),nemaju pojma kako je bilo divno druženje u nedjeljno jutro ( tamo negdje oko 03,00-04,00 ).SVE TO i još mnogo toga,èini jedan skup.Ja TRIDESET i više godina hodam po skupovima,a na ovom sam upoznao mnogo ljudi koje do sada nisam znao I BOGATIJI SAM BAR ZA TO.JA SAM BIO NA SKUPU U SM. .Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije,za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nije deset ok , ali kao sto rekoh nece niko od vas bolju ocenu ni dati nikome kada vam je ovo 8-9 ! ja se po susretima vucaram preko 10 godina dok je vecina na ovom forumu ,SANJALA' motore, i poznavajuci citavu problematiku (finansijsku i ratnu itd) siguran sam da nece biti boljeg ,ZIVI BILI PA VIDELI" a ton kojim je neko od Forumasa progovorio sa Obeliksom nebi trebao da se ponovi iz postovanja njegovih KM ispod starog dupeta tako da ovaj forum polako postaje jedno veliko mesto za daljinsko bezobrazno podjebavanje !!! nemam resenje za to ali cu ga kao i sve dosada svojom tvrdom glavom resiti u nadi da se takva po meni sranja neponavljaju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan alo alo alo ista prica od Smedereva' date=' daj brate batali ko je kad otisao i kad se vratio, znas li nesto drugo da pises ili istu pricu ponavljas od skupa do skupa.[/quote'] Ali covek je u pravu 100%. Provozati se do skupa i biti na istom nisu iste stvari! Oni koji su bili i popili pice, pa pun gas (ne dao bog da neko pokisne) nazad i ne racunam da su bili na skupu. jel malo od 13.oo do 19.oo Obojica ste u pravu! Ako sam ja bio od 12-23h (npr.) na skupu, TO je za mene skup i TO æu da ocenim. Ako je Obelix ostao 72h upravo je TO njegov skup u SM i TO æe da oceni! Niko nije bogom dan da kaže ko može a ko ne može da da ocenu u zavisnosti od broja minuta/sati/dana provedenih tamo!!! Znaèi treba malo tolerancije i razumevanja... Pa ne možemo baš svi biti PRAVI BAJKERI!!! Al zato svi možemo da dodjemo na skup i da se upoznamo/družimo/vozimo/zezamo i eeeeeextra provedemo!!! Živeli hobiti iz Sremske Mitrovice :pivo: :jos_piva: :pivo: :jos_piva: Da malo pojasnim ono što sam želio reæi...ne komentarišem ja ko je pravi bajker ( u suštini i ne znam kakva bi bila definicija toga )...ne kritikujem onoga ko nije mogao ili nije želio da provede više vremena na nekom skupu...ne velim da užitak ne donosi i samo par sati na skupu...Hoæu da kažem da onaj ko je bio SAMO PAR SATI na nekom mjestu ne može da bude objektivan jer nije ni vidio SVE ono što skup nudi,sve kvalitete i propuste...Nije u redu da na GP trci gledaš 11 i 12 krug ,od recimo 23,pa da komentarišeš cijelu trku.Komentariši ta dva kruga i uživaj ili pljuj po njima,a onima,koji su trku odgledali od starta do cilja, prepusti da daju sud o njoj.Nemojte da ovo shvatite kao prepucavanje,nije mi to namjera,ali NEOBJEKTIVNO je komentarisati CIJELI skup,a da mnogi (koji daju komentare ) nisu ni gledali ni slušali VATRENU VODU,RIBLJU ÈORBU,SVETI GRAL,FAR....nisu probali gulaš u petak,nisu bili u subotu na izletu do ZASAVICE,nisu vozili defile,nisu gledali trku ubrzanja,nisu gledali majstore na jednom ( prednjem ili zadnjem ) toèku (ne prigovaram što nisu uèestvovali u tome,neko to voli neko ne,ali vrijedi pogledati,NEKO se potrudio da nam to pokaže ),nemaju pojma kako je bilo divno druženje u nedjeljno jutro ( tamo negdje oko 03,00-04,00 ).SVE TO i još mnogo toga,èini jedan skup.Ja TRIDESET i više godina hodam po skupovima,a na ovom sam upoznao mnogo ljudi koje do sada nisam znao I BOGATIJI SAM BAR ZA TO.JA SAM BIO NA SKUPU U SM. .Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije,za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti. Tako te volim iako se nismo upoznali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1974 Napisano Maj 6, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije' date='za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti.[/quote'] To je upravo i poenta cele ove prièe oko glasanja i ocenjivanja.P.S. I verujem da, nažalost, neæe biti boljih skupova ove godine... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije' date='za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti.[/quote'] To je upravo i poenta cele ove prièe oko glasanja i ocenjivanja.P.S. I verujem da, nažalost, neæe biti boljih skupova ove godine... :cry: nemoj tako Dex,izgubiti cu volju za dolazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije' date='za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti.[/quote'] To je upravo i poenta cele ove prièe oko glasanja i ocenjivanja.P.S. I verujem da, nažalost, neæe biti boljih skupova ove godine... :cry: nemoj tako Dex,izgubiti cu volju za dolazak Neces neces, moramo odvozati jos neke zanimljive dionice :skijas: Nemoj da nas izdas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Treba cestitati ljudima na trudu i uspesnoj organizaciji celog skupa. Ovo je NAJBOLJI skup koji sam doziveo i video u Srbiji do sada. Cista desetka. A to, Deks, sto je nestalo pasulja je samo dokaz da je bio mnooogo dobar i da su se neki, npr. ja :oops: vracali za jos! Sve grupe su bile izuzetno kvalitetne, za Corbu da i ne govorim, drustvo haos i sve najjjj. Savet svima: kupite kisne kombinezone pa nece biti frke od kise. Ovako, propustili ste mnogo, a kise cak nije ni bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Nego oce lo ko za nas opravdano odsutne okaciti neku fotku cisto da vidimo sta smo propustili :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je propusta i nedjelju prije odlaska sam rekao Krkelji ( predsjednik kluba SREM i šef organizacije' date='za vas koji to niste znali ) šta mislim o tome i kako to ispraviti.[/quote'] To je upravo i poenta cele ove prièe oko glasanja i ocenjivanja.P.S. I verujem da, nažalost, neæe biti boljih skupova ove godine... :cry: Sacekaj malo pa da vidis skup Uzicu ni prosle godine nismo zaostali za SM mada je bio prvi skup a ove ce tek da bude organizacija jer cemo uzeti bas mnogo pomagaca izvan kluba a i ceo grad je uz nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan :antiwar: Pozdravljam sve koji su bili na skupu uSremskoj Mitrovici! :redflag: Nisam procitao ni jedan komentar za prepodnevnu voznju do bare Zasavice,DA znamo da li da nastavimo sa ovom praksom prepodnevnih turistickih voznji. :biker: "Zao mi je sto u subotu nije bilo kise." :redflag: Mislim za one sto nisu dosli 'da imaju opravdanje!Licno mi je drago da je sve proslo bez ikakvih incidenata i u dobrom raspolozenju uz dosta sadrzaja i dobru satnicu :thumbsup: :redflag: Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekoliko slika sa susreta. Niko ne pominje izlet u Zasavicu, bilo je odlicno. Guzva na trci ubrzanja, od organizatora sam cuo da je bilo skoro 1000 motora. Na predavanju smo culi o ukrastanju rasa svinja, retkim vrstama u bari Zasavica, kako Sremice na zalost vise nemaju velike guzice i naucili smo da dupe zenu krasi a tortu orasi. Sto se i vidi na ovoj slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan RISPEKT za dupe =D> :prayer: =D> :prayer: =D> :prayer: =D> P.S. Jel su tange sa protektorima i brus-kornjaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 7, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije otisao na izlet mislim da je mnogo propustio, svakako smatram da bi i sledece godine trebalo da postoji doticna stavka u programu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Maj 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ah evo i ja da se javim ustala sam u subotu ujutru a legla sam sinotj oko 1 posle ponotji ... josh uvek sam extra neispavana... Za skup u Mitrovici imam samo rechi hvale ! Extra ! Svaka chast organizatorima !!! Tako treba da izgleda skup ! Ja sam dodushe u subotu ceo dan radila na shtandu i prodavala moto opremu, ali negde oko 19 h sam zavrshila i pridruzila se ekipi [koja se sve vreme muvala oko shtanda i tu je isto bilo dobrog zezanja]. Ispod shatre smo ostali tj ja do nekih 4 ujutru sa Obelixom [jako mi je drago da smo se videli opet ] , Lopinom [farbach] , Arhangelima, Kvarishom,Yomanom i ostalima [mrzi me da nabrajam sad ] .. Molim organizatore da mi daju nagradu za najvishe popijenih sokova na skupu ! Peca nam se isto vrzmao tuda...muvao neku devojchicu Od mog odlaska na spavanje u 4 nije bilo nishta...samo sam nastavila dalje da se zezam s drugom ekipom ljudi i tako dochekah zoru...i opet sokitj [next ] dok su drugi pili rakiju ! Lopina [farbacha] sam srela oko 8 ujutru chovek i dalje na nogama sa pivom u ruci !!! :shock: Chujem da su ga neki videli na skupu i u podne u nedelju... Mi smo posle otishli do lovachkog doma...i tamo klopali i zezali se do kasnih popodnevnih sati...u BG sam se dovukla oko 19h i onda sa Kvarishom na kafu ... Moja ocena za skup je chista 10-ka...jer sam ja zadovoljna svime na skupu i stvarno sam se super provela, i videla mnogo prijatelja koje ne vidjam tako chesto.... Hvala mc Sremu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 7, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh peco, nikada ti to necu oprostiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako te volim iako se nismo upoznali Ma upoznaæemo se...volio bih da upoznam što više forumaša,a naroèito one sa èijim se stavovima ponekad i ne slažem.Ljepše je "uživo" razmijeniti iskustva,približiti stavove,upoznati ljude...nego skakati po tastaturi.Pisana rijeè se èesto i pogrešno protumaèi,a tome da je teško prepoznati ton kojim je izreèena ,da i ne govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Skup u mitrovici deset plus pozdrav svima :kul: :jos_piva: =D> :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A neeeeee silno gresis sine nisam ja nju muvao to je Ivan_co kaparisao a ja sam mu je posle pricuvao od manijaka Treba pohvaliti organizatore za ceo skup! Gulas je bio odlican i pasulj takodje ali mi se ovaj prvi vise svideo sto pokazuje i rezultat GULAS 2 : PASULJ 1,5 (tanjira naravno). Izlet u Zasavicu isto odlican nastavite sa izletima steta sto nije bio brodic tu. Sve ostalo odlicnoooooo samo steta sto nas potcenila pivara u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Maj 7, 2007 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako te volim iako se nismo upoznali Ma upoznaæemo se...volio bih da upoznam što više forumaša' date='a naroèito one sa èijim se stavovima ponekad i ne slažem.Ljepše je "uživo" razmijeniti iskustva,približiti stavove,upoznati ljude...nego skakati po tastaturi.Pisana rijeè se èesto i pogrešno protumaèi,a tome da je teško prepoznati ton kojim je izreèena ,da i ne govorim.[/quote'] Bravo, odlican stav! Moj utisak o skupu je jedino malo pokvarila ekipa pucacha. Doduse, ne znam ni kako bi organizator njih iskontrolisao... Sve ostalo je bilo kako treba, manje vise. Okacicu slike sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu meni je bilo extra! Imam male zamerke, ali one su beznaèajne u odnosu na sve ostalo što je doprinelo da Mitrovica opravda svoju reputaciju! Svaka vam èast, samo tako nastavite! :kul: :fcab: =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako mozete da se zalite na gluposti?Sta bi da ste kao ja bili sprijeceni da idete!Jos citam kako vam je bilo i Boban mi prica,doslo mi je da placem od muke :crybaby: Blago vama,samo to vam mogu reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tako te volim iako se nismo upoznali Ma upoznaæemo se...volio bih da upoznam što više forumaša' date='a naroèito one sa èijim se stavovima ponekad i ne slažem.Ljepše je "uživo" razmijeniti iskustva,približiti stavove,upoznati ljude...nego skakati po tastaturi.Pisana rijeè se èesto i pogrešno protumaèi,a tome da je teško prepoznati ton kojim je izreèena ,da i ne govorim.[/quote'] Bravo Zare, slazem se sa tobom sto posto.Rec procitana na monitoru mnogo puta ne zvuci i ne deluje kako treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mi je drago da vidim da se ne stede pohvale na racun skupa u S.Mitrovici,kao sto se nisu stedele kritike na racun skupa u SD.To pokazuje visoku objektivnost najveceg dela bajkerske populacije. Poseban pozdrav za Obelixa i Pedriica koje sam upoznao na skupu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2916 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 2792 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ YOMAN : Prvi put sam sad video na TV-u da neko startuje i ljubi ribu koja ga intervjuise ! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Maj 7, 2007 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan @ YOMAN :Prvi put sam sad video na TV-u da neko startuje i ljubi ribu koja ga intervjuise ! :wink: Hahaha, Yoco nisi valjda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...