shtikla 54 Napisano Jun 20, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki GSX-R 600 SRAD 1997.god, narandzasto-crni, domace tablice, ali istekla registracija. Dobar agregat, uradjen mali servis, motor nije imao teze padove/havarije, farban jeste (takvog sam ga i ja uzeo) ali nije ispravljan, varen, krpljen.... zadnja guma moze jos da trci, prednja je za zamenu, lanac i lancanici su dobri... u sustini nema vecih ulaganja osim prevoda i registracije... i trebalo bi staviti neke zmigavce, to nije neki izdatak, a mnogo znaci za bezbednu voznju. Skoro sam mu okacio mali trouglast SLIP-ON TOP od prohroma, rucni rad jednog mog prijatelja iz Opova - Asphalt Devil.... sad grmi kao nenormalan, a bogami i jede malu decu na putu... ;D Uostalom slika govori hiljadu reci... P.S. Cena je 2000e i poprilicno je fiksna, posto mislim da je realna. Motor se nalazi u Zrenjaninu, kontakt tel je 0640580007. Zamena nije u opticaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 20, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I ove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan bas mu lepo stoji ova nandzarasta!!! ;) ;) ;) ;) ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1894 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan u sustini nema vecih ulaganja Sta jos ima? (moze i na pm) Dobro izgleda, pogotovu sa ovom kombinacijom boja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je full Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 21, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan u sustini nema vecih ulaganja Sta jos ima? (moze i na pm) Dobro izgleda, pogotovu sa ovom kombinacijom boja. Registracija, prevod, zmigavci i prednja guma. Cirka 250e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 21, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je full Hvala, hvala. Moram ti priznati da je bio skroz narandzast kada sam ga ja uzeo,a to mi je bilo isuvise napadno i jednolicno, onda sam uradio nalepnice po uzoru na zuto-crni k1,kao tvoj. Posto su narandzasta i zuta slicne, znao sam da ce mu te nalepnice cucnuti bruka...i tako je i bilo. A i bolja mi je sara za k1 nego za srada,nekako su ostrije i zakosenije pruge, pa mu daju taj "race" izgled.. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je odradjen Jos kada mi bu pukao neki podrep ajd cao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shtikla 54 Napisano Jun 21, 2010 When nothing goes right... GO LEFT!, 15 postova Motocikl: SUZUKI GSX-R 1000 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je odradjen Jos kada mi bu pukao neki podrep ajd cao ;D Pa ko zna do kraja dokle cu stici-posto ni ovo nista nisam planirao...samo sam hteo da ga prodam,ali posto sad nemam drugi motor,pa ga usput i vozim,onda ne mogu da se obuzdam-volim da doteram da sve bude pod konac-pa to ti je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pod konac Pricaj mi o tome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...