Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=vaR9dWk3JFE&NR=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm...previse "blinga" za moj ukus. a i mogu misliti koliko je tesko voziti sa tom zadnjom viljuskom i tockom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakvo gov*o xaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je mozda nekom, o ukusima ne vredi raspraljati... Ali sto se mene tice, njesra koje je neupotreblljivo... Jedino u sobi da stoji kao ukras... Ameri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan to samo oni mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa, mozda je radjen za Zoricu Brunclik ona je zana sa stilom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan spolja jadac a iznutra gladac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 19, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma kada biste ga videli na ulici svi biste se ukenjali.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ma kada biste ga videli na ulici svi biste se ukenjali.. ;D nebi ga ni videli, oslepeli bi od odsjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Jun 19, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Amerik'n piiis of šit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taj kad bude pao, ima da lete sljokice na sve strane... ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 19, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno je izuzetno ruzan, ali nesumnjivo je da je u motor ulozeno strasno mnogo rada i truda. Na zalost, kic je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ćes,neko ima para na bacanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan boja tj farba je uzasna , ali sam bajk je vrh , zadnja guma i SSSA su vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 21, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo do jaj', bas za lozenje po gradu sa sve guzicom pozadi, vozio bih ga na keca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jun 21, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ga daju džaba uzimam ga,zovem šlep da ga odvezem nekom napucanom kupcu... uzmem neki što noviji HD i sa osmehom se izgubim u pravcu zalazećeg sunca sa dugonogom suvozačicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je u kategoriji OCC motora, najsmesnije kada oni ono njihovo djubre od 500kg njih 10 istovari a onaj bradati gmaz provoza pravoliniski ( inece nemaju ni vesanje ) i kaze motor se odlicno ponasa??????????? hahahahah pa koga on to laze, Amere mozda ali ja mu ni rec nisam poverovao.... To je mozda motocikl da stavis golu zenu i da je slikas za kalendar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e to meni nije jasno kako oni voze one motore kad nemaju amortizaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan e to meni nije jasno kako oni voze one motore kad nemaju amortizaciju? To se zove švaler gas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni lep ni ruzan... on je gadan ;D i definitivno nije napravljen za voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 22, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan e to meni nije jasno kako oni voze one motore kad nemaju amortizaciju? Imaju tvrdu stolicu, mislim sediste... vidis kako su stalno namrsteni, nije to bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan e to meni nije jasno kako oni voze one motore kad nemaju amortizaciju? To se zove švaler gas ;D http://www.youtube.com/watch?v=6iTupOcl4VI&feature=related ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako sa farbarske tačke gledišta u mašinu je uloženo dosta znanja i vremena i para, ali da su tema i boja motora katastrofa ??? ... to je sigurno, a što se vožnje tiče uopšte nije ni predviđen za neke duže vožnje , i samo ime mu to govori "SHOW BIKE" ili ti mašina isključivo samo za qrčenje po gradu i sajmovima i nizašta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo jedan miljeic preko rezervoara i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je r1 prelep motor a i ide kao munja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...