aljosa xtx660 54 Napisano Jun 17, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan u noci izmedju 25-26 juna dogodice se nesto sto planiram vec duze vreme. Plan je da idem motorom na more, tricavih 830km u jednom pravcu... Motor - fz6n 2005 godiste Ako neko ima bila sta da doda, da skrene paznju na moguce probleme i komplikacije neka slobodno javi, informacije o propisima i ostalim stvarima u makedoniji i grckoj... Motor je spreman, gume, lanac i lancanici, servis ... sve pod konac.... od opreme nosim: prsluk (onaj iz kola), osnovni alat, penu za probusenu gumu, sprej za lanac, navigacija, papirna karta i revija SAT PLUS sa temom Beograd - Tasos (sto je vrlo slicno mojoj ruti). ako neko zove u posetu na nasem putu dobrodosao nam je. veliki pozdrav iz Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to podelio u 2 dana. Sto bi zurili, ovako 2 dana milina. Nego koliko vas ide da vidim dal da zovem u goste ili ne? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jun 17, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi to podelio u 2 dana. Sto bi zurili, ovako 2 dana milina. Nego koliko vas ide da vidim dal da zovem u goste ili ne? ;D 2 motora, drugar i ja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli u dva dana... Presesce ti sve ako budes vozio u cugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 18, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan jedno fino kupanje i hladno pivce na ohridu, pa sutradan dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Od Novog Sada do Ohrida ima oko 720-730km, pa i nije time napravio neki posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Od Novog Sada do Ohrida ima oko 720-730km, pa i nije time napravio neki posao. ali ga potrevio ki pijan bravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju sretan ti put, ja sam planirao da idem za Grcku sa curom na TDM ali ona se boji i osecam da joj je neprijatno na motociklu iako ja nisam napravio ni jedan malouman potez da bi ona imala razlog da se plasi, a i neprijatno oseca... cak smo se i posvadjali jer sam joj rekao kako ce se ponasati na brzini od 130..4o na sat kada mi pravi scene i udara me u ledja na 60km/h i prica da joj je zima, onda oseca da je kloizavo i price druge gluposti koje nemaju veze sa zivotom... Zato ce ona da ide na more gde god hoce jer samnom nece moci..... Steta sto ides tako rano jer bi i ja isao ali ne bih zeleo da propustim Exit.....u svakom slucaju druze moj samo gas i nemas brige..... Inace ja ako idem takodje cu da nocim u Ohridu mada i to je previse kilometara u jednom cugu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan savet za put? da li da putujem u kombinezonu ili u jakni i pant. za motor(farkama)? ja sam drugar,kako rece xtx 660,inace krecem sa r6. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jun 21, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan kako stoje stvari svraticemo malo do prokuplja da se javimo kolegi za BJB-a, popijemo kafu i nastavljamo put grcke. smi smo mi braca po motoru. veliki pozdrav iz NS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jun 21, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem...ja u subotu ujutro idem iz BGD-a do Parge..(kod Krfa)...u jednom danu 900km. Znam umrecu mlad... Videcu koliko izdrzim...imam nekoliko solucija, da krenem dan ranije pa da prenocim u Nisu (-250km) ili na Ohridu...ili u Solunu...tada mi ostaje jos nekih 300km... Do sada najvise 400km u jednom danu... Ostajem 4 dana...pa nazad...a onda opet u avgustu....ista destinacija.... Ko izdrzi...pricace.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se pre dve nedelje vratio iz pefkohorija motorom. bio sam sa zenom i to smo izvezli u danu. 9-10 sati. nije problem uopste, jedino sto je dosadno na auto putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pre nedelju dana se vratih iz Nei Pori, doduse, isao sam kolima. Na Djevdjeliji, pred granicom je pumpa, tu obavezno tankuj do cepa, jer na auto putu u Grckoj nisam video pumpu. Kazu da je ima na svakom iskljucenju, ali se treba iskljuciti! Kada ste vec tamo, obidjite Stari Panteleimon, to je 10-15km. od Nei Pori, ima sta da se vidi. Sretan put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svratili juce putnici na jednu kafu i produzili dalje. Znaju za pumpe u Grckoj i mislim da su poslusali prethodni savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 2, 2010 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vratili smo se nazad za NS... slike ovih dana................. 850km = 7h voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...