AArnold 84 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi najzad je i moj bajk krenuo ka kuæi,odnosno u Srbiju,krenuo je iz Majamija . Oèekujem ga da bude u mojoj garazi od 5-10 Maja kada cu i da objavim zvanièno da sam se ponovio sa Suzuki gsx-r 600 k5 ima manje od 1000milja :wink: .Jedva èekam.... Evo slika kako je upakovan http://www.bjbikers.com/forum/album_pic.php?pic_id=3117 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 9, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesil' trazio i malo peska upakuju u bisage? Mislim peska sa plaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Supe rje upakovan, neka je sa srecom, jedino sto su te bisage za kruzere a ne za sportske motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A jaoooo, ko ce izdrzati dotle :wink: :wink: Samo te molim napisi cenu koliko si ga platio. Ako nije tajna. (meni si rekao) Stvarno povoljno. Cisto da ljudi imaju orijentaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Supe rje upakovan' date=' neka je sa srecom, jedino sto su te bisage za kruzere a ne za sportske motore.[/quote'] A to ne ide meni,to salje sebi ,lik od koga sam uzeo dolazi i on kuci uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan A jaoooo' date=' ko ce izdrzati dotle :wink: :wink:Samo te molim napisi cenu koliko si ga platio. Ako nije tajna. (meni si rekao) Stvarno povoljno. Cisto da ljudi imaju orijentaciju.[/quote'] Pa ako sam izdrzao dovde,valjda æu jos malo izdržati :wink: . A za cenu naravno da nije tajna izadje me negde oko 5500eura na ime ,da napomenem lik od koga sam kupio je Novobeèejac i ne zaradjuje nista na Novobeèejcima,tako da se jos jednom zahvalim Saši sto nas na taj naèin podržava.Eto to je njegova dobra volja. Hvala ti Sale inaèe on je registrovan na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan \:D/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da si ga kupio ovde izasao bi te 6500-7000, jer ovde neki ljudi precenjuju motore, a i hoce da se vozaju dve sezone i jos hoce i da zarade. Pa gde to ima? E sada nek se svi orijentisu spram tvoje cene, pa ce i sami zakljuciti sta je jeftino, a sta skupo. Moj drugar danas kupio zx10 2004 crn, stanje: extra (neogreban), sebring+original top+dodatna prednja nova guma (dunlop) i to sve za 7500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da si ga kupio ovde izasao bi te 6500-7000' date=' jer ovde neki ljudi precenjuju motore, a i hoce da se vozaju dve sezone i jos hoce i da zarade. Pa gde to ima? E sada nek se svi orijentisu spram tvoje cene, pa ce i sami zakljuciti sta je jeftino, a sta skupo. Moj drugar danas kupio zx10 2004 crn, stanje: extra (neogreban), sebring+original top+dodatna prednja nova guma (dunlop) i to sve za 7500e.[/quote'] Sta æemo kad je trenutna situacija takva!Ja sam motor kupio da se vozam ako neko plati redovnu cenu na kraju sezone prodam i uzimam drugi ali isto u Americi jeste da se naèekam ali se isplati jer je mnogo jevtinije uvesti motor nego ovde kupiti neki les ja gledao dosta motora pa nijedan nije bio èitav.A svi kažu brate perfektan :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 25, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @AArnold Koliki su otprilike troskovi transporta iz USA? Pozdrav PS: A motor ti je :bouncefire: =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 25, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan prelep ti je motror.uhh dok nestigne,otvori bolovanje sigurno nespavas nocima :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma spavam veoma dobro tu je u Beogradu sad cekam prevoz u Novi Sad ,platim carinu i porez i donosim ga kuci Jedva cekam uff da ga zajasem :wink: Ovih dana ga ocekujem biæete informisani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika o motoru tamo slikano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ljudi osedecu dok mi stigne motor sad u Novom Sadu na carini nesto zdravo sporo rade ti carinici :twisted: E sad nespavam vec dobro l svi se lepo vozaju a ja jos uvek pesak :cry: Valjda ce stici do nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 18, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Sad æe kiša par dana, ne sekiraj se :twisted: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sad æe kiša par dana' date=' ne sekiraj se :twisted: ...[/quote']Uuuu brate Dexteru kako da se ne sekiram ovo cekanje me ubija tako blizu a tako daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan brate samo opusteno, sad ce motor...ako ti je za utehu, ni ja ovih par dana ne mogu da se vozam, moram da ucim :):):)sad ce kraj godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...