tomerc 1240 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je iznio dobru ideju: Hvala na informaciji. Pribojavao sam se ovakvog odgovora. Postoji jos jedan nacin da se dodje do nekog dela za motor a to je da vam neko napravi kopiju vaseg neispravnog dela. Tako je meni npr. covek iz Indjije napravio hladnjak za Hondu za 100 eur za 2 dana a originalni kosta 700 eur jos bi cekao na njega par meseci. Dobre zanatlije bi mozda mogle da iskoriste to sto kod nas nema dobro opremljenih prodavnica delova za motore i da pocnu da se bave kopiranjem istih Jos kad bi sad neko okacio spisak radionica koje proizvode delove za motore... Nesto nalik ovome: 1. Proizvodnja hladnjaka za motore u Indjiji.........022/553-287 2. Pravljenje farova i vizira............................Ivan kod Dusanovackog mosta 3..... 4... Ko zna dalje nek se nadoveze, ne bi bilo lose da postoji objedinjeni spisak ovakvih zanatskih radnji kao sto postoji spisak prodavnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan proizvodnja svih delova plastike, klizaca i raznih plasticnih zupcanika i gluposti.. ne prave maske termoplast m.m.lug 011 347 4398 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 14, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam rekao i u prethodnoj temi gde je spisak radnji: Razdvojiti registrovane firme i privatnike od pojedinaca koji to rade na crno. Nije sve jedno da li čovek plaća sve dažbine po redu i zakonu ili se nekom ćefnulo da sledećih mesec dana zaradi za more, a posle ga zabole za posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pravljenje nosacha za top kase nas drugar sa foruma arsa_arsa ima gomila slika kako chovek radi ovde na forumu....preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 14, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan pravljenje nosacha za top kase nas drugar sa foruma arsa_arsa ima gomila slika kako chovek radi ovde na forumu....preporuka Baš mi je drago zbog arse ali... Radionica mu se zove tako i tako, adresa je ta i ta, web adresa, telefon... Mislim da bi mu više pomogao ako bi naveo te važne detalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan arsa_arsa mu je nick name za javljanje na PP...slike i prilozi su ovde na forumu...tamo ima i telefon i adresa sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 14, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan arsa_arsa mu je nick name za javljanje na PP...slike i prilozi su ovde na forumu...tamo ima i telefon i adresa sve... ma ok. ne razumemo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo da uvedemo malo reda:Registrovane radionice: Sta rade Ime firme Adresa Telefon Nik na forumu1. dijelovi od plastike, klizaci, zupcanici Termomont M.M.Lug (BGD) 011/3474398Neregistrovane radionice Sta rade Ime Adresa Telefon Nik na forumu2. nosaci za top kase arsa arsa_arsaBolje bi izgledalo kada bi se stavilo u tabelu, pa ako netko zna kako neka se javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo link sa foruma sta i kako Arsa radi...za lakse snalazenje a vi ga stavljajte u tabelu koju smatrate da pripada http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55767.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 14, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan e super tema, maramonte svaka cast na ideji! meni trebaju odbojnici za bisage za kawu en500, najjednostavniji moguci... mislio sam od tanke prohromske cevi ili sipke koja se savije i navare se usi za srafove, ili od nekog drugog metala pa hromirati ili niklovati... da li znate ko bi to mogao da napravi? pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo da uvedemo malo reda:Registrovane radionice: Sta rade Ime firme Adresa Telefon Nik na forumu1. dijelovi od plastike, klizaci, zupcanici Termomont M.M.Lug (BGD) 011/3474398Neregistrovane radionice Sta rade Ime Adresa Telefon Nik na forumu2. nosaci za top kase arsa arsa_arsa3. crash-barovi, nosači kofera, servis elektronike i elektrike... Rale Beograd scubaBolje bi izgledalo kada bi se stavilo u tabelu, pa ako netko zna kako neka se javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jun 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi izgledalo kada bi se stavilo u tabelu, pa ako netko zna kako neka se javi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maramonte 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da je tema zazivela, za nas "mladje" bajkere koji smo se konacno dokopali polovnjaka starijih preko 10 god, na kojima cesto treba nesto da se manja, ova tema je zlata vredna. I da iskoristi priliku da izreklamiram Arakisa koji mi je danas ugradio odlican alarm na za motor, zbog njega veceras mogu mirno da spavam. Inace Arakis radi elektriku kod Raleta "scuba" (radionica pod brojem 3, sa spiska) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo, pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @maramonte sa onakim lancOm kakav je bio na Hondi, ja bi mirno spavao i sa FAP-om vezanim za banderu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ima registrovanu radionicu, ali sa slika sam primetio da ozbiljno radi.. Kontaktirao sam ga, nije ni skup. Crash bars, nosači bočnih i zadnjih kofera (top case), centralnih štendera, mini štendera za podmazivanje lanaca, garažnih štendera, nadogradnja kofera (korpice) Sebic Boban Ul. Stanka Paunivica Veljka 56 11090 Beograd(Rakovica) 063 83 80 981 bobansebic@gmail.com http://www.crashbars.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan јеси ли ти погрешио имејл адресу или он? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, kasnis, to je opstepoznati ovde na forumu Seba011... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pogresio, i ispravio... pa dobro, nije na odmet, cisto da ima i ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporukama. Pozdrav. Ne znam da li ima registrovanu radionicu, ali sa slika sam primetio da ozbiljno radi.. Kontaktirao sam ga, nije ni skup. Crash bars, nosači bočnih i zadnjih kofera (top case), centralnih štendera, mini štendera za podmazivanje lanaca, garažnih štendera, nadogradnja kofera (korpice) Sebic Boban Ul. Stanka Paunivica Veljka 56 11090 Beograd(Rakovica) 063 83 80 981 bobansebic@gmail.com http://www.crashbars.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, kasnis, to je opstepoznati ovde na forumu Seba011... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Metalostrugar, Zolika masinska obrada metala, izrada tegica, osovina, matica i jos kojecega. Jakova Galusa 4d, Beograd, Jajinci 060/3940-173 011/3940-173 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...