Igor_GSX750F 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Zanima me da li je neko cuo za ovog proizvodjaca kaciga (LS2)? Da li je neko imao iskustva sa njom? Kakav je kvalitet, koliko je bucna i slicno. Sve u svemu interesuju me utici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jun 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u KDM-u pre par godina LS-2 fulfejs za nekih 6 K dinara. Kaciga nije loša, neki srednji razred, ni mnogo bučna ni mnogo teška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je ja trenutno. Bucna ko i svaka, malko teza nego prethodna nolanka, ali mnogo lepa (ova moja). Ma vise nego ok kaciga za te pare. Da li znas jesu li ovi iz KDMa dobili vizire u boji? Mene su lagali dok me nije smorilo vise da odlazim tamo. Inace, mislim da je firma LS2 iz Spanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor_GSX750F 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala! Pojma nemam da li su dobili vizire u boji. Probaj da ih nazoves telefonom pa ces videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ideji. Ne pada mi na pamet vise da ih zovem ili idem tamo, mislio sam da mozda znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je super,za te apre prilicno kvalitetna,lep dizajn..Ja je imam skoro dve godine i zadovoljan sam njom,platio sam je data oko10000din.Imao sam jedan laksi pad sa njom meni nista na srecu a na kacigi samo par ogrebotina..ja bih ti je preporucio akciga je u svakom slucaju dobra bar po meni,spanske je proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim LS2 kacigu godinu ipo dana i zadovoljan sam. Udobnija mi je od nekih koje sam probao a imaju zvucnija imena. Nije bas tiha ali nije ni preglasna. Vizir mi magli zimi pa moram da mazem iznutra. To je jedina stvar koja mi smeta kod LS2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je preko dve godine, udobna ne šušti ni pri brzinama oko 200 km/h ,ne magli. Jedino što mi smeta kada vozim preko sto a ne spustim se iza vizira ka rezervoaru i uletim u roj bubica, uvek neka prodje ispod podbratka, ali tada samo otvorim vizir za jedan klik i vetar je izbaci.Probao sam Nolanku,isti intenzitet buke,ali zato Uvex,tišina i milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Gde mogu da se kupe LS2 kacige? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Avgust 22, 2010 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan KDM, ali koliko ja znam imaju jedno 3 kom na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan navodno ce da dobiju u septembru ali ja nesto ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Avgust 25, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Druze ls2 kacigu mozes da nadjes i kupis u Nisu u yamahi rodicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam je preko dve godine, udobna ne šušti ni pri brzinama oko 200 km/h ,ne magli. Jedino što mi smeta kada vozim preko sto a ne spustim se iza vizira ka rezervoaru i uletim u roj bubica, uvek neka prodje ispod podbratka, ali tada samo otvorim vizir za jedan klik i vetar je izbaci.Probao sam Nolanku,isti intenzitet buke,ali zato Uvex,tišina i milina. sve kacige šume i pri manjim brzinama a pri 200 na sat pogotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio LS2 full face od druga kad sam neku moju prodao. Pogledaj malo ponudu u Louis-u ima dosta boljih za 80-100e. Kaciga je dosta bucna, al' sto neko rece retko koja i nije, ali pri brzinama vecim od 60kmh, pojavljivalo mi se neko pistanje koje nije nimalo prijatno, malo vise duva odozdo prema ocima i magli vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Imam je ja trenutno. Bucna ko i svaka, malko teza nego prethodna nolanka, ali mnogo lepa (ova moja). Ma vise nego ok kaciga za te pare. Da li znas jesu li ovi iz KDMa dobili vizire u boji? Mene su lagali dok me nije smorilo vise da odlazim tamo. Inace, mislim da je firma LS2 iz Spanije. ok kaciga...odnos cena kvalitet....stim sto je proizvodnja u kini....nikako spanija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...