HoochieMan 30 Napisano Jun 13, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo motorom na more, na Tasos, i tražimo društvo. Odmore imamo u avgustu, i išli bi na rezervaciju apartmana direktno (postoji kontakt osoba), ne preko agencija. Za četvoro je dosta povoljnije nego za dvoje, a za osmoro da ne pričam... Za sve zainteresovane, svi detelji na pp ili 063 285 463 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Hoochie, Ja idem sa ženom i društvom (ukupno nas šestoro) na Tasos baš u avgustu. Ja sam bio sa ženom pretprošle godine u Skali Sotiras (penzionersko mesto) i bilo nam je skroz OK pošto smo bili motorićem pa smo zujali po celom ostrvu. Ove godine ćemo najverovatnije opet tamo (ako ne nađemo neku bolju varijantu) Mislili smo da tražimo aranžmane preko neke agencije ali smo radi čuti svaki predlog. Inače planiramo da idemo sa dva motora i jednim autom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17534 Napisano Jun 16, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja generalno planiram takodje u avgustu negde u severnu Grcku sa zenom. Ideja je da idemo autom i motorom. Lepo bi bilo, ako pogodimo termine, da organizujemo pravo malo bjb druzenje jedno popodne tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Nama je ograničavajući faktor moj zet (Realizator na forumu) koji ima odmor od 9.8. do 23.8. tako da moramo da se uklavirimo u taj period. @severian Ako se još niste odlučili za neko određeno mesto na severu onda vam najtoplije preporučujem Tasos (pogotovo za motor). Ostrvo ima oko 100 km krivina (puta) ;D uglavnom uz more ali ima i planinskih deonica. Inače, koliko ja znam, Tasos je jedno od najzelenijih ostrva u Grčkoj i ima gomilu prelepih plaža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan redoran i bikus krecu 02.avg za tasos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 16, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Tasos,avgust 2010.BJB Meeting! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17534 Napisano Jun 16, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci. Mogli bi mozda stvarno na Tasos (nisam do sada bio). Meni i onako nikada lokacija nije preterano bitna, jer stalno napravim i po 1000km u lokalu (za 10-ak dana) ... Vise zavisi koji hotel ce da dobije sertifikaciju porodicnog ministra za turizam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17534 Napisano Jun 16, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan @skols Da, posto vidim da ima krivina, a bice i motora i neodredjeno se secam nekog putopisa sa opisom neke jagnjetina na brdu (valjda je rec bila o Tasosu?) - mislim da se sklapaju sve pretpostavke za jednu neformalnu bjb voznju tamo... (i kupanje i kupanje ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj putopis http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37213.0 Mi smo prošli put napravili tačno 900km po samom ostrvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 16, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I mi bili prošlog leta na Tasosu u Skali Sotiras :D Super mesto za odmor i bleju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan I mi bili prošlog leta na Tasosu u Skali Sotiras :D Super mesto za odmor i bleju Gde ste bili smešteni i preko koje agencije ste išli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragance. 52 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto na Tasosu ove godine, ali kraj jula...možda se sretnemo ako produžim odmor ko zna... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima kilometara do Tasosa???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavobeli 14 Napisano Jun 16, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cerka mi je vec neko vreme ne Tasosu radi tamo i bas pre neki dan rece mi da neki njen poznanik izdaje dvosoban cetvorokrevetni apartman u centru Limenarije.Cena u sezoni 700 evra deset dana pa ako je neko zainteresovan izvoljevajte!!A i gospodja i ja ako bog da u avgustu palimo put Tasosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 16, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I mi bili prošlog leta na Tasosu u Skali Sotiras :D Super mesto za odmor i bleju Gde ste bili smešteni i preko koje agencije ste išli? Išli smo preko Perla Tursa u "Vila Mary2" Koliko ima kilometara do Tasosa???? Imaš 810 km do Keramotija (trajekt) a trajekte imaš na svakih pola sata i voze 15ak minuta do grada Tasosa Trajekt ide i od Kavale ali samo 2-3 puta dnevno i skupliji je (duže se voziš) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 16, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan budno pratim temu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje mudrim sa drugarima gde cemo u Grcku, koliko se placa trajekt? kako utice kriza u Grckoj na cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 20, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje mudrim sa drugarima gde cemo u Grcku, koliko se placa trajekt? kako utice kriza u Grckoj na cene? Hehehehe....kriza može da utiče tako da sve poskupi ...Grci su to Evo ti linka za cene i raspored polazaka trajekta http://www.thassos-ferries.gr/schedule-sr.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje mudrim sa drugarima gde cemo u Grcku, koliko se placa trajekt? kako utice kriza u Grckoj na cene? Hehehehe....kriza može da utiče tako da sve poskupi ...Grci su to Evo ti linka za cene i raspored polazaka trajekta http://www.thassos-ferries.gr/schedule-sr.html pa na to sam i mislio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7348 Napisano Jun 20, 2010 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Friško, od jutros (20.06.2010) sa pristaništa u Tasosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jun 21, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, ovo je extra, planirao sam da vozim do Zakintosa, 1600 km... pa mi je ovih 810km super zbog devojke pozadi... javljam ti se sutra na mob da se izdogovaramo, u principu devojci i meni odmor ide od 31og ili 1og - 16og avgusta - i ako se poklapamo sa terminima, ja sam za ovu varijantu! A ako se ne poklopimo nadam se da ce redoran i bikus da me "povezu" do Tasosa cujemo se ujutru poz Marko - Opi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jun 21, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, izgl;eda da ce ovo postati BJB ostrvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Jun 24, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ok 23. u Leptokariji pa ako je neko tada tamo mozemo da se nadjemo u Solunu recimo na picu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragance. 52 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih sa Tasosa pa evo par praktičnih informacija. Napravio sam 273 km po ostrvu čisto radi obilaska plaža i znamenitosti u 2 dana vožnje za vreme boravka tamo. Pa kaže: Na deonici puta Limenarija - Potos je došlo do odrona pa sad proširuju put, pa se saobraćaj reguliše kroz 1/2 trake, taman da motor prođe ali ima mahača za zastavicama, dok na izlasku iz Potosa na istočnu stranu prema Alikiju postavljaju novi asfalt, totalno neobeleženo, a mene je valjak sačekao iza desne krivine. Na deonici Aliki - Paradisos ima par odrona a i proširiju se jedna leva krivina (gledano od Alikija) naravno bez oznaka na putu. Zapadna i severna strana ostrva imaju mnogo kvalitetniji asfalt na magistralnom putu dok je ostatak puno zanimljiviji za vožnju. Posebno deonica Limenas - Panagia - Potamia. Ova ista deonica se može preći offroad, zapravo zemljani put (Makriammos - Golden Beach). Sve što treba je da neposredno pre kapije za Makriammos skrenete desno na zemljani put i onda teraj. Naravno najisplativija varijanta, za nas koji ne vozimo enduro motore je da se motor od 660 ili 600cc iznajmi za 25e i onda dan offroad jurnjave da se napune baterije. Uglavnom Yamaha enduro motore iznajmljuju od poznatijih. Ako se još nečega setim javiću...imam raspored trajekta i cene ali nisu menjane. Sve ide normalno i po redu vožnje. PS. A cena goriva im je paprena samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze na informacijama, HochieMan (Vlada) +1 i moja malenkost +1 krecemo verovatno u nedelju ili ponedeljak za Tasos, mozda svratimo malo do Ohrida na dan/dva. Ukoliko se jos neko predomislio u zadnji cas za put do Tasosa, moze slobodno da nam se prikljuci u voznji a sto se tice smestaja i mi ga nalazimo tamo na licu mesta tako da ni to nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...