OgArD 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kotor Motocikl: 2006 DL650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Trebale bi mi neke prodavnice koje prodaju polovne djelove za kawasaki. Ili nove ali da nisu skupe kao ovi predstavnici kawasakija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 102 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan I meni, i meni, posebno neke u i oko Novog Sada... Ako nema takvih dobre su i prodavnice novih delova, ali sa normalnijim cenama... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan sta je to tako posebno skupo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 5, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan recimo...nosaci zadnjih fuzastera i fuzasteri za ZX6R 2008'= 380EUR !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pitajte Beru sta moze da vam nadje i za koje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan vidi kod lasla u beceju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...