M.T. 34 Napisano Octobar 28, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,aktivan sam na BJB forumu duze vreme,ali sam uglavnom bio u kineskoj imperiji,i evo sad se prikljucujem u supermoto sektu Vozim Sprint Apollo RX 250,jako lepo i dobro motorce evo i koja slicica,da vidite o kakvom je motoru rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Procitao celu temu veceras ponovo, da se prisetim... Evo jedna sveza slika KtM-a! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantzr9r 0 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 5 postova Motocikl: kdx250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moja masina gotova. Vrlo interesantna sprava. I nagradna igra ko zna od kog motora je far u donjem levom cosku slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 2, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan http://motovesti.com/supermoto-u-srbiji-alpeadria-u-kuli/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da pazarim u skorije vreme Yamahu XTX, konkretno me zanima ova http://www.polovniautomobili.com/oglas5617995/yamaha_xt_660/ , pa me interesuje vase misljene o tom motoru? Iskustva sa vecim motorima nemam tako da bi svaki savet dobrodoso, vozio sam do pre par meseci TDR 125 pa bi mi ovo bio prvi veci motor,uglavnom motor mi treba za svakodnevnu voznju po gradu i povremeno za koju duzu turu pa mislim da bi ova yamaha bila savrsena za moje potrebe, unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalan i pouzdan motor, umerenih karakteristika u svakom pogledu, ali odlicno izbalasiran i dugotrajan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srki xl600r 0 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd-zvezdara Motocikl: honda xl 600 r Prijavi odgovor kao problematičan kakose stavlja slika imam SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srki xl600r 0 Napisano April 15, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd-zvezdara Motocikl: honda xl 600 r Prijavi odgovor kao problematičan evo drugari ja uzeo ovodase malo letos izduvam. HONDA XL600R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 15, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ti to napred imas dva diska a jedna klesta??? Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 15, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaahahahahaahhah au, to neki moderan au au Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 16, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, vjerovatno nije kostao neko bogatstvo. LM, kad vec nema kandze, skidaj disk. Ne zaboravi da malo zgrijes srafcice prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1755 Napisano April 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, čovek lepo reče da je uzeo motor da se malo provoza preko leta, sigurno nije dao trista dukata ... Čestitke od mene, te honde su zahvalne sprave. Ja sam imao malu, od 125 kubika, i nisam se nešto navozao jer kad je došla kod mene već je bila mašina razvaljena, ali te velike su puno rasterećenije i izdržljivije. Ako je mehanički ispravna, nećeš imati većih problema, a uz malo pažnje i održavanja, može ti i potrajati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srki xl600r 0 Napisano April 16, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd-zvezdara Motocikl: honda xl 600 r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pa ja tek uzeo hondu skinuću jedan disk , agregat ok. ima dase radi malo pomalo valjdaće biti nešto .Dosta stvarimise nesviđa , farba ai treba dase prešteluje . Polako tek počela sezona . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 16, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Crkava ti SPACE? Sent from my iPad using Tapatalk 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SM na prodaju.... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109215-ktm-lc4-e-640-supermoto/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kala smr 0 Napisano Jun 28, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čurug Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji molim vas za malo pomoc, duze vreme planiram da kupim husqvarnu 510smr pa ako mozete da podelite samnom vase znanje I iskustva sa ovim modelom, najvise me zanima koliko motor moze da predje kilometara bez otvaranja masine, nisam profesionalac tako da ga nebi bog zna kako ostro vozio, zanima me I odrzavanje kakvo mu jr I na sta da obratim paznju kad ga budem kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji molim vas za malo pomoc, duze vreme planiram da kupim husqvarnu 510smr pa ako mozete da podelite samnom vase znanje I iskustva sa ovim modelom, najvise me zanima koliko motor moze da predje kilometara bez otvaranja masine, nisam profesionalac tako da ga nebi bog zna kako ostro vozio, zanima me I odrzavanje kakvo mu jr I na sta da obratim paznju kad ga budem kupovao Imao ga je drugar (enduro varijantu) sa kojim vozikam rekreativno po off-u, pa sam i ja u vise navrata "vozikao" to motorce. Nisam ni ja profesionalac, a drugar je jos manje, ali, VERUJ MI: Taj motocikl se ne moze voziti nikako drugacije od OSTROG. DRANJE po terenu i u svakoj drugoj prilici mu je srednje ime. Uostalom, da ne smatras da je tako, ne bi jurio Haskija 510 smr, vec bi trazio neku XT-usu za vozikanje... Oko odrzavanja i servisnih intervala saznaces ako nazoves tog, mog ortaka. Bojan, 063/470-995 POZZZ Nenad Kladovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kala smr 0 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Čurug Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama, meni je bitno da motor potraje, maksimalno ce biti odrzavan kao I svaki moj predhodni motor a usput bice amaterki voze tako da mu necu vaditi dusu il bog zna sta pa mi je bitno da moze da predje dosta km a da nemora da se otvara masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koje SM motore da uzmem u obzir pri razmatranju a da upadaju u budzet od nesto preko 2000e? Takodje, zanima me nesto preko 200cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pokajaces se, ako hoces sm onda trazi tt600 i nesto u tom fazonu... 200 kuba je za skuter donja granica a kamoli za sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 3, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan napisao covek lepo preko 200ccm. Inace za taj budzet jedino tt-a ili klxa moze da nadje... Eventualno neki xr600 kojih i nema bas puno kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Octobar 4, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan moja greska, ja procitah NE zanima me preko 200 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 25, 2015 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koje SM motore da uzmem u obzir pri razmatranju a da upadaju u budzet od nesto preko 2000e? Takodje, zanima me nesto preko 200cc Hmm.... mozda ovako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, koje SM motore da uzmem u obzir pri razmatranju a da upadaju u budzet od nesto preko 2000e? Takodje, zanima me nesto preko 200cc Hmm.... mozda ovako nesto? Zaista lep primerak Koji je to model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...