Chris95 28 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta vi poredite... Ako ide, mora i da košta (bude retko, nepouzdano)... A to je upravo ovaj GasGas. XTX je daleko dostupnija ali vozne karakteristike ne mogu da se porede sa gore navedenim motorom. Ne vidim zasto je nepouzdan?zato sto je GASGAS?sve zavisi kako ga vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 14, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni se ne svidja sto je cvaja i sto nisu zbicane felne ali bi ga rado vozio !!!!!!! Vec sam postovao ovaj motor u ovoj temi. Felne su karbonske, oprema je vrhunska, nazalost i cena je adekvatna bila. Inace je interesantno da je motor registrovan u UK da moze da se vozi regularno po danu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 14, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta vi poredite... Ako ide, mora i da košta (bude retko, nepouzdano)... A to je upravo ovaj GasGas. XTX je daleko dostupnija ali vozne karakteristike ne mogu da se porede sa gore navedenim motorom. Ne vidim zasto je nepouzdan?zato sto je GASGAS?sve zavisi kako ga vozis Nisam imao iskustva sa njim ali je sigurno da je XTX višestruko pouzdaniji od njega. A i sigurno ne bih kupio tako nasviran SM da bih ga vozio do pijace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da je i drz nasviran?slusaj to sto je neko vamaekrekao da je gasgas sranje to ne znaci nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 14, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma nije GASGAS nasviran u opste, cak se ti motori retko pojavljuju na takmicenjima, poznatiji su po svojim civilnim varijantama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 14, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da je i drz nasviran?slusaj to sto je neko vamaekrekao da je gasgas sranje to ne znaci nista Ćutim i slušam, ćale. Niko nije rekao da je GasGas sranje. Nego, 'ajde, uputi nas malo, mi smo svi mlađi od tebe i imamo manje iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi odg na moje pitanje:.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Nasviran motor za do pijace je prava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Chris niko nije rekao da je sranje GAS GAS,nego je Zelja YZF postavio pitanje : sta ako se pokvari? Zbog toga sto nema delova i to...ja sam uvek gledao ovako,pazi ako je moj prosli kinez presao 13 000 sa bez da se zagrcne i nije se pokvario pa ovaj GAS GAS mora tolko da predje bar toliko da ga jebem!!!!! A pitanje sta ako se pokvari je diskutabilno,jer moze bilo koji motor da stane,nesto da rikne pa onda ti je svejedno da li cekao na delove 5 ili 10 dana...bar meni! I ponavljam za ovaj GAS sa oglasa,za te pare ima motora kvalitetnijih,za koje ima delova a da ne cekas puno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 18, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Desi se da se motor pokvari i posle 1000km, bez obzira ko je proizodjac. A sto se tice pomenutog motora sa oglasa,6000km je presao mozda samo na prednjem tocku A i deluje potroseno sto i nije cudo za motor 10 god. star. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 18, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i obrnuo jedared na satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,jel se vozite po ovom super vremenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima taj se i vozi, najavljuju sledece nedelje 12 stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 20, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Upalio posle mesec i po dana, jeste bilo mokro, ali prijatna temperatura. Iskreno skuvao sam se u moto pantalonama. Napravio 15ak kilometara da okrene malo aku. koji je pri paljenju bio skoro na izdahu. Smesten na drugu lokaciju. Sledi selidba stana (podstanarske muke) pa dok ne resim garazu na novoj adresi stoji kod druga u radionici . Ako je neko zainteresovan ili zna nekog, Novi Sad, Nova Detelinara, mozemo da podelimo garazu ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan najavljuju sutra 14 stepeni pa onda u utorak odma zahladjenje valjda na 7 stepeni...ali svejedno,ja se vozim i na minusu...i 7 stepeni je superiska.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan FMX na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je, rboban-ov sm610 je sada u bg-u tj. u ZEMUNu (da se ne ljute komsije )! Ovom prilikom se i izvinjavam rbobanu, gnjavio sam te pred kraj sezone da se nadjemo na nekom pivu, medjutim bas sam tada radio prenos vlasnistva (posalji tablicu, bla truc saobracajnu itd) sto je potrajalo i nikako da se iskombinujem. Znaj da cu ipak da te smaram cim startujem sezonu! ...a naravno bice i kako dolikuje! Ne znam ko je spomenuo bokilica za gasgas ili vor, ali znam kako bi on odreagovao... mene je umalo izbacio iz radionice zbog takvih izjava kada sam bio u fazi kupovine motora! naravno, da ne shvate ljudi pogresno, svaka preporuka za coveka, stvarno je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga spomeuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je, rboban-ov sm610 je sada u bg-u tj. u ZEMUNu (da se ne ljute komsije )! Ovom prilikom se i izvinjavam rbobanu, gnjavio sam te pred kraj sezone da se nadjemo na nekom pivu, medjutim bas sam tada radio prenos vlasnistva (posalji tablicu, bla truc saobracajnu itd) sto je potrajalo i nikako da se iskombinujem. Znaj da cu ipak da te smaram cim startujem sezonu! ...a naravno bice i kako dolikuje! Tu sam, a nadam se da ce mi i motor biti spreman za voznju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan bice, bice... samo u malko drugacijem izdanju nego sto ga pamtis, ali samo vizuelno - na motoru stvarno nemam sta drugo da uradim osim da zamenim ulje, filter, podmazem sve sto se da podmazati itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 19, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...sta mislite o Gileri Nordwest 600 kao drugom motoru i poveremenoj zabavi?? Evo par slikica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ogibljenje i solidne kocnice, zanimljiv motor... agregat malo musicav, ali ako je u dobrom stanju zasto da ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 20, 2013 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Paše u ram XT600 mašina, tako da, što da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Februar 20, 2013 (promenjeno) Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Masina je komplet uradjena...pa kad umre dobro je znati taj podatak..tnx.. Majstore,da ne znas koja masina jos pase u ram od Cagive River 600? Promenio Februar 20, 2013 član Spajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan pa ako te tezina ne opterecuje sto ne pogledas cagivu, vuce se vec neko vreme po oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...