Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Hyosung GTR 250

Au, šta vi poredite... Ako ide, mora i da košta (bude retko, nepouzdano)... A to je upravo ovaj GasGas. XTX je daleko dostupnija ali vozne karakteristike ne mogu da se porede sa gore navedenim motorom.

Ne vidim zasto je nepouzdan?zato sto je GASGAS?sve zavisi kako ga vozis

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Ni meni se ne svidja sto je cvaja i sto nisu zbicane felne ali bi ga rado vozio !!!!!!!

Vec sam postovao ovaj motor u ovoj temi. Felne su karbonske, oprema je vrhunska, nazalost i cena je adekvatna bila. Inace je interesantno da je motor registrovan u UK da moze da se vozi regularno po danu :) .

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Au, šta vi poredite... Ako ide, mora i da košta (bude retko, nepouzdano)... A to je upravo ovaj GasGas. XTX je daleko dostupnija ali vozne karakteristike ne mogu da se porede sa gore navedenim motorom.

Ne vidim zasto je nepouzdan?zato sto je GASGAS?sve zavisi kako ga vozis

Nisam imao iskustva sa njim ali je sigurno da je XTX višestruko pouzdaniji od njega. A i sigurno ne bih kupio tako nasviran SM da bih ga vozio do pijace.

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

ma nije GASGAS nasviran u opste, cak se ti motori retko pojavljuju na takmicenjima, poznatiji su po svojim civilnim varijantama! :lud:

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Hoces da kazes da je i drz nasviran?slusaj to sto je neko vamaekrekao da je gasgas sranje to ne znaci nista

Ćutim i slušam, ćale.

Niko nije rekao da je GasGas sranje. Nego, 'ajde, uputi nas malo, mi smo svi mlađi od tebe i imamo manje iskustva.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

Chris niko nije rekao da je sranje GAS GAS,nego je Zelja YZF postavio pitanje : sta ako se pokvari?

Zbog toga sto nema delova i to...ja sam uvek gledao ovako,pazi ako je moj prosli kinez presao 13 000 sa bez da se zagrcne

i nije se pokvario pa ovaj GAS GAS mora tolko da predje bar toliko da ga jebem!!!!!

A pitanje sta ako se pokvari je diskutabilno,jer moze bilo koji motor da stane,nesto da rikne pa onda ti je svejedno

da li cekao na delove 5 ili 10 dana...bar meni!

I ponavljam za ovaj GAS sa oglasa,za te pare ima motora kvalitetnijih,za koje ima delova a da ne cekas puno....

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

Desi se da se motor pokvari i posle 1000km, bez obzira ko je proizodjac. A sto se tice pomenutog motora sa oglasa,6000km je presao mozda samo na prednjem tocku :lol: A i deluje potroseno sto i nije cudo za motor 10 god. star.

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Upalio posle mesec i po dana, jeste bilo mokro, ali prijatna temperatura. Iskreno skuvao sam se u moto pantalonama. Napravio 15ak kilometara da okrene malo aku. koji je pri paljenju bio skoro na izdahu. Smesten na drugu lokaciju. Sledi selidba stana (podstanarske muke) pa dok ne resim garazu na novoj adresi stoji kod druga u radionici 0plac.gif. Ako je neko zainteresovan ili zna nekog, Novi Sad, Nova Detelinara, mozemo da podelimo garazu ili sl.

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

najavljuju sutra 14 stepeni pa onda u utorak odma zahladjenje valjda na 7 stepeni...ali svejedno,ja se vozim i na minusu...i 7 stepeni je superiska.. 1moto3.gif1zdravo.gif

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 271 postova

Tacno je, rboban-ov sm610 je sada u bg-u tj. u ZEMUNu (da se ne ljute komsije 1oda.gif)!

Ovom prilikom se i izvinjavam rbobanu, gnjavio sam te pred kraj sezone da se nadjemo na nekom pivu, medjutim bas sam tada radio prenos vlasnistva (posalji tablicu, bla truc saobracajnu itd) sto je potrajalo i nikako da se iskombinujem. Znaj da cu ipak da te smaram cim startujem sezonu! 1jee1.gif

...a naravno bice i 2cirka1.gifkako dolikuje!

Ne znam ko je spomenuo bokilica za gasgas ili vor, ali znam kako bi on odreagovao... mene je umalo izbacio iz radionice zbog takvih izjava kada sam bio u fazi kupovine motora!2oda2.gif naravno, da ne shvate ljudi pogresno, svaka preporuka za coveka, stvarno je dobar.1aha.gif

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Tacno je, rboban-ov sm610 je sada u bg-u tj. u ZEMUNu (da se ne ljute komsije 1oda.gif)!

Ovom prilikom se i izvinjavam rbobanu, gnjavio sam te pred kraj sezone da se nadjemo na nekom pivu, medjutim bas sam tada radio prenos vlasnistva (posalji tablicu, bla truc saobracajnu itd) sto je potrajalo i nikako da se iskombinujem. Znaj da cu ipak da te smaram cim startujem sezonu! 1jee1.gif

...a naravno bice i 2cirka1.gifkako dolikuje!

Tu sam, a nadam se da ce mi i motor biti spreman za voznju!!! :takoje:

• Svrati ponekad, 271 postova

bice, bice... samo u malko drugacijem izdanju nego sto ga pamtis, ali samo vizuelno - na motoru stvarno nemam sta drugo da uradim osim da zamenim ulje, filter, podmazem sve sto se da podmazati itd.1moto3.gif

• Vikend motociklista, 676 postova
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Masina je komplet uradjena...pa kad umre dobro je znati taj podatak..tnx..

Majstore,da ne znas koja masina jos pase u ram od Cagive River 600?

Promenio član Spajk

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja