lasko 114 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i 2t: http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=UXZ6a3llcWuRpVGRjMEE&master-of-mac-park-2012-bears-race-3-onboard-husky-wr300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Servisni interval je kao kod XT-a ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bishke: Tako mi je receno. Nema zamene ulja na hiljadu km i stelovanja ventila, nece da zariba ili probije kao sto se desava kod hard endura. Zato je kao nov bio skuplji za par hiljada evra od japanaca. Veruj mi, kad bi video prenos preko zupcanika u masini, odusevio bi se. Motor je prva liga, OHLINS pozadi sam zaboravio da kazem u prethodnom postu, kao i ta famozna kurbla koja ide unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan E da, slobodno neka me neko ispravi ako gresim ovo oko servisa. Motor ne posedujem, tako da ne pricam iz prve ruke, a ko hoce moze da progugla pa da malo izuci materiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 16, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prosto za neverovati...al ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 16, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Vertemati je pravio trkačke motore. Kao takav, zahteva održavanje koje nikako ne možeš porediti sa XT-om. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lupio sam xt-a najvise zbog intervala zamene ulja...Slazem se da ne moze da se poredi, ali ima i nekih prednosti u odnosu na japanske hard-ove(npr. nema zamene lanca bregaste, samim tim usteda-ne otvaras masinu). Normalno da skoro takmicarski motor, ako se vozi konstantno, mora da se odrzava vrhunski. Naravno, semerinzi, lezajevi, sva stelovanja, ma sve zivo zahteva mnogo ozbiljnije odrzavanje i vecu lovu nego kod xt-a,.. Odmah do vor-a stoji ktm 505(valjda sx, 4 brzine) koji je nenormalno jak i kojeg ne mozes da drzis pun gas duze od dva minuta, ali opet nekako vor kazu da ima umereniju isporuku snage, a svakako i on ide na zadnji kako pomislis. U sustini, vor je jedno veoma zanimljivo motorce, sa veoma dobrom opremom, jos plus moze se registruje. Sad jos samo fali da kazem: E, prodajem vor-a ...koliko sam ga nahvalio :lol:, ali eto meni se bas svideo i izgled a i karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan crf 450 http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=aVZTOEVkcWuRpM29GZWs&honda-crf-450-supermoto-onboard-wheelies-pt-3 inace,moj san uz ktm-a 450 smr i apriliu sxv 450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan obratite paznju na dizanje na zadnji...samo gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte na pocetku ovaj zadnjak : http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=eU5VdEVJcWuRpNXp6S2M&crf-450-sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=cmk3Nm9vcWuRpN2xlTXM&onboard-crf-450-motard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna neverovatna voznja: http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=QVpaR3FScWuRpRUlKcU0&supermoto-action-ktm-sx-300-380-honda-crf450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 17, 2012 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar, airbox i zadnji deo rama u komadu se skine OCAS posla!!! A uz to su veoma laki.A zvuk je poslastica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan rezervoar, airbox i zadnji deo rama u komadu se skine OCAS posla!!! A uz to su veoma laki.A zvuk je poslastica verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan aj malo da osvezim temu...evo neke slicice iz naftalina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čiji je ovo KLX ali znam da su te slike među prvima koje sam skinuo kad sam se napržio na supermoto (a bio sam u fazi kupovine Jawe) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Taj KLX je sada u Sidu,prepravljan rep...stavljen sa fazer-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj KLx je bio u oglasima pre jedno 3 meseca a taj KTM sam ja hteo da uzmem ali jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čiji je ovo KLX ali znam da su te slike među prvima koje sam skinuo kad sam se napržio na supermoto (a bio sam u fazi kupovine Jawe) ista prica brate a ako je to taj iz sida covek ga unakazio sa bojom,a delovi od fazera lepo uklopljeni...bar po slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike od danasnje voznje od 50-ak km dok nisam zapalio gumu na jedno 4 km od kuce bilo je bas lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Decembar 22, 2012 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto si to radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan sto na 4 km od kuce,sto nisi ispred kuce?da te ne cuje cale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan sto?pa guma je bila pri kraju pa rekoh da je dokrajcim sta na 4 km to se i ja pitam Ne brini moj cale je znao da cu je danas dokrajciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 23, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je prevalio put paleci je 4km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi izdrzala ni toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...