Goshke 2786 Napisano Octobar 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan TT ti je kao golf al r32 A XT kao GTI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Goške, blizu si NE diraj mi golfa,ima da ti ubacim staro ulje u tvoj XT A motor neces upaliti ni na gurku De, de, svako ima pravo na odsustvo ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Octobar 10, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko ne kaci nikakve slike evo ja malo onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Octobar 10, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan A za ttr-a mogu da kazem da kad se ugrije trba trojca da se popenju na kurblu da bi mogla da se upali kad cetvrti zakurbla. A TT mi je mnogo lep, posebno belgarda Ali full cross je prava diskusija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko ne kaci nikakve slike evo ja malo onako .... PimpStar , SuperRetards, ko nije gledao na Youtube-u neka pogleda , Kad se kaze Supermoto, ovi ljudi daju pravo znacenje toj reci. A greska za ttr, znam da je tt600 , nzm meni se pogotovo svidja supermoto verzija tog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Octobar 14, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan a ko hoce da gleda slike ima ih na fejsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde da nabavim zbicane felne,da li mogu samo prednju da uzmem ili to uvek ide u paru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 17, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i samo obruc da uzmes i zice , AUNER, obrati se Viktor PRIMOTO NS, pa se informisi. A da se preplete tocak sifra je PETAR PAN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e,rbobane,ja sledece godine sigurno uzimam dt 125...hocu da je prepravim u sm...pa razmisljam dal da stavim felne sa sve diskovima ondosno celim kocnicama od TDR ili da kupim zicane?koliko su neke kvalitetne zicane?jel moze za 200e da se nadju polovne,ali da su barem dobre?i jel bi valjalo nesto sa felnama od TDR? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=X1Jxb0ZZcWuRpNlZxdW8&live-it-love-it-ride-it-urban-supermoto-stunt-wr250x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 6, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti pp,ali ne odgovaras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Imam Suzuki DR 125 SM i hocu da napravim pravi Supermoto od njega. Jel zna neko koju bi prednju viljusku mogao da stavim posto je fabricka premekana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan A da ga prodas i kupis neki ozbiljniji motor preradjen u SM ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite jel pasuju felne od tzr 125 na dt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pasu uz male prepravke...distanceri za tocak,za kljesta itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e,znam za distancere za kljesta,a koji su to distanceri za tocak?uglavnom,jel je isti obim rupe kroz koji prolazi osovona kao i kod originalnog tocka za dt 125 r? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan to ces videti kad budes uzeo tockove...ako nema moras da menjas lezajeve....da nadjes one koji ti odgovaraju... Distanceri na tocku ti se stavljaju sa strane tocka gde prolazi osovina.... kao sto imas i na DT-u, kao sto imas i na tvom ctx-U... Uostalom kad budes kupio DT videces,ali bih ti predlozio da tad razmisljas o supermoto varijanti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan to ces videti kad budes uzeo tockove...ako nema moras da menjas lezajeve....da nadjes one koji ti odgovaraju... Distanceri na tocku ti se stavljaju sa strane tocka gde prolazi osovina.... kao sto imas i na DT-u, kao sto imas i na tvom ctx-U... Uostalom kad budes kupio DT videces,ali bih ti predlozio da tad razmisljas o supermoto varijanti... pa i razmisljam i sad i razmisljacu dok budem ziv....ma,videcu kad je kupim pa polako....e,a koliko mogu da kostaju ti tockovi otprilike(od tzr 125) sa sve diskovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan oko 150 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 7, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan oko 150 eur uf,pa dobro,nije skupo,ja mislio da ce da kosta mnogo vise... evo jedan SUPERMOTO klip : http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=dWpLQjN2cWuRpQlhzdE0&training-supermotard-2012-team-dbs-factory-motorsport-avec-jeremy-benoit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ali ce te kostati vise dok sve upases...gume,distanceri,mozda lancanik,mozda diskovi...sve ima svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Novembar 7, 2012 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan A da ga prodas i kupis neki ozbiljniji motor preradjen u SM ? Ja bih , ali nemam ni dozvolu za ozbiljniji motor , a i mislim da mi je skuplje da kupim novi SM i da ga sredim. Imam tek 16 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 7, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan e,rbobane,ja sledece godine sigurno uzimam dt 125...hocu da je prepravim u sm...pa razmisljam dal da stavim felne sa sve diskovima ondosno celim kocnicama od TDR ili da kupim zicane?koliko su neke kvalitetne zicane?jel moze za 200e da se nadju polovne,ali da su barem dobre?i jel bi valjalo nesto sa felnama od TDR? pozdrav koje bi godiste DT-a uzimao, tj koliko imas para??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...