sinke 451 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,fenomenalno!!slike,text,predeli,verujem i onaj rostijl sve je extra!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Pomoz Bog, raja Alal se navozah...a još nisam otvorio desno oko... ;D Bravoooo oče na uputama odgovornosti...to mi je uvek na pameti kad vidim 3 znamenke na cajgeru :-X. +PAX, Bože zdravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prekrasno. (osim one pcele, pada i pehova ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Jun 13, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan Eto bas si morao sve tako lepo i u tvom stilu da opises da jos vise zalim sto nisam mogao sa vama :'( :'( :'( Zao mi je zbog pcele i pada!!!sUPER STE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 15, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan UUuu prelep putopis Ipak je to zapadna srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep putopisi,po prelepim brdima Srbije.Veoma oscajno ispisan i stvara se utisak kao da sam krenuo sa vama cak sam osetio i dim od rostilja,jedino je steta sto ste imali malo pekova ali sta da se radi,bas sam se zabrinuo sta ce ti se desiti nakon onih slika i ujeda pcele ali dobro je proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...